سلام
تجربه برای گلودرد :
دوستان زنجبیل بهترین علاج برای گلو درد هستش . کافیه یک چای + مقدار زیادی زنجبیل اسیاب شده داخلش بریزید و میل کنید جوری تسکین میده گلودرد رو که برای من که اینو گفتم دعا خواهید کرد .
به جای تشکر فقط یک صلوات بدید. تشکر![]()
سلام
تجربه برای گلودرد :
دوستان زنجبیل بهترین علاج برای گلو درد هستش . کافیه یک چای + مقدار زیادی زنجبیل اسیاب شده داخلش بریزید و میل کنید جوری تسکین میده گلودرد رو که برای من که اینو گفتم دعا خواهید کرد .
به جای تشکر فقط یک صلوات بدید. تشکر![]()
چون اين دوستمون يك نكته پزشكي گفت منم مي خوام بگم.
دوستان اگر دقت كرده باشيد آدم يك دفعه سرما نمي خوره. (آخه اينم گفتن داره اين رو كه هر ابلهي مي دونه!!!)
يعني اينكه كم كم سرماخوردگي و ويروس هايش در بدن رشد مي كنند.
شما هر وقت كم ترين حس سرماخوردگي در وجود خودتان حس كرديد بهش اجازه رشد ندهيد و سريع شروع كنيد به خوردن قرص سرماخوردگي.
هر 6 ساعت يك دونه بندازيد بالا (تا 4 تا قرص كافيه).اگر استامينوفن هم انداختي بنداز بد نيست.
چرا چون اگر به سرماخوردگي اجازه رشد بدي كارت به دكتر ميكشه و اگر از اون سرماخوردگي بد ها باشه كه 6 ماه طول مي كشه خوب بشي.
اين كار رو كه بكنيد مطمئن باشيد سرماخوردگي در نطفه خفه ميشه و به هيچ وجه عذاب نمي كشيد...
من خيلي اين حركت رو ميزنم و يك مدت طولاني دلم براي سرماخوردگي تنگ شده.
منبع:دوست داداشم دكتره اون گفت.![]()
Last edited by Atghia; 30-08-2014 at 16:53. دليل: نقل قول ممنوع
اگر ماشین یا خونتون دارای دزگیر هست....همیشه نزدیک خونه و ماشینتون باشیدچون وقتی که صدا ی دز گیر در بیاد رو اعصاب همه هست و احتما لا چندتا دشنام هم میخورید
باتشکر...موفق باشید.
هر آدمی که باهاش مراوده دارید رو سعی کنید یه چیزی ازش یاد بگیرید . لازم نیست ازش بخواید که به شما یاد بده ... خودتون که میبینید یک اخلاق خوب داره یا هرچی ازش یاد بگیرید .
حتی اگه آدم خوبی هم نیست ممکنه باز هم تک و توک اخلاقای خوب هم داشته باشه .
کم کم اخلاقیات و منش خودتون میشه سلکشنی از اخلاقایی که مورد پسندتون بوده از افراد زیادی که باهاشون در ارتباط بودید + ارزش ها و باورهای شخصی خودتون ...
البته شاید هم جواب نده !
من جدیدا" به این نتیجه رسیدم ....
خوبی های آدما رو بیشتر میبینم ... بدیاشون توی یادم نگه نمیدارم .
Last edited by banii; 31-08-2014 at 23:43.
همیشه کارهایی داریم که بنظرمون خیلی مهم هستن حتی گاهی اوقات بخاطر کسانی که دوستشون داریم کارهایی میکنیم که موجب ناراحتی شون میشه.
همیشه و در هر حالتی میشه خشم و کج خلقی رو کنترل کرد. فقط کافیه همون لحظه بهش فکر کنیم که نتیجه این عصبانیت چیه ؟ شاید موقتا به هدفمون برسیم اما به زودی متوجه اشتباهمون میشیم ولی دیگه غرور اجازه نمیده اوضاع راحت به حالت قبل برگرده.
چند سالیه که من احساس خیلی بهتری نسبت به همه چیز و همه کس دارم و این رو مدیون چندتا از دوستانم در p30world هستم. وقتی با دید بازتری به دنیا نگاه کنید دیگه خیلی تحت تاثیر اتفاقات بد و منفی که از دیگران سر میزنه قرار نمیگیرید.
من قبول کردم که هرکس خصوصیات بد و خوبی داره ولی این به هیچوجه ملاک بد و خوب بودن آدمها نیست، از نظر من تقریبا همه خوبن پس دلیلی بر عصبانیت از اشتباهات دیگران ندارم.
