ارش جان خب میگفتی چجوری گیربکس ها رو دستکاری کردی؟چون من با اینکه گیربکس رو دستی کردم 137 تا بیشتر نمیره.از بچه های عزیز این تاپیک هر کی میتونه کمکم کنه ممنون میشم
ارش جان خب میگفتی چجوری گیربکس ها رو دستکاری کردی؟چون من با اینکه گیربکس رو دستی کردم 137 تا بیشتر نمیره.از بچه های عزیز این تاپیک هر کی میتونه کمکم کنه ممنون میشم
امیر جان اینجا کسی قدر شناس نیس. میرن دانلود میکنن استفاده میکنن اما ی تشکر خشک و خالی هم نمیکنن هنوز ی چیزی هم طلبکارن. موتور رنو 1010 واسه دانلود گذاشتم 60 نفر دان کرده اما دریغ از 1 تشکر. (از این چیزا زیاد دارم واسه دانلود ).واسه همین منم اینجا چیزی نمیذارم. گهگاهی فقط ی سری میزنم تا اگه کار کسی واقعا گیر بود کمکش کنم. همین. الانم این مود رو برات خواهم گذاشت. با اینکه میدونم بدرد همه میخوره و همه هم دان خواهند کرد.
ارش جان شما اقایی.شما بزرگواری.اره میدونم چی میگی.شاید اگه منم بودم بودم ناراحت میشدم.شایدم تو دلشون تشکر کردنبهرحال ادمای بامعرفتم پیدا میشن.من خودم جلو جلو ازت کمال تشکرو بخاطر کمک های قبلی که به بچه های این تاپیک کردی رو دارم.ارش جان فقط این مود رو بگو کی میذاری که دارم میمیرم
![]()
من خودم به شخصه خیلی به اینجا سر می زنم اما پست نمی زنم و وارد حساب کاربری هم نمی شوم برای همین نمی تونم تشکر کنم.پیشاپیش ببخشید.
اینم مد گیربکس.
فقط بخاطر شما سه دوست عزیز.
چیزیه که میدونم مشکل خیلی ها رو حل میکنه.
unzip کنید
بریزید تو پوشه مد. اگه احیانا کار نکرد با مد های دیگتون مشکل داره باید اونا رو پاک کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by arash696; 07-12-2012 at 13:07.
داش ارش یه مدی هست برای داخل ولوو که پرده ولوازم اضافه داره.اونو اگه داری بی ظهمت بزار.ممنون.
حله الان درستش میکنم لول
راستی آکتروس رو برداشتم اصلا حال نداد بهم بازم برگشتم اولین ماشینم رو از راننده گرفتم اسکانیا ولی موتور 560 گذاشتم روش و رنگ شرکت نفتی کردمش![]()
چی بگم
زرگری خودت
نمیتونم بگم قدر زر زرگر شناسد
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)