به نظرتون تندر صفر در ابتدا به غیر از سیستم و روکش به چه چیزایی نیاز داره؟
به نظرتون تندر صفر در ابتدا به غیر از سیستم و روکش به چه چیزایی نیاز داره؟
بجز چند مورد بی اهمیت در ظاهر ، هیچ تغییری در موارد فنی نداشته
تندر صفر قبل از مواردی شما نام بردین اول از همه به 4 حلقه لاستیک با کیفیت احتیاج داره
پ.ن : لزومی نداره برای هر سوال یک پست بزنید ، تمام سوالات خودتون را توی یک پست بپرسید![]()
من دیدم جدیدا ای دو حتی سنسور دنده عقب ندارن
تندر 90 تیپ e2 از همون اولش هم سنسور دنده عقب نداشت
اگر رانندگی نرمال و مجاز نهایتا تا 120 تا سرعت میرین همون لاستیک بارز فابریک هم براتون جواب میده...لوازم جانبی هم به سلیقه فرد بستگی داره یکی مثل من اصلا خرجش نمیکنه،یکی میره دنبال دزدگیر و صندوق پران و توری زیر برف پاک کن و پخش و...کلی خنزر پنزر دیگه که شاید بعضا درآینده زمان فروش هم ارزش نداشته باشه
پس کدوم تیپ ال نود سنسور دنده عقب داله از شرکت؟ صندوق پرون عمل میکنه دیگه نمیخواد با کلید در صندوق عقبو باز کنیم؟
پس کدوم تیپ ال نود سنسور دنده عقب داله از شرکت؟ صندوق پرون عمل میکنه دیگه نمیخواد با کلید در صندوق عقبو باز کنیم؟
دادا کلا آپشنای این مدلی نداره
باید با کلید در صندوق رو باز کنی... اما جای صندوق پران زیر دستی هست که باید خودت ببری یه جا برات اکی کنن
از دوستان لطفا جواب بدید:
4.5 سال از عمر خودروی ما گذشته
نیازی به تعویض آب رادیاتور هست؟
بردم یه مکانیکی میگه مال خودش بذار باشه! یا اگه میخوای با این ایرانیا برات عوض کنم
یه جا خوندم که باید حدود 2 سالی یبار عوض شه. ما در کاشان هستیم (گرم و خشک)
گلاسئول جایی گیر میاد؟
شما چی میریزید؟؟
اتفاقا روی یک سری E2 های پارسفرقون و حتی E1 معروف به آپشنال فکر کنم حدود سال 90-91 بود آپشنهایی مثل سنسور دنده عقب گذاشتند ولی اکثر ماشینا خودشون گذاشتند...صندوق پران را مطمئن نیستم که روی آپشنالها بوده یا نه
صندوق پرون هم باید بندازی رو ماشین بعددیگه بدون کلید از داخل میتونی بازش کنی
تندر هیچ زمان ، هیچ کدوم از مدل ها و آپشن هاش سنسور دنده عقب و صندوق پران نداشته و ندارند
سنسور دنده عقب باید خودتون نصب کنید(بیرون)
صندوق پران هم با نصب دزدگیر و اضافه کردن پمپ حل میشه
خودم سال 89 با نصب دزدگیر 80 تومنی سوکت فابریک صندوق پران را فعال کردم و از روی ریموت و کلید داخل خودرو کار می کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)