ما فقط متفاوتیم !
اولین قدم همیشه مهم ترین قدمه.
هیچوقت از انجام دادن هیچ کاری نترسید ( نه اینکه ریسکشو به جون بخرید نه, منظورم اینه تا کاری رو شروع نکردید نگران سختی هاش نباشید. )چون خیلی کارا هستن که آدم از دور بهشون نگاه میکنه و فکر میکنه اونایی که این کارو انجام میدن چطور میتونن, آیا انسان های خاصی اند؟ نه همه ما مثل همیم منتهی برخی تلاش هایی کردن و به یه جاهایی رسیدن و برخی تلاش کمتری کردن و جایگاهشون پایین تره.
چند وقت پیش یه برنامه تلویزیونی میدیدم که یه نفر از روی کوه با ارتفاع تقریبا 15 یا 20 متری میپرید تو دریا.
اگه از تلویزیون یه همچین اتفاقی رو ببینیم اون انسان رو یه آدم فوق العاده فرض میکنیم و کاری که داره انجام میده رو محال,البته هر کاری سختی خودش رو داره اما کافیه فقط وارد اون کار بشی تا ببینی همه ی قضاوت هات از سختی هاش اشتباه بوده و اونطور که فکر میکردی نیست. پرش از روی کوه هم ممکنه فقط تمرین میخواد.یعنی کافیه شما اولین قدم رو در یه کاری برداری اونوقت خواهی دید که بهش علاقه پیدا میکنی و کم کم استعدادات توش شکوفا میشه.
برای هر کس یه چیزای خیلی مهمن، مثلا یه تیم فوتباله، یه فیلم، یه هنر پیشه، نظافت و تمیزی، وسایل شخصی، همسر، دین و ...، سعی کنید تا جایی که میتونید در باره این موارد با اون فرد شوخی نکنید، چون همه نسبت به چیزای که براشون خیلی مهمه وحشتناک حساسن و زود ناراحت و عصبانی میشن
اگر کاری بهتون محول شد سعی کنید که تا آخرین لحظه ای که وقت اتمام اون هست کشش بدید! تجربه نشون داده که زودتر تمام کردن کار دوتا بدی داره!
اول اینکه توقعشون از شما بالا میره و وظایف سنگین تری بهتون میسپارن
دوم اینکه این شائبه پیش میاد که کاره خاصی نیست! راحت انجام میشه! و از لحاظ ارزشی دیگه به چشم نمیاد
بنابراین نه اینکه بدقولی بخواد بشه یا کوتاهی، ولی اگر کار زودتر هم انجام شد اطلاع ندید![]()
تو خانه با مهمانها خداحافظی کنید نه کوچه! بخصوص شبها
بعضیها اون ساعت شب خوابند بیمارند بچه نوزاد تو خونه دارند و سر و صدای خداحافظی و حرف زدن همه با هم تو کوچه آنها را ناراحت میکنه!
بدرقه کردن مهمان تا دم در کافیه و بیشتر را از آن مزاحمت برای بقیه است
یه خاطره براتون تعریف میکنم:
" چند وقت پیش قرار بود برای یکی از رفقا یه کاری رو انجام بدم و قبل از انجام کار که درست یادم نیست چی بود بهش قول دادم که فلان کار رو حتما انجام میدم. چند وقت گذشت و یه شرایطی پیش اومد که نتونستم اون کارو براش انجام بدم و اونم همیشه بهم میگفت توکه بهم قول دادی پس چی شد؟ "
از اون موقع بود که یاد گرفتم هیچوقت به کسی قول ندم، یا اینکه تعداد قول هایی رو که میدم به حداقل برسونم چون موقعی که آدم قولی به کسی میده شرایطش با زمانی که میخواد به قول عمل کنه فرق میکنه و کسی هم که قول میده یه بار بر دوششه که مدیونه اگه انجامش نده.
همیشه هر وقت میخوام کاری برای کسی انجام بدم اگه خیلی به موفقیتش امید داشته باشم میگم « قول نمیدم ولی حتما برات انجامش میدم»
یا اگه ممکن باشه موفق نشم میگم« باشه حالا ببینم چی میشه».
وقتی به کسی قولی ندی هم خیالت راحت تره و هم اگه به حرفت عمل نکردی مدیون کسی نیستی و عهد شکنی نکردی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)