تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 369 از 1783 اولاول ... 2693193593653663673683693703713723733794194698691369 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,681 به 3,690 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

پروفشنال night-sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

داره خودمونی میشه yahe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

دوستان من از صبانت 128 دارم و اینم پینکش می خوام بیام ایرانسل سرعتش خوبه یا برم 512 مخابرات بگیرم ؟

دوست عزیز واسه گرفتن ایرانسل باید ببینی نزدیک آنتن هستی یا نه!!!!...
    در کل مخابرات بگیری بهتره...ارزون تر درمیاد

3. این کاربر از yahe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

منظور از ایرانشل چیه؟؟ وایمکس ایرانشل یا EDGE ایرانشل؟؟ من جفتش رو دارم هر دوش شل و وله و هیچکدوم مالی نیست.

5. این کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DrXoX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــــــهران پلاک 0 اسمم:محمد

پيش فرض

تیم فوتسال صبانت در اولین بازی خود در تاریخ 14/05/1390 در سری مسابقات جام رمضان مشهد با نتیجه ۲ بر ۱ در بلوار فردوسی -سالن شهید بهشتی مشهد از حریف خود پیشی گرفت و برد.
    بدینوسیله از مشترکین محترم شهر مشهد دعوت میگردد جهت حمایت از تیم صبانت در برنامه زمانبندی جهت حمایت بیشتر و پرشور تیم صبانت حضور بهم رسانند.
    بازی بعدی تیم سه شنبه90.05.18 ساعت 22.30
    به قید قرعه به 5 نفر از تماشاگران عزیز صبانت هدیه اعطا خواهد شد.
    به ما چه که تیم صبانت چه کار کرده ؟؟ این یعنی اینقد مهمه که تو سایت گذاشتید؟ بعد یه اتفاق واسه Adsl میفته بعد از 1 ماه خبرش تو سایت درج میشه ،به جای این لوس بازی ها یه فکری واسه مشتریاتون بکنید

بچه ها اگه یادتون باشه من هفته پیش گفته بودم که مودمم را عوض کردم و مودم وایرلس گرفتم .
    ولی نمیدونم چرا چند روزه هر وقت گوشی تلفن را بر میداریم ، اینترنت برای یکی دو دقیقه قطع میشه . فکر میکنید مشکل از چیه ؟ به پشتیبانی صبانت زنگ بزنم ؟
    تلفن بی سیم نیست .
    کلا تلفن تو یه اتاق دیگه هست و من از یه پریزه دیگه استفاده میکنم .
    نویز گیر هم استفاده نمیکنم .
    فکر میکنید مشکل از چیه ؟
    یه اسپلیتر خوب بگیرید قبل از کابل تلفن که به گوشی وصل میشه بذارید مشکلتون حل میشه

دوستان میخوام بدونم سرعت شبانه شما دقیق چنده!!!!! ماله من بیشتر از 7 کیلو بایت نشده!!!! استارت اول از 120 شروع میشه ...بعد از 30 ثانیه سر 7 کیلو بایت فیکس میشه.....نامردا خودشون محدود کردن.....
    دوست عزیز سرعت شبانه مشکلیه که به صورت دوره ای تو مناطق پیش میاد کاریش هم نمیشه کرد، الان که سرعت شما پایینه خیلی از دوستان سرعت بالا دارن، کلا صبانت روشش به همین صورته
    Last edited by DrXoX; 08-08-2011 at 18:02.

7. 6 کاربر از DrXoX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه اسپلیتر خوب بگیرید قبل از کابل تلفن که به گوشی وصل میشه بذارید مشکلتون حل میشه

من پریزی که به تلفن وصل کردم تو یه اتاق دیگست و از یه پریزه دیگه برای مودم سیم گرفتم . الان باید به اون پریزی که تلفن وصله اسپلیتر وصل کنم ؟

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

جای بهتری برا سوالام پیدا نکردم میخواستم بدونم اگه برم مخابرات بخوام یه کپی از آخرین قبض پرداختیم بگیرم میدن بهم ؟

10. این کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

جای بهتری برا سوالام پیدا نکردم میخواستم بدونم اگه برم مخابرات بخوام یه کپی از آخرین قبض پرداختیم بگیرم میدن بهم ؟
    خیلی جای مناسبی.تاپیک ای دی ال صبانت

12. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه yahe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

به ما چه که تیم صبانت چه کار کرده ؟؟ این یعنی اینقد مهمه که تو سایت گذاشتید؟ بعد یه اتفاق واسه Adsl میفته بعد از 1 ماه خبرش تو سایت درج میشه ،به جای این لوس بازی ها یه فکری واسه مشتریاتون بکنید

دوست عزیز سرعت شبانه مشکلیه که به صورت دوره ای تو مناطق پیش میاد کاریش هم نمیشه کرد، الان که سرعت شما پایینه خیلی از دوستان سرعت بالا دارن، کلا صبانت روشش به همین صورته
    الن 5 یا 6 ماه هست که سرعت شبانه من 7 کیلو بایته......دیگه شارژش نمیکنم....
    آخر ماه میگم دسترو جمع آوری بدن...میخوام برم از مخابرات بگیرم.....هم ارزون تره....هم میگن شابنش بهتره....تازه از 2 مجانی میشه

آخر فروم باز DrXoX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــــــهران پلاک 0 اسمم:محمد

پيش فرض

من پریزی که به تلفن وصل کردم تو یه اتاق دیگست و از یه پریزه دیگه برای مودم سیم گرفتم . الان باید به اون پریزی که تلفن وصله اسپلیتر وصل کنم ؟
    سلام
    بله همون طوری که خودتون هم گفتید اسپلیتر رو به پریزی که تلفن وصله ، وصل کنید
    بعضی ها اسپلیتر رو ، قسمت ورودی کابل تلفن که وارد خونه میشه قرار میدن ، اینطوری اگر چندین گوشی هم تو اتاق های مختلف باشه هیچ کدوم نویز ندارن ولی اگه این کار انجام نشه باید یه اسپلیتر برای هر گوشی گذاشته بشه

بله میدن

الن 5 یا 6 ماه هست که سرعت شبانه من 7 کیلو بایته......دیگه شارژش نمیکنم....
    آخر ماه میگم دسترو جمع آوری بدن...میخوام برم از مخابرات بگیرم.....هم ارزون تره....هم میگن شابنش بهتره....تازه از 2 مجانی میشه
    کار خوبی می کنید ،
    خیلی از دوستای من از مخابرات نامحدود 128 گرفتن البته تو شهرهای دیگه (غیر از تهران) 256 و 512 نامحدود هم میدن ، از مخابرات نامحدود بگیرید هم بد نیست
    Last edited by DrXoX; 09-08-2011 at 12:29.

15. 2 کاربر از DrXoX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

امکان شارژ الکترونیکی حجم و سرویس

به اطلاع مشترکین عزیز صبانت میرساند از این پس امکان شارژ حجم اضافه و خرید و رزرو همه سرویسها در قسمت شارژ الکترونیکی کاربران اضافه شده است . در صورت نیاز با 83852 تماس بگیرید .

17. 4 کاربر از Sabanet - Support بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •