ببخشيد مزاحمتون ميشم دی
از لحاظ واحد های درسی در مقطع کارشناسی علوم با مهندسی کامپيوتر چه تفاوت هايی دارند؟
تغيير رشته پس از اخذ علوم به مهندسی يا تغيير رشته پس از يکی دو ترم خوندن (با شرط معدل) به چه صورت هست؟
ببخشيد مزاحمتون ميشم دی
از لحاظ واحد های درسی در مقطع کارشناسی علوم با مهندسی کامپيوتر چه تفاوت هايی دارند؟
تغيير رشته پس از اخذ علوم به مهندسی يا تغيير رشته پس از يکی دو ترم خوندن (با شرط معدل) به چه صورت هست؟
مثل اینجا چه جوری پست میدی سوال میکنی خب اونجا هم سوال کن بگو فلان فلان چی خوبه . یه سر به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزن حتما کارت راه میوفته .رفیق خیلی کمک کردی اگر گفتی چرا این تایپکی که دادی 919 تا صفحه داره یعنی از اول بخونم به نظرم موقع کنکور سال بعد تمام می کنمش .
ولی بازم فدات
راستی بچه کجایی
تهران
من بچه گرگانم !
تو سایت گزینه 2 برو اونجا تخمین رتبه داره
گزینه 2 زیاد دقیق نیست به نظرم تخمین رتبه اشتو سایت گزینه 2 برو اونجا تخمین رتبه داره
به قلمچی اطمینان بیشتری دارم
کسی اگه خواست درصداشو بزاره اینجا تا براش با قلمچی تخمین رتبه کنم
من درصدای تخمینی رو تو گزینه 2 زدم حدود 10.000 شدالان تو قلمچی بذارم سه رقمی میشه ؟
![]()
من رفتم سایت گرینه 2 اما ارور داد فکر کردم کلا مشکل دارهمن نمیتونم به کسی پیام خصوصی بدم میشه شما آیدیتونو واسه من پیام بذارید آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
سایتش به احتمال زیاد هـک شده .
سلام به همگی...دوستان من یه مشکل دارم گفتم اینجا مطرح کنم بهتر باشه....من امسال پیش دانشگاهی را تموم کردم و سال پیش هم دیپلم ریاضی خودمو گرفتم و امروز هم رفتم کنکور ریاضی دادم ولی هیچ امیدی به قبول شدن توی شهر خودمون ندارم((ساکن تهرانم)) 16-15 تیر هم میخوام کنکور آزاد بدم ولی توی آزاد ریاضی انتخاب نکردم و رفتم زبان.....الان هم دنبال این هستم تا کنکور فنی شرکت کنم و کلا از ریاضی بکشم بیرون.....حالا چندتا سوال دارم لطف کنید ج بدید
1- من میتونم با دیپلم ریاضی کنکور فنی شرکت کنم ؟؟؟؟
2 - زمان ثبت نام کنکور فنی چه زمانیه ؟؟؟
3- اگه نشد که کنکور فنی بدم زبان را برم خوبه ؟؟؟ توی آزاد 5تا گزینه رشته را هم مترجمی زبان زدم.......
4 - بازار کار مترجی زبان چطوره ؟؟؟؟ درآمد داره یا نه ؟؟؟؟
ممنون از همه
نه ولی فک کنم 4 رقمی شهمن درصدای تخمینی رو تو گزینه 2 زدم حدود 10.000 شدالان تو قلمچی بذارم سه رقمی میشه ؟
![]()
قلمچی آمارش دقیق تره به نظرم
سلامـــــــــــ چه خبر ؟(این تیکه ی اون داداشه تو سهمی برای یه دوسته )
بالاخره خوب یا بد تموم شد
راستی منم یادم نمیاد بعضیارو چی جواب دادم ...
حالا جالبیش اینه شماره گوشیمو که باید پائین پاسخنامه مینوشتم هم یادم نمیومد![]()
Last edited by Demon_342; 28-06-2012 at 23:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)