توی خرید این ادکلن خیلی خیلی (حتی بیشتر از آلور اسپرت) دقت به خرج بده. احتمال خرید اصلش یک به هزار هست
---------- Post added at 01:14 PM ---------- Previous post was at 01:13 PM ----------
رده سنی مناسب بالای 40 ساله![]()
توی خرید این ادکلن خیلی خیلی (حتی بیشتر از آلور اسپرت) دقت به خرج بده. احتمال خرید اصلش یک به هزار هست
---------- Post added at 01:14 PM ---------- Previous post was at 01:13 PM ----------
رده سنی مناسب بالای 40 ساله![]()
چرا چنین فکری به ذهنتون افتاد؟ داداش من هنوز جونم
29
شوخی کردم بابا![]()
ولی باور کن سلیقه ام مثل 40 سال به بالاهاست
نمیدونم چرا ادکلن های مدرن به دلم نمیپسبه
مثلا هر جا میری ادکلن هایی مثل لالیک-آکوا بولگاری-آلور اسپرت و ...... مورده استفاده اکثر مردمه ولی نمیدونم چرا اینا منو ارضا نمیکنن![]()
من هم دقیقا مثل شما هستم مخصوصا در مورد عطر هایی که ذکر کردید
در مورد کنت کول بلک هم رایحه خوبی داره به نظر من یه مقدار به تلخی میزنه ولی اصلا دوام نداره نهایتا 3 تا 4 ساعت
ای کاش موندگاری بهتری داشت
درست میفرمایید کنت کول تلخ و کمی خنک هست. البته موندگاری این ادکلن در نسخه وینتیج بلک بهتر شده و صد البته بوش هم متفاوت شده
من از لالیک خوشم نمیاد اما اکوا رو دوست دارم از الورهای شنل هم هیچکدوم رو دوست ندارم اما عاشق این ساویج دیور شدم هر کسی دید قیمت بپرسه واسم دیگه پیدا نمیشهراستی این ادکلن وود که پرفیوم هست و اون عکس قشنگه
روداره قیمت بپرس حتما
![]()
شما ساویج دیور رو تست کردید؟ چون کم پیش میاد کسی رایحه گرم و ترش و تلخ رو بپسنده
البته من خودم ازش خوشم میاد و 10 میلشو دارم. چشم هم در مورد ساویج و هم پوشن دسکوارد براتون میپرسم. اتفاقا قراره دوباره برم اونجا بلکه اون آرامیس ایمپسیبل و یا اوپیوم اورینت و یا همین پوشن دسکوارد رو بخرم.
به نظرم ادکلن خیلی زده سنی نمیشناسه ولی خب این هالستون بدرده یکی که تیپ اسپرت میزنه نیمخوره.
...............
امروز لجند از مایل جردن رو بو کردم.بویه سنگین و شیرینی داشت که تو نت هایه اصلیش قهوه هست .ولی من
یاده یه عطر گرمی افتادم به اسمه کالکشین.
Angel Schlesser Homme Oriental Edition هم بو کردم.اونم یه بویه گرمه باحالی میداد.جالب بود ولی دوستان
میگن موندگاری نداره
---------- Post added at 02:36 PM ---------- Previous post was at 02:34 PM ----------
دمت گرم ببین تا چقدر راه میاد شاید ما هم اغفال شدیم![]()
Last edited by cyber861; 25-01-2012 at 14:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)