تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 369 از 456 اولاول ... 269319359365366367368369370371372373379419 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,681 به 3,690 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

کیتا: «فوتبال برای من یعنی تلاش زیاد و کمک به هم تیمی هایم»

هافبک مالیایی زننده گل پیروزی بخش در برابر اسپورتینگ از به ثمر رساندن این گل بسیار خوشحال است، اما کسب سه امتیاز بازی را مهم تر می داند.

سیدو کیتا یکی از گلزنان بازی اسپورتینگ گیخون، یکشنبه مصاحبه ای را با ال مارکادور انجام داد. این بازیکن تیم ملی مالی، تمرکز بر روی بازی تیمی را به نمایش فردی ترجیح می دهد؛ «مطمئنا از گلزنی بسیار خوشحال خواهم شد، اما فوتبال برای من یعنی تلاش زیاد و کمک به هم تیمی هایم. چون ما محکوم به برد هستیم، کسب سه امتیاز مهمترین نکته است». این هافبک معتقد است روحیه بارسا کلید موفقیت در بازی گذشته بوده است و در این مورد اظهار کرد: «آنچه که باعث موفقیت بارسا می شود، تمایل همیشگی تیم به برد است».

سیدو کیتا به تمدید قرارداد پپ گواردیولا خوش بین است: «بارسا خانه اوست. می دانم که او از سران باشگاه فرصت بیشتری خواسته است، اما مطمئنم که در نهایت او همین جا خواهد ماند. او در اینجا همه چیز را در کنار هم دارد؛ خانواده، دوستان و ... . من هم اگر ممکن بود در کشور خودم، مالی، می ماندم».

او در مورد صحبتهای تحسین برانگیز گواردیولا نیز این چنین گفت: «این فصل چهارمین حضور من در بارسلوناست. من هیچگاه عکس العملی نسبت به اتفاقات رخ داده نداشتم؛ اگر مربی از من تعریف کند که اتفاق خوبی است و در غیر این صورت نیز مشکلی ندارم. فوتبال ورزشی تیمی است. اگر او از من راضی بوده عالی است. گاهی بازیکنان خودخواهانه عمل می کنند، اما باید دانست میدانهایی سخت تر از بازی فوتبال هم در زندگی وجود دارد. من احترام زیادی برای باشگاه قائلم؛ آنها و هواداران برای من ارزش زیادی قائلند».

بارسا 3-1 اسپورتینگ: آمار بازی

ثبت یک رکورد گلزنی جدید برای ژاوی، چهل و هشتمین پیروزی متوالی اینیستا در بازیهای لیگ، و قرار گرفتن 14 بازیکن متفاوت در لیست گلزنان آبی و اناری پوشان تنها بخشی از آمار پیروزی شنبه شب بارسا محسوب می شود.

پیروزی 1-3 اف سی بارسلونا مقابل اسپورتینگ گیخون شامل نکات زیر می باشد:

• ژاوی هرناندز با گلی که در این بازی به ثمر رساند، رکورد گلزنی خود در لیگ را ارتقا بخشید. این هشمین گل این فصل او در لیگ بود و بدین ترتیب از بهترین رکورد گلزنی خود در لیگ ( هفت گل ) که مربوط به فصل 08-2007 بود پیشی گرفت.

• ژاوی با 1533 پاس سالم از نظر تعداد پاس های صحیح در زمین حریف، در بین لیگهای مطرح اروپایی صدرنشین است. مسی پس از او و دنی آلوز از این حیث در جایگاه چهارم قرار دارد.

• تعداد بازیکنان گلزن بارسلونا بیشتر از هر تیم دیگری در لالیگا است؛ گلهای بارسا را در این فصل 14 بازیکن مختلف از تیم اصلی به اضافه تیو از تیم ب به ثمر رسانده اند.

• آندرس اینیستا رکورد 48 حضور متوالی بدون شکست در لیگ را تجربه می کند. بوتراگوئنو با 50 حضور متوالی بدون شکست تنها بازیکنیست که از این حیث بالاتر از او قرار دارد.

• خاویر ماسکرانو در طول این مسابقه 12 بار موفق به توپ ربایی از حریف شد و بدین ترتیب از این نظر بهتر از سایر مدافعان تیمش عمل کرد.

• جرارد پیکه بعد از فوریه 2010 اولین بازیکن بارسلونا بود که در ورزشگاه نیوکمپ از زمین مسابقه اخراج می شد.

بارسلونا 3-1 اسپورتینگ گیخون: امتیازات بازیکنان

بارسلونا سومین پیروزی پیاپی خود را در لالیگا، در یک بازی سخت خانگی با نتیجه 3-1 مقابل اسپورتینگ گیخون به دست آورد. علی رغم غیبت لیونل مسی و اخراج جرارد پیکه در اولین دقایق نیمه دوم، بارسلونا به طور کامل بر بازی مسلط و کاملا مستحق این برد بود. در ادامه به بررسی امتیازات بازیکنان در بازی شب گذشته می پردازیم.

ویکتور والدس: 7

برای جلوگیری از گل زنی گیخون نمی توانست کار زیادی انجام دهد و از طرف دیگر یک تماشاگر محض در این بازی بود.

آدریانو کوریا: 7.5

در برابر حمله اسپورتیگ برای زدن گل مساوی به راحتی مغلوب شد، اما جدا از آن بازی خوبی ارائه داد. او به طور مداوم از جناح حمله می کرد و گل اول از پاس زیبای او برای اینیستا به ثمر رسید.

جرارد پیکه: 5

یک نیمه اول بسیار ساده را داشت، اما در نیمه دوم اخراج شد و بارسلونا را در معرض باختی دیگر قرار داد.

خاویر ماسکرانو: 7

شاید می توانست با قرار گیری در کنار بارل کار بیشتری برای جلوگیری از گل گیخون انجام دهد، اما او از طرف دیگر بسیار خوب عمل کرد؛ از بسیاری از حمله ها جلوگیری کرد و تکل های خوبی داشت.

دنیل آلوز: 7.5

مثل همیشه با پوشش خوب، فرار از کناره ها، انرژی تمام نشدنی و همکاری خوب با خط حمله برای به وجود آوردن موقعیت گل زنی بود. اگر داور خطای گالوز را بر روی او می دید، می توانست یک پنالتی به نفع بارسا نیز داشته باشد.

سیدو کیتا: 8.5

دفعات زیادی بازی را کنترل کرد. پاس های بی عیب و نقص و پخش کردن مناسب توپ و زدن یک گل فوق العاده که 3 امتیاز را برای بارسا به ارمغان آورد. عملکردی خیره کننده داشت که با تحسین گواردیولا همراه شد.

ژاوی هرناندز: 8

مثل همیشه همراه با اینیستا میانه میدان را در اختیار داشتند و پاسکاری فوق العاده با دید عالی را نشان دادند؛ سومین گل بارسلونا را مثل ضربات چیپ مسی به ثمر رساند.

آندرس اینیستا: 9

عملکردی عالی و موثر داشت؛ تکنیک بی عیب و نقص و مهارت فوق العاده ای ارائه داد. او اولین گل بارسلونا را با یک ضربه کوچک به توپ و به راحتی به ثمر رساند. بعد از به ثمر رسیدن گل مساوی، تیم را برای پیروزی هدایت کرد. حتی خاویر کلمنته فهمید که هوش اینیستا یک مسئله تصمیم گیرنده در بازی است.

آیزاک کوئنکا: 6.5

چندین بار توانست از یار مستقیم خود عبور کند، اما در زدن ضربات آخر ناکام بود و مهار ضربات ضعیف او برای دروازبان حریف بسیار آسان بود. او یکی از خطرناک ترین بازیکنان بارساست، اما در این بازی نتوانست از موقعیت های پیش آمده استفاده کرده و آنها را به گل تبدیل کند.

پدرو رودریگز: 6

او یک بازی کامل داشت؛ مثل همیشه دوندگی بالا داشت، اما به ندرت موفق شد از یار مستقیمش عبور کند و برای مدافعین حریف بسیار بی خطر بازی کرد. او بعد از 60 دقیقه تعویض شد.

سسک فابرگاس: 6

مسئولیت سنگین جایگیزینی مسی را داشت و مثل پدرو نتوانست نفوذهای موثری در بازی داشته باشد و در اوایل نیمه دوم تعویض شد.

