دوست عزیز واسه گرفتن ایرانسل باید ببینی نزدیک آنتن هستی یا نه!!!!...
در کل مخابرات بگیری بهتره...ارزون تر درمیاد
منظور از ایرانشل چیه؟؟ وایمکس ایرانشل یا EDGE ایرانشل؟؟ من جفتش رو دارم هر دوش شل و وله و هیچکدوم مالی نیست.
به ما چه که تیم صبانت چه کار کرده ؟؟ این یعنی اینقد مهمه که تو سایت گذاشتید؟ بعد یه اتفاق واسه