تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 369 از 645 اولاول ... 269319359365366367368369370371372373379419469 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,681 به 3,690 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

آخر فروم باز saman3230's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

با سلام من یه لب تاپ دل اینسپایرون 1545گرفتم با ویندوز 7 ارجینال همراه با سی دی ویندوز میخوام بپرسم ریکاوری که رو خود لب تاپ نصبه بهتره یا سی دی ویندوزی که باهاشه رو نصب کنم چون از چند نفر پرسیدم هر کسی چیزی گفت

100% ریکاوری خود لپ تاپ چون درایورها و برنامه کارخانه ای روی ویندوز رو هم نصب شده اماده در اختیار دارید

---------- Post added at 08:40 PM ---------- Previous post was at 08:39 PM ----------

سلام
    خسته نباشید
    من چه جوری میتونم لپ تاپم رو به کامپیوتر وصل کنم و اطلاعات را share کنم؟ یعنی یک Work group بین کامپیوتر و لب تاپم ایجاد کنم؟
    از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری لطفا منو راهنمایی فرمایید.
    با تشکر

دوست عزیز شما بفرمائید که لپ تاپ و کامیپیوتر از چه سیستم عاملی استفاده می کنند ؟

2. 2 کاربر از saman3230 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nazanin66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

100%

دوست عزیز شما بفرمائید که لپ تاپ و کامیپیوتر از چه سیستم عاملی استفاده می کنند ؟
    سلام
    Asus eee pc 1005ha ویندوز 7
    pc ویندوز xp

راستی ببخشید یه سوال دیگه؟
    با Acronis از هارد لپ تاپ بک آپ گرفتم...فقط یه مشکل!.... من موقعی که می خواستم بک آپ بزنم ، گزینه Daily رو زدم...هر روز میاد بک آپ میگیره...فضای زیادی از هارد اشغال میشه...چی کار کنم که غیر فعال بشه؟
    با تشکر

آخر فروم باز saman3230's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    Asus eee pc 1005ha ویندوز 7
    pc ویندوز xp

راستی ببخشید یه سوال دیگه؟
    با Acronis از هارد لپ تاپ بک آپ گرفتم...فقط یه مشکل!.... من موقعی که می خواستم بک آپ بزنم ، گزینه Daily رو زدم...هر روز میاد بک آپ میگیره...فضای زیادی از هارد اشغال میشه...چی کار کنم که غیر فعال بشه؟
    با تشکر
    بسیار عالی شما برای شبکه کردن احتیاج به یه کابل PEER to PEER دارید

لپ تاپ که کارت شبکه داره ، اطمینان حاصل کنید که PC هم لن (کارت شبکه) داشته باشه

وقتی که این 2 رو از طریق کابل به هم وصل کردید

از pc به MY NETWORK PLACES رفته و گزینه HOME AND OFFICE NETWORD SETUP اجرا کنید یک گزینه را انتخاب کنید سپس اسم کامپیوتر رو تایپ کنید سپس در زمان انتخاب ورکگروپ از MSHOME به WORKGROUP تغییر نام دهید چون حالت پیش فرض 7 workgroup هست

بعد TURN ON PRINTE AND FILE SHARING رو انتخب کنید و در اخر JUST FINISH رو انتخاب کنید

بعد از این کار اگر از طریق 7 یا Xp به NETWORK قسمت WORKGROUP برید اون یکی کامپیوتر رو خواهید دید

اما فقط یه نکته : از ویندوز 7 به open network and sharing center برید از یالا سمت چپ change advance sharing رو انتخاب کرده و تمامی گزینه ها به جزء PASSWORD رو TURN ON کنید

5. این کاربر از saman3230 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه tanzad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Blog.iarash.com

پيش فرض

با سلام.

مشکل از کابل آدابتور شماست که EART ان وصل نیست. باید با سیم 3 رشته ای تعویض کنید. این مشکل در لب تاب DELL XPS M1530 هم به شدت دیده میشه .
    ممنون...
    خوب سوال اینجاست که سیم 3 رشته ای باید وارد پریز 3 شاخه ای بشه یا اینکه به سرش یه تبدیل بزنیم که باز میشه همینی که الآن هست...
    چاره چیه...؟
    و اصلا آیا این موضوع ضرری هم به لپ تاپ میزنه یا نه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

خواهشا جواب منو بدين.من سوالمو تو صفحه 367 نوشتم.بابا يكي نيست جواب بدهههههههههههههههههههه؟

داره خودمونی میشه nazanin66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بسیار عالی شما برای شبکه کردن احتیاج به یه کابل PEER to PEER دارید

لپ تاپ که کارت شبکه داره ، اطمینان حاصل کنید که PC هم لن (کارت شبکه) داشته باشه

وقتی که این 2 رو از طریق کابل به هم وصل کردید

از pc به MY NETWORK PLACES رفته و گزینه HOME AND OFFICE NETWORD SETUP اجرا کنید یک گزینه را انتخاب کنید سپس اسم کامپیوتر رو تایپ کنید سپس در زمان انتخاب ورکگروپ از MSHOME به WORKGROUP تغییر نام دهید چون حالت پیش فرض 7 workgroup هست

بعد TURN ON PRINTE AND FILE SHARING رو انتخب کنید و در اخر JUST FINISH رو انتخاب کنید

بعد از این کار اگر از طریق 7 یا Xp به NETWORK قسمت WORKGROUP برید اون یکی کامپیوتر رو خواهید دید

اما فقط یه نکته : از ویندوز 7 به open network and sharing center برید از یالا سمت چپ change advance sharing رو انتخاب کرده و تمامی گزینه ها به جزء PASSWORD رو TURN ON کنید
    سلام
    مرسی
    منظورتون از کابل پیر-پیر همون کابل های کراس هست؟ ...بله pc هم لن داره چون از طریق لن به اینترنت وصل میشم...
    مرسی

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

من یه بار امتحان کردم یکم گیر داره اینطور نصب کردن 2 تا سیستم. با کراس.
    شایدم مشکل از سیستم بوده!
    شایدم تنظیمات دیگه ای داره که نکرده بودم!!!
    Last edited by Milad4171; 25-04-2010 at 11:43.

10. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    فرانسه

پيش فرض

سلام به همه دوستان

من یه چند زوری هست یه مشکل جدی با لبتابم پیدا کردم

وقتی روشنش می کنم بعد 1-2 دقیقه خودش خاموش می شه من فکر می کردم باعوض کردن ویندوز مشکل حل بشه بنابراین ویندوز رو از روی کش مموری عوض کردم ولی متاسفانه بی فایده بود وقتی روشنش می کنم فرصت هیچ کاری ندارم حتی نمی زاره ویروس اسکنش آپدیت بشه .
    به نظر شما مشکل از کجاست ؟ سخت افزاری یا ویروس؟؟؟؟
    خواهش می کنم اگر میشه، کمکم کنید کارام لنگ مونده. می خوام خودم درستش کنم ترجیجا.

داره خودمونی میشه m.shah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    kermanshah

پيش فرض

ببین نظررات در مورد باطری زیاده
    ولی بهترین پیشنهادی که میتونم بهت بکنم اینه که همیشه باطری رو یا پر یا خالی نگه دتر
    چون اگه پر باشه همیشه از مدار خارج میشه و سالم میمونه
    یا خالی بذار کنار
    البته این طور کار کردن نیازمند داشتن برق بدونه نوسانه که اگه یه محافظ خوب داشته باشی حله وگرنه ترانس هم خیلی خوبه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با سلام در لب تاب دل اینسپایرون 1545 میخوام اونو ریکاوری کنم یعنی میخوام به حالت پیش فرض برگردونم اما نمی دونم چطوری باید وارد این قسمت بشم لطفا راهنمایی کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •