راستش من از اسمارت فون های جی ال ایکس استفاده نکردم ولی پارسال یه گوشی ارزون قیمت جی ال ایکس گرفتم ، کیفیتش به حدی افتضاح بود که مثل شوخی میموند ، از ذره ذره قسمت هاش میشد ایراد گرفت ، این بود که من به شخصه از جی ال ایکس وحشت دارم
کسی هست کمکم کنه ، بین مدل دوسیمکارت 8 گیگ با مدل تک سیمکارت 4 گیگ که حافظه خارجی میخوره کدومو انتخاب کنم
؟
alcatel one toch idol mini
![]()
Last edited by icao; 29-04-2014 at 21:54.
تو سایت شرکت سازنده هم سرچ کنید ایران نمایندگی این شرکت چینی هست (!Arabic)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا بزرگترین نقص جی ال ایکس کیفیت صدای مکالمش هست! من مدل x2رو گرفته بودم وای افتضاح بودا
یعنی واقعا پشیمون میشی
من کاری ندارم ایرانی هست یا هرجا ولی قطعاتش دقیقا چینی درجه n!!
بعد میخواستم بفروشمش هرجا رفتم هیچکس نمیخرید از ناچاری به ذهنم رسید به نمایندگیش برم خوده نمایندگیش ازم نمیخرید!
بعد رفتم یه موبایل فروشی گفتم اقا حداقلش اینه شما از قطعاتش میزاری واسه یه گوشی که مشکل پیدا کرد .میدونی چی گفت؟ گفت قطعاتش به نوعی یکبار مصرفه! خراب شد دیگه رفته و بدرد گوشی دیگه ای هم نخواهد خورد...
پس نصیحت دوستانه من به شما
نخرید
Last edited by Atghia; 29-04-2014 at 21:58. دليل: تکمیل
سلام.
اینکه نمایندگی ازتون نخریده که کاملا" طبیعیه ،اگر میخرید غیر طبیعی بود.
درکل به نظر منم کسی که میخواد 600 تومن هزینه کنه گوشیهای پدر مادر دار زیادی هست که میتونه جای GLXبگیره.
Sent From My SM-G900H
Founded in mideast in September 2006, ERTEBAT HAMRAH GOUYA ARVAND COMPANY ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ), one of the mobile manufacture in mideast ( iran-khoramshar city-industrial area ) is dedicated in GLX mobile phone global marketing and promoting in mideast –Africa and Russia countries.
اینجا که نوشته ایرانیه
2006 توی ایران تاسیس شد بعدش 2010 توی هنگ کنگ.
البته کاملا مشخصه قطعات رو از چین میارن اینجا مونتاژ میکنن.
این احتمال هم وجود داره حرف شما درست باشه. به این ترتیب که یه شرکتی با یک نام دیگه در 2006 توی ایران تاسیس شده بعدش توی 2010 که شرکت glx توی چین تاسیس شد این شرکت ایرانی هم اسم خودشو گذاشته باشه glx و زیر مجموعه اون شرکت شده باشه. ولی اصلا این چیزا مهم نیست. مهم اینه که حرفی برای گفتن نداره. به من مفت هم بدن من نمیگیرم
Last edited by tosan622; 04-05-2014 at 18:00.
این گوشی افتضاحه ، افتضاحححححح،من دیگه حرفی ندارم
این گوشی افتضاحه ، افتضاحححححح،من دیگه حرفی ندارم
الان یه هفتس این گوشی رو گرفتم ، از دیجی کالا
همین که سفارش دادم پشیمون شدم وقتی هم به دستم رسید با بدبینی دست گرفتمش ، ولی هرچی میگذره بیشتر ازش خوشم میاد ، واقعا بهش نمیاد یه گوشی 500 تومنی باشه ، خیلی شکیل ، خیلی روون ، صفحه نمایش عالی ، دوربین 5 که بعد از آپدیت کیفیتش خیلی خیلی بیشتر شد ، تو نور طبیعی با آی پاد اپل که دوربین اونم 5 هست مقایسه کردم و توقع نداشتم که کیفیتش نزدیک کیفیت اپل باشه ولی در کمال تعجب کیفیتش بهتر بود !
حافظه خارجی نمیخوره که این عبیشه البته مدل تک سیمش میخوره ،
در کل تا اینجا که خیلی خیلی راضیم ازش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)