مسی: یک روز با آرژانتین قهرمان جام جهانی می شوم
ستاره آرژآنتینی بارسلونا در انتظار موفقیتی ملی است
سایت گل- لیونل مسی، ستاره آرژآنتینی باشگاه بارسلونا معتقد است که روزی با تیم ملی کشورش در جام جهانی به قهرمانی خواهد رسید
مسی در آرزوی موفقیتی ملی با آلبی سلسته است، چرا که در عرصه باشگاهی به تمام موفقیتهای ممکن با بارسلونا دست یافته.
دارنده توپ طلا درصحبتهایی اعلام کرده که در آینده جام جهانی را بالای سر خواهد برد.مسی که مشغول آماده سازی فیزیکی برای دیدار دوستانه آرژانتین مقابل آمریکاست به تی وای سی سپورت گفت:« می دانم که روزی در جام جهانی به قهرمانی می رسم و به جایزه ای که واقعا دوست دارم، دست می یابم.آرزویم قهرمانی درجام جهانی است. به لطف خدا این شانس را داشتم که به تمام جوایز ممکن با تیم باشگاهی ام دست بیابم و تنها جایزه ای که هنوز به آن نرسیده ام، جام جهانی است.»
مسی در پاسخ به مقایسه ای که میان او و دیگو مارادونا انجام می شود، گفت:« ما دو بازیکن متفاوتیم.دیگو یکتاست و هیچ نیازی به مقایسه کردن نیست.ولی من هم می خواهم جا و نام خودم را در دنیای فوتبال داشته باشم. ولی اگر این شانس را دارم که کارهایی مشابه مارادونا انجام بدهم که خیلی خوب است.»
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
By Ghazal Ziari
2011/3/26
باتیستا: آرژانتین بی صبرانه منتظر قهرمانی است
تیم ملی آرژانتین در اردویی در آمریکا به سر می برد
سایت گل-سرخیو باتیستا، سرمربی تیم ملی آرژانتین در صحبتهایی اعلام کرد که تیمش بی صبرانه در انتظار قهرمانی درکوپا آمه ریکاست تا بدین ترتیب بتواند به 18 سال ناکامی در دستیابی به جام قهرمانی پایان دهد
آلبی سلسته درحال حاضر در آمریکا هستند و روز شنبه در دیداری دوستانه مقابل شاگردان باب بردلی به میدان خواهند رفت . دیداردوستانه بعدی آرژآنتین روز سه شنبه مقابل کستاریکا خواهد بود.
آخرین باری که آرژانتین در کوپا آمه ریکا به قهرمانی رسید سال 1993 بود.ولی باتیستا در انتظار موفقیت با این تیم است.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2011/3/25