تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 369 از 4105 اولاول ... 2693193593653663673683693703713723733794194698691369 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,681 به 3,690 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

نترس یه ساعت هم نمیتونن اضافه نگهت دارن من یادم میاد تازه رفته بودیم یگان یه پسره کسری خفن اورد و رفت برا ترخیص که بهش گفتن پرونده ی اموزشیت هنوز نیومده و اونم یه نامه از یگان امداد گرفت و رفت محل اموزشمون و اونجا پرونده رو گرفت و اورد تحویل نیرو انسانی داد. ماله تو هم نهایتا اگه پروندت نیومد برو همین کارو بکن.
    خوب پرونده من الان باید از قم ارسال بشه و تا اونجایی که میدونم اواخر اسفندماه به تهران ارسال شده بود ولی تا الان هنوز به نیروی انسانی تهران نرسیده....
    همینه که منو نگران کرده!!!

داره خودمونی میشه abbas_apolo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام بچه ها منم امروز ساعت 3:30 صبح رسیدم خونمون ما الان در میان دوره هستیم . . . .. من توی بیگلری اردبیل خدمت میکنم واقعا مرکز اموزش قشنگیه . . . . هوای اردبیل همیشه خنکه ولی افتابش سوز ناکه . . . . . فرمانده ها مونم خیلی توپن . . . . . ولی به نظم و انضباط خیلی گیر میدن . . . . .امیدوارم پایان دوره هم بیام و کمی براتون از مرکزمون بگم . . . . . واسه کسایی که هنوز اعزام نشدن میگم که اصلا اونجور که فکر میکنی نیست . . . اونقدر رفیق پیدا میکنی که از 100 تا اینترنتو . . . . فیلمو . . . تفریح بهتره . . . . اصلا ترس نداره /

3. 3 کاربر از abbas_apolo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز farhad_persona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

بچه ها برگ سفید من اومد
    زده نیرو: نیروی هوایی ارتش /مرکز آموزش: منطقه هوایی اصفهان

میخواستم ببینم حالا من یگان هم میفتم نیروی هوایی ارتش؟ چه طور هست برا خدمت و پادگان هاش کجاهاست؟

بعد من پدر یکی از دوستام سرهنگ ارتش هست. به نظرتون اگر جای بد افتادم میتونه منو منتقل کنه تهران یا اصلا تو ارتش همچین امکانی نیست؟

5. این کاربر از farhad_persona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام به همگی

کسی اطلاعاتی درباره معافیت مفقودی پدر یا برادر داره؟

ممنون

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا بهتون اینهمه میگفتیم اونقدر سخت نگیرین و دنبال کارهای عجیب و غریب نرین باور نمیکردین!!!

پیشنهاد میکنم برین و پستهای قبل از اعزامتون را بخونید و با الان مقایسه کنید!!!! خاطره جالبی میشه
    آره واقعا
    الان تقریبا اصل آموزشی رو دیگه گذروندیم. مرخصی تموم بشه دوباره اون جا بریم دیگه فقط دو هفته تا ماه رمضون مونده و بعدش توی ماه رمضون دیگه سختی خاصی نداره و فقط توی این دو هفته می تونن سخت بگیرن که هر چی هم باشه دیگه برای ما اون چنان سخت نیست
    ولی اگه مرخصی نمی دادن شاید نظرم یه چیز دیگه بود
    من خودم مرخصی رو حتما باید می اومدم چون یه سری مشکل داشتم که با مرخصی حل میشد
    +
    آره ایده خوبیه
    جالبه من اون موقع پرسیدم که ممکنه نیمه شعبان مرخصی بدن و میان دوره باشه و اینا که اتفاقا خود شما گفتی که آره. که الانم دقیقا همین شد

بچه ها برگ سفید من اومد
    زده نیرو: نیروی هوایی ارتش /مرکز آموزش: منطقه هوایی اصفهان

میخواستم ببینم حالا من یگان هم میفتم نیروی هوایی ارتش؟ چه طور هست برا خدمت و پادگان هاش کجاهاست؟

بعد من پدر یکی از دوستام سرهنگ ارتش هست. به نظرتون اگر جای بد افتادم میتونه منو منتقل کنه تهران یا اصلا تو ارتش همچین امکانی نیست؟
    اگه آموزشی نیروی هوایی ارتش باشی قاعدتا باید بعدش هم توی همون نیروی هوایی باشی
    ولی باید بگم که اگه شما پارتی داشته باشی هم میشه انتقالی گرفت و هم حتی میشه بعد آموزشی رو توی نیروی هوایی نباشی!
    برای ما نیروی زمینی ارتشه. بعد خود فرمانده ما تعریف می کرد که یه نفر پدرش توی نیروی دریایی ارتش بود بعد وقتی امریه اون سرباز اومد توش نوشته بود نیروی دریایی ارتش خیلی راحت!

8. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

هتل 01 نبود......کسی 01 نیست اینجا

خیلی پادگان باحالیه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام. من افتادم کهریزک بهمون گفتن یه برگه از بانک سپه بگیرید بیارید. اسمشو کسی میدونه؟ رفتم بانک چی بگم؟

آخر فروم باز farhad_persona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

اگه آموزشی نیروی هوایی ارتش باشی قاعدتا باید بعدش هم توی همون نیروی هوایی باشی
    ولی باید بگم که اگه شما پارتی داشته باشی هم میشه انتقالی گرفت و هم حتی میشه بعد آموزشی رو توی نیروی هوایی نباشی!
    برای ما نیروی زمینی ارتشه. بعد خود فرمانده ما تعریف می کرد که یه نفر پدرش توی نیروی دریایی ارتش بود بعد وقتی امریه اون سرباز اومد توش نوشته بود نیروی دریایی ارتش خیلی راحت!
    کلا نیروی هوایی ارتش چه طور هست؟
    تو ماه رمضون اصلا سخت نمیگیرن تو آموزشی؟ من 20 روز از آموزشیم تو ماه رمضون هستش.

راستی این قانون تک پسری که میفتی تو شهر خودت برا کسی که یه برادر کم تر از 18 سال داره اجرا نمیشه؟

پروفشنال matin_vv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هتل 01 نبود......کسی 01 نیست اینجا

خیلی پادگان باحالیه
    رفیق یه مقدار توضیحات میدی راجع بهش؟
    من از جایی امریه گرفتم، به احتمال زیاد آموزشیم اونجا باشه.
    در کل چجوریه؟ آخر وقت میذارن بیای خونه؟

آخر فروم باز m.s.f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

منم از چهارشنبه تا ساعت 5 صبح دوشنبه اومدم میان دوره . من گردان کربلا افتادم . واقعا کثیف ترین و قدیمی ترین گردان مرکز آموزش مالک اشتر همین گردان کربلاست . ولی در کل راضیم . پادگان خوبیه و سخت گیری توش کمه . شما کدوم گردان افتادی ؟
    منم مرخصی م عین شماست ... افتادم گردان ذوالفقار ... امکاناتش خوبه.

14. این کاربر از m.s.f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •