خوب پرونده من الان باید از قم ارسال بشه و تا اونجایی که میدونم اواخر اسفندماه به تهران ارسال شده بود ولی تا الان هنوز به نیروی انسانی تهران نرسیده....
همینه که منو نگران کرده!!!
خوب پرونده من الان باید از قم ارسال بشه و تا اونجایی که میدونم اواخر اسفندماه به تهران ارسال شده بود ولی تا الان هنوز به نیروی انسانی تهران نرسیده....
همینه که منو نگران کرده!!!
سلام بچه ها منم امروز ساعت 3:30 صبح رسیدم خونمون ما الان در میان دوره هستیم . . . .. من توی بیگلری اردبیل خدمت میکنم واقعا مرکز اموزش قشنگیه . . . . هوای اردبیل همیشه خنکه ولی افتابش سوز ناکه . . . . . فرمانده ها مونم خیلی توپن . . . . . ولی به نظم و انضباط خیلی گیر میدن . . . . .امیدوارم پایان دوره هم بیام و کمی براتون از مرکزمون بگم . . . . . واسه کسایی که هنوز اعزام نشدن میگم که اصلا اونجور که فکر میکنی نیست . . . اونقدر رفیق پیدا میکنی که از 100 تا اینترنتو . . . . فیلمو . . . تفریح بهتره . . . . اصلا ترس نداره /
بچه ها برگ سفید من اومد
زده نیرو: نیروی هوایی ارتش /مرکز آموزش: منطقه هوایی اصفهان
میخواستم ببینم حالا من یگان هم میفتم نیروی هوایی ارتش؟ چه طور هست برا خدمت و پادگان هاش کجاهاست؟
بعد من پدر یکی از دوستام سرهنگ ارتش هست. به نظرتون اگر جای بد افتادم میتونه منو منتقل کنه تهران یا اصلا تو ارتش همچین امکانی نیست؟
سلام به همگی
کسی اطلاعاتی درباره معافیت مفقودی پدر یا برادر داره؟
ممنون
آره واقعا
الان تقریبا اصل آموزشی رو دیگه گذروندیم. مرخصی تموم بشه دوباره اون جا بریم دیگه فقط دو هفته تا ماه رمضون مونده و بعدش توی ماه رمضون دیگه سختی خاصی نداره و فقط توی این دو هفته می تونن سخت بگیرن که هر چی هم باشه دیگه برای ما اون چنان سخت نیست
ولی اگه مرخصی نمی دادن شاید نظرم یه چیز دیگه بود
من خودم مرخصی رو حتما باید می اومدم چون یه سری مشکل داشتم که با مرخصی حل میشد
+
آره ایده خوبیه
جالبه من اون موقع پرسیدم که ممکنه نیمه شعبان مرخصی بدن و میان دوره باشه و اینا که اتفاقا خود شما گفتی که آره. که الانم دقیقا همین شد![]()
اگه آموزشی نیروی هوایی ارتش باشی قاعدتا باید بعدش هم توی همون نیروی هوایی باشی
ولی باید بگم که اگه شما پارتی داشته باشی هم میشه انتقالی گرفت و هم حتی میشه بعد آموزشی رو توی نیروی هوایی نباشی!
برای ما نیروی زمینی ارتشه. بعد خود فرمانده ما تعریف می کرد که یه نفر پدرش توی نیروی دریایی ارتش بود بعد وقتی امریه اون سرباز اومد توش نوشته بود نیروی دریایی ارتش خیلی راحت!![]()
هتل 01 نبود......کسی 01 نیست اینجا
خیلی پادگان باحالیه
سلام. من افتادم کهریزک بهمون گفتن یه برگه از بانک سپه بگیرید بیارید. اسمشو کسی میدونه؟ رفتم بانک چی بگم؟
کلا نیروی هوایی ارتش چه طور هست؟
تو ماه رمضون اصلا سخت نمیگیرن تو آموزشی؟ من 20 روز از آموزشیم تو ماه رمضون هستش.
راستی این قانون تک پسری که میفتی تو شهر خودت برا کسی که یه برادر کم تر از 18 سال داره اجرا نمیشه؟
رفیق یه مقدار توضیحات میدی راجع بهش؟
من از جایی امریه گرفتم، به احتمال زیاد آموزشیم اونجا باشه.
در کل چجوریه؟ آخر وقت میذارن بیای خونه؟
منم مرخصی م عین شماست ... افتادم گردان ذوالفقار ... امکاناتش خوبه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)