تعویض ها:

کریستین تیو: 7

مثل همیشه یک مهره خوب روی نیمکت بود؛ دفاع گیخون نتوانست جلوی حرکت های او را بگیرد و او به بارسلونا کمک کرد که فشار را بیشتر کند و پیروزی را به دست آورد.

الکسیس سانچز: 6.5

یک موقعیت بسیار خوب را بعد از ورود به زمین از دست داد و قبل از اینکه بتواند یک موقعیت دیگر در زمین به وجود آورد، مجبور شد زمین را به دلیل مصدومیت ترک کند. همچنین او در ساختن گل کیتا موثر بود.

کارلس پویول: بدون امتیاز

در دقایق آخر بازی به زمین آمد و زمان بسیار کمی داشت، در حالیکه اسپورتینگ در دقایق آخر بازی نتوانست موقعیتی ایجاد کند.

منبع:سايت رسمي باشگاه

2. 12 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

شکیرا: هر فوتبالیست یک سرباز است؛سعی می کنم تا پیکه را درک کرده و حمایتش کنم

الان پدرم یک داماد فوتبالیست دارد، پس او هم مجذوب فوتبال شده و فکر می کنم که به اندازه کافی درمورد مسائل فوتبالی اطلاعات کسب کرده.

سایت گل- این روزها در دنیای فوتبال و در میان شخصیت های شناخته شده و مشهور، نام شکیرا بیش از پیش به گوش می رسد. این خواننده کلمبیایی بعد از خواندن ترانه مخصوص جام جهانی2006 و 2010، به نحوی وارد دنیای فوتبال شد .او پدیده موسیقی پاپ است و با ترانه های انگلیسی و اسپانیایی اش در قلب دوستداران موسیقی در هر 5 قاره جهان جاباز کرده است
    این روزها رابطه او اکنون با دنیای فوتبال ویژه تر شده است. او نامزد جرارد پیکه است و همین موضوع باعث شده تا او در گفتگویی اختصاصی با فیفا از دنیای فوتبال بگوید:
    شکیرا، رابطه ات با دنیای فوتبال از کی شروع شد؟
    در سال 2006 برای خواندن ترانه جام جهانی دعوت شده بودم و در سال 2010 هم این افتخار را داشتم تا دوباره دعوت شوم. در جام جهانی یکی از فراموش نشدنی ترین لحظات زندگی ام را سپری کردم.درجام جهانی آفریقای جنوبی تجربیات شخصی و حرفه ای فراوانی به دست آوردم. آنجا رابطه ام را با دنیای فوتبال با درکی که در جامهای جهانی به دست آوردم و با اطلاع از اهمیت و تاثیر روزمره این ورزش در زندگی هزاران میلیون نفر و رویای جوانان و بچه هایی که ساعات فراوانی از زندگی شان را با بازی کردن با توپ می گذرانند و عشقهایی که درسرتاسردنیا ایجاد می شود، آغاز کردم
    در طول این مدت چه چیزی بیش از سایر نکات تو را تحت تاثیر قرار داد؟
    تبادل فرهنگی که درجریان رویدادهایی مثل جام جهانی رخ می دهد، جایی که افراد خیلی مسائل را به مشارکت می گذارند، به هم نزدیک می شوند و متحد می شود.همه اینها پدیده روان شناسی بزرگی بود که برایم خیلی هیجان انگیز بود و از عملکرد اجتماعی فیفا با همکاری کمپین «وان گل» متعجب شدم. تمام اینهابرای من تجربه ای بود که بسیار غنی بود. چون بعداز آن بود که برای آموزش که یکی از بزرگترین علایق من است دست به کار شدم و الان در خانه ام مرکز آموزش دارم ( می خندد) معتقدم که فوتبال مرا به سرتاسردنیا می کشد و نمی توانم از فوتبال فرار کنم
    در کلمبیا فوتبال خیلی محبوب است؛ خانواده ات هم فوتبالی هستند؟
    برادرهایم بله ولی پدرم هیچ وقت فوتبالی نبود. الان پدرم یک داماد فوتبالیست دارد، پس او هم مجذوب فوتبال شده و فکر می کنم که به اندازه کافی درمورد مسائل فوتبالی اطلاعات کسب کرده. راستش پدر من بیشتر وقتش را صرف کتاب خواندن می کند و تمایلش بیشتر به مسائل روشنفکرانه است؛ ولی کسی نمی تواند از عشق فوتبال در برود. او در میان افرادی گیر افتاده که قبل از این شاید تا این حد فوتبالی نبوده اند
    خودت چطور؟
    زمانی که شروع به درک فوتبال می کنی، متوجه می شوی که در فوتبال فقط بحث فیزیکی و دویدن به دنبال یک توپ مطرح نیست. فوتبال ورزشی استراتژیک است که به هوش زیادی نیاز دارد و یک بازی روانی است
    الان می توانی یک بازی را به طور کامل تماشا کنی؟
    بله، قطعا
    حتی بازیهایی که پیکه در آن بازی نمی کند؟
    (فکرمی کند و می خندد)... بله بله. بعضی بازیها را برای یادگیری تماشا می کنم.چون من خیلی کنجکاوم.بعضی وقتها هم برای آنکه ببینم بقیه تیمها چطور بازی می کنند، تماشا می کنم ولی تماشای بازیهایی که پیکه در آنها حضور دارد را از دست نمی دهم
    سخت است که نامزد یا همسر یک بازیکن باشی؟ با درنظر داشتن جلسات تمرینی، بازیها و سفرهای بازیکنان؟
    همسر یک هنرمند بودن هم کار آسانی نیست (می خندد) راستش را بخواهید درک می کنم که کار پیکه کار سختی است. می دانم که فوتبالیست بودن به فداکاری، تعهد و نظم و انضباط و همکاری تیمی نیاز دارد که امری متفاوت با کار من است. من مسئول کارهای خودم هستم ولی یک بازیکن فوتبال مثل یک سرباز است و مسئولیتهای بزرگی در داخل و خارج از زمین فوتبال دارد.از همین رو سعی می کنم تا این مسائل را درک کنم و به جرارد در هر امری که نیاز دارد، کمک کنم.
    تا به حال سعی کرده ای که فوتبال بازی کنی؟
    من درخواندن ترانه هایی که به تحریک هواداران می پردازد،بهترم. جرارد بعضی وقتها به من پاسهایی می دهد ولی نمی توانم بگویم که بازیکن خوبی هستم (می خندد)
    در دو جام جهانی فیفا حضور داشته ای ؛ دوست داری در جام جهانی برزیل که در آمریکای جنوبی برگزار می شود هم حاضر باشی؟
    قطعا. برزیل برای من کشور خیلی محبوبی است. من در برزیل هوادارانی دارم که سالهاست برای آنها اجرا می کنم. درآنجا همکارانی مثل ایوت سانگالو دارم و روی حساب افرادی مثل پله حساب باز کرده ام. خوشحال می شوم که به جام جهانی برزیل بروم ، نمی دانم به چه عنوانی، ولی قطعا به برزیل خواهم رفت. می دانم که هیچ کسی حاضر نیست شانس حضور دربرزیل را از دست بدهد و من هم همین طور
    به عنوان سوال آخر، اندکی برایمان از پروژه های اجتماعی مرتبط با فوتبالت بگو
    قصد دارم تا با شیوه ای برای آموزش بچه ها، فوتبال را معرفی کنم، به کمک باشگاه بارسلونا و بنیاد خودم « بنیاد پابرهنه ها» . ما برنامه هایی برای پیاده سازی فوتبال و انجام ورزش بیشتر در مدرسه ها داریم. به علاوه باهمکاری فیفا ، کمپین وان گل را راه انداخته ایم و با فروش آلبوم واکا واکا بودجه لازم برای احداث 20 مرکز ورزشی را فراهم کرده ایم. دوست دارم تا در رویدادهای فوتبالی با مسئولیت اجتماعی شرکت کنم، چون برای من پیاده سازی ورزش برای بچه ها، شیوه خوبی برای سالم نگاه داشتن فکرها و بدن ها، برای رشد هوش و توانایی های فیزیکی است.

دور برگشت مرحله 1/8 نهایی لیگ قهرمانان اروپا

بارسلونا-بایر لورکوزن

چهارشنبه - 1390/12/17

ساعت 23:15 بوقت ایران

ورزشگاه نوکمپ

احتمال غیبت تیاگو آلکانتارا مقابل لورکوزن

این ستاره 20 ساله در دیدار این هفته آبی واناری ها مقابل خیخون غایب بود و براساس گزارش ها، در تمرینات امروز صبح بارسا جدا از بقیه تمرین کرد.

سایت گل- حضور تیاگو آلکانتارا، هافبک بارسا، در دیدار برگشت مرحله یک هشتم نهایی چمپیونزلیگ مقابل بایرلورکوزن به دلیل مصدومیت از ناحیه آشیل پا در هاله ای از ابهام قرار دارد.
    این ستاره 20 ساله در دیدار این هفته آبی واناری ها مقابل خیخون غایب بود و براساس گزارش ها، در تمرینات امروز صبح بارسا جدا از بقیه تمرین کرد.
    الکسیس سانچس و اریک آبیدال نیز مصدوم هستند و شاید نتوانند در این دیدار بارسا را همراهی کنند.
    ابراهیم آفلای و داوید ویا نیز مدت هاست از میادین دور هستند و مطمئنا در این دیدار غایب خواهند بود.

4. 11 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

هافبک های گلزن

هافبک های بارسا در این فصل جمعا 39 گل به ثمر رسانده اند که بهترین آمار را در دوره مربیگری گواردیولا رقم زده اند.

هافبک های تیم هر سه گلزن بازی اسپورتینگ بودند؛ ژاوی و اینیستا که با شکافتن خط دفاعی گل زدند و کیتا که با شوتی عالی نتیجه را به نفع بارسا تغییر داد. گلزنی هافبک ها در این فصل، راه گشای بازیهای بسته در برابر دفاع های مستحکم شده است که تا بدین جا آمار 39 گل را برجای گذاشته است.

سسک صدر نشین

در میان تمامی هافبک ها، سسک فابرگاس با 15 گل صدر نشین است و در ادامه ژاوی با 12، اینیستا با 5، تیاگو آلکانترا با 3 و سیدو کیتا با داشتن دو گل در رده های بعدی قرار دارند. بعلاوه بازیکنان تیم اصلی، سرگی روبرتو بازیکن بارسا ب، با به ثمر رساندن دو گل - یکی در جام حذفی و دیگری در لیگ قهرمانان- در این لیست قرار می گیرد.

رکوردشکنی با گواردیولا

39 گلی که این فصل به ثمر رسیده اند، بیشترین رکورد در سالهای حضور گواردیولا محسوب می شوند. آنها در فصل های پیش به ترتیب 24، 17 و 27 گل را در کارنامه ثبت کرده بودند.

در مجموع تا این مقطع فصل، بارسا موفق شده است 135 گل را وارد دروازه حریفان کند.

منبع:سايت رسمي باشگاه

6. 13 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان با این همه مصدوم تو بازی برگشت با بایر لورکوزن بارسا واقعا چطوری میخواد بازی کنه؟ای کاش حداقل الکسیس مصدوم نمیشد.

8. 2 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستان با این همه مصدوم تو بازی برگشت با بایر لورکوزن بارسا واقعا چطوری میخواد بازی کنه؟ای کاش حداقل الکسیس مصدوم نمیشد.
    نگران چی هستید؟ مسی بوسکتس و پویول هم استراحت کردن. حریف آلمانی باید نگران باشه که ترکیب اصلی بارسا به کار گرفته میشه یا نه. در بهترین فرمشون هم هستن:

Bayer 04 Leverkusen 2 - FC Bayern München 0
    FC Köln 0 - Bayer 04 Leverkusen 2
    Bayer 04 Leverkusen 4 - FC Augsburg 1
    Bayer 04 Leverkusen 1 - FC Barcelona 3
    ...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 7 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

واقـعا ایـن مصـدومیت ها کلافـه کنندس /! ایــن فصـل آرزو بـه دل موندیـم کـه تیـم رو یـه بازی کـامل ببینیم...
    لـورکوزن هم نشـون داده تیمی نیـست کـه بخواد واسمون دردسر درست کنـه!(تو بازی رفت اینو به خوبی اثبات کرد...هـرچـند الان نسبت به اون بـازی بـهتر شدن !)
    و از اونـجایی هم کـه صـعود بـه مـرحله بـعد رو تـقریبا تـو بـازی رفت بهش رسیدیم،بـه نظرم اگـه پپ بـه بـازیکن های جوونی مث تیـو و سرجی روبرتو تو این بـازی میـدون بده خیـلی بـهتر بـاشه ...
    +
    ایـن عس ها رو هم الان تو فوتیـران دیدم،گفتم بزارم اینـجا دور هم حـال کنیـم !
      محتوای مخفی: عـکـس :دی 

بـازی بـارسا-خیخون:
    صبر کنید تا کامل لود بشن!

آخــریه واقــعا دیــوانه کــننده‌اس؛فوق‌العاده است ایـن اینیـستا

12. 5 کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بحث روز:شکایت رئیس کمیته داوران از پیکه؛ آیا رفتارها با رئالی ها و بارسایی ها یکسان است؟

در فصول اخیر، ژوزه مورینیوو پپ گواردیولا مربیان بزرگ دو تیم رئال و بارسا هریک بعد از شکایت کمیته فنی داوری در مورد اظهارات آنها، با جریمه هایی 1500 یورویی مواجه شدند.

Gerard Pique - Getty

سایت گل-ویکتوریانو سانچس آرمینیو، رئیس کمیته فنی داوران اسپانیا در گفتگو با رادیو ناسیونال اسپانیا اعلام کرده است که مسئولان این کمیته درنظر دارند تا از جرارد پیکه به خاطر انتقادش از عملکرد داور بازی بارسلونا- اسپورتینگ خیخون به کمیته برگزاری رقابتها شکایت کنند.
    ماجرا از این قرار است که جرارد پیکه در دیدار شنبه شب بارسلونا مقابل اسپورتینگ خیخون از زمین مسابقه اخراج شد و بارسا تقریبا برای 45 دقیقه ده نفره بازی کرد که این بازی در نهایت با پیروزی تیم کاتالان به اتمام رسید.پیکه درحالی دراین بازی در ترکیب اصلی تیم کاتالان قرار گرفته بود که در دو بازی اخیر بارسا در رقابتهای لالیگا در ترکیب اصلی جایی نداشت.

در پایان این دیدار، جرارد پیکه در واکنش به کارت قرمزی که در جریان این بازی از ولاسکو کاربایو، داور مسابقه دریافت کرد گفت:« دادن این کارت قرمز به من ،از پیش برنامه ریزی شده بود.»
    اکنون سانچس آرمینیو در واکنش به این صحبتها گفته:« صحبتهای پیکه خیلی تند است و نشان از کم لطفی اوست. درک می کنم که در آن شرایط خونت به جوش می آید ولی یک ورزشکار باید برای سایرین احترام قائل باشد. صحبتهای پیکه را در کمیته برگزاری رقابتها آنالیز خواهیم کرد. این صحبتها، از نظر ما صحبتهای خیلی تندی بودند.»
    در فصول اخیر، ژوزه مورینیوو پپ گواردیولا مربیان بزرگ دو تیم رئال و بارسا هریک بعد از شکایت کمیته فنی داوری در مورد اظهارات آنها، با جریمه هایی 1500 یورویی مواجه شدند.
    نادیده گرفتن حرفهای تند کاسیاس
    درصورتی که پیکه به خاطر این اظهارات با محرومیتهایی مواجه شود، این جنجال بیش از هرزمان دیگری داغ تر خواهد شد و درآن صورت هواداران بارسا با جدیت بیشتری این سوال را ازخود خواهند پرسید: آیا دو قانون متفاوت وجود دارد؟ یکی برای رئال و دیگری برای سایر تیمها؟
    چرا که از نظرآنها اگر صحبتهای پیکه با محرومیت مواجه شود، آیا باید صحبتهای ایکر کاسیاس بعد از حذف تیم مادریدی دررقابتهای جام حذفی اسپانیا بدون محرومیت بماند؟
    درپایان دیدار رئال و بارسا درجام حذفی اسپانیا که به حذف تیم مادریدی ازگردونه این رقابتها منجر شد،ایکر کاسیاس، دروازه بان رئال در خطابی مستقیم به فرناندو ته یسیه را ویتیه نس ، داور مسابقه گفت:« حالا برو با آنها جشن بگیر.بعد از این همه گند و تقلب.» هرچند که این صحبتها با هیچ واکنشی روبرو نشد. در پایان همان بازی هم بود که ژوزه مورینیو، مربی پرتغالی رئال، در پارکینگ نوکمپ درانتظار این داور باتجربه ایستاده بود و به محض ورود ته یسیه را به پارکینگ به او گفت:« ای بازیگر، خوشت می آید سربه سر حرفه ای ها بگذاری ؟»
    نادیده گرفتن و به دست فراموشی سپردن صحبتهای جنجالی رئالی ها از یک سو و شکایت از پیکه از سوی دیگر، این سوال را بیش از هرزمان دیگری مورد توجه قرار می دهد

14. 8 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نگران چی هستید؟ مسی بوسکتس و پویول هم استراحت کردن. حریف آلمانی باید نگران باشه که ترکیب اصلی بارسا به کار گرفته میشه یا نه. در بهترین فرمشون هم هستن:

Bayer 04 Leverkusen 2 - FC Bayern München 0
    FC Köln 0 - Bayer 04 Leverkusen 2
    Bayer 04 Leverkusen 4 - FC Augsburg 1
    Bayer 04 Leverkusen 1 - FC Barcelona 3
    ...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    حرف های شما رو قبول دارم ولی خوب به هر حال بازی فوتبال هست و نمیشه 100%مطمئن بود که بارسا با این نتیجه صعود میکنه.امیدوارم که بتونیم قاطعانه صعود کنیم

16. 7 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

رکورد عالی در یک هشتم نهایی

بارسا 4 بازی آخر در دور یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان را با پیروزی پشت سر گذاشته است و همه بازی های برگشت را پیروز شده است.

بارسا این چهارشنبه میزبان بایرلورکوزن در بازی برگشت از دور یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان است و آنها به دنبال ادامه موفقیت هایشان که در این مرحله در چهار فصل اخیر به دست آورده اند، خواهند بود. همه بازی ها در این چهار فصل را برده اند و همیشه بازی برگشت را پیروز شده اند. لئو مسی ثابت کرده است که ستاره بی چون و چرای بارسا در این مرحله است _ همچنین بقیه بازیکن ها.

آرسنال 2-1 اف سی بارسلونا / اف سی بارسلونا 3-1 آرسنال (2010/11)

فصل پیش بارسا با وجود شکست 2-1 در لندن با یک عملکرد عالی در بازی برگشت به مرحله بعد صعود کرد. مسی دو بار و ژاوی یک بار برای بارسا گل زنی کردند و بارسلونا شانسهای زیادی را نیز از دست داد. این بازی می توانست نتیجه خوبی برای بارسا نداشته باشد، زیرا آرسنالیها با زدن یک گل می توانستند به مرحله بعدی صعود کنند.

اشتوتگارت 1-1 اف سی بارسلونا/ اف سی بارسلونا 4-0 اشتوتگارت (2009/10)

بعد از یک بازی سخت که در آلمان انجام شد و انتظار آن می رفت، قهرمانان بر اشتوتگارت در بازی برگشت با 2 گل از مسی و گل هایی از پدرو و بویان چیره گشتند.

المپیک لیون 1-1 اف سی بارسلونا/ اف سی بارسلونا 5-2 المپیک لیون (2008/09)

بعد از یک تساوی ارزشمند 1-1 در خانه لیون، بارسا در نیمه اول با گلهای تیری انری(2)، مسی و اتوو با نتیجه 4-0 حریف خود را در نیوکمپ در هم کوبید.لیون توانست تا حدودی بعد از استراحت بین دو نیمه بازگشت داشته باشد، البته قبل از اینکه کیتا حضور در یک چهارم نهایی را با گل پنجم قطعی کند.

سلتیک 2-3 اف سی بارسلونا/ اف سی بارسلونا 1-0 سلتیک (2007/08)

تیم فرانک رایکارد بهترین عملکرد فصل خود را در گلاسکو به نمایش گذاشت و در بازی برگشت بیشتر به دنبال حفظ بازی بودند به خصوص اینکه ژاوی خیلی زود بارسا را با یک گل پیش انداخت. گرچه اسکاتلندی ها بارسا را آزار دادند، اما آنچه که بارسا را بیشتر آزار داد این بود که لئو مسی به دلیل آسیب دیدگی با چشمانی پر از اشک مجبور به ترک زمین شد، آسیب دیدگی که او را از حضور در میادین در بقیه فصل دور می کرد.

اف سی بارسلونا 1-2 لیورپول/ لیورپول 0-1 اف سی بارسلونا (2006/07)

آخرین بار که بارسا نتوانسته است در مرحله یک هشتم به پیروزی برسد به بازی برابر لیورپول باز می گردد؛ لیورپول پس از شکست بارسا، در دیدار نهایی میلان را شکست داد و قهرمان لیگ قهرمانان در آن فصل شد. با دوم شدن بارسا در گروهش اولین بازی در نیوکمپ برگزار شد، جایی که لیورپول موفق شد 2-1 پیروز شود؛ بارسا در بازی برگشت در ورزشگاه آنفیلد با نتیجه 1-0 پیروز شد، اما این نتیجه برای صعود بارسا به مرحله بعدی کافی نبود. رکورد 5 سال پیروزی متوالی بارسا در دور برگشت مرحله یک هشتم از این پیروزی آغاز گشت.

بازگشت به تمرین و آماده سازی تیم برای لیگ قهرمانان

صبح روز گذشته، دور جدید تمرینات آبی و اناری پوشان برای آماده سازی تیم پیش از مصاف با بایرلورکوزن در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا از سر گرفته شد. لئو مسی به جمع تیم بازگشت و این تمرینات با حضور 15 بازیکن از تیم اصلی و دو تن از بازیکنان تیم ب به نامهای تیو و مونیسا برگزار شد.

بعد از یک روز استراحت پس از بازی، صبح روز گذشته بازیکنان تیم در زمین شماره یک سیوتات اسپورتیوای خوان گمپر حاضر شدند تا خود را برای بازی برگشت مقابل بایرلورکوزن که روز چهارشنبه در نیوکمپ برگزار خواهد شد، آماده کنند.

لئو مسی به خاطر محرومیت از بازی اخیر تیمش، به دستور گواردیولا در انتهای هفته گذشته به تعطیلات اجباری رفته بود، اما این بازیکن آرژانتینی صبح دیروز همراه سایر نفرات تیمش به اضافه تیو و مونیسا از تیم ب در تمرینات حاضر شد. طبق روال معمول برای بازیهای لیگ قهرمانان، بازیکنان با توپ مخصوص این رقابتها به تمرین پرداختند.

الکسیس مصدوم در زمین به ریکاوری پرداخت

الکسیس سانچز که در دقایق پایانی بازی شنبه تیمش مقابل اسپورتینگ دچار آسیب دیدگی شد، در زمین تمرین به کارهای ریکاوری پرداخت؛ در حالیکه سایر مصدومان تیم شامل آبیدال، تیاگو، آفلای و ویا هر یک به صورت جداگانه برنامه های ریکاوری خود را دنبال کردند.

سه شنبه

برنامه روز سه شنبه آبی و اناری پوشان که در ادامه آماده سازی تیم مقابل بایرلورکوزن است، به صورت زیر می باشد:

ساعت 15:00 : کنفرانس مطبوعاتی با حضور روبین دات و یک بازیکن از بایرلورکوزن در هتل خوان کارلوس.

ساعت 17:15 : برگزاری تمرینات بایرلورکوزن در نیوکمپ، که 15 دقیقه ابتدایی آن به روی رسانه ها باز می باشد.

17:45 : کنفرانس مطبوعاتی پپ گواردیولا و سرجیو بوستکس در سالن مطبوعاتی رایکارد مکسنچز.

18:45 : برگزاری تمرینات اف سی بارسلونا در نیوکمپ. 15 دقیقه ابتدایی این تمرین به روی رسانه ها باز می باشد.

منبع: سایت رسمی باشگاه

18. 11 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

ترجمه ی تیترهای روزانه ی ال موندو و اسپورت در 6 مارس 2012

جنگ شروع میشود

بارسا بیش از این کوتاه نمی آید

1- تجریم فدراسیون. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امروز در جلسه ای که در آن استادیومی که فینال کوپا در آن برگزار میشود انتخاب میشود ، شرکت نمیکند.

2-آنها خواستار معیار های یکسان برای همه هستند. آنها از کمیته ی داوران و کمیته ی برگزاری مسابقات لیستی از قوانین را درخواست کردند

3-آنها عدالت میخواهند.باشگاه از پیکه دفاع میکند و درخواست بخشش کارت قرمز او را دارد

داوران در هر ماه 18000 یورو در آمد دارند!

20. 7 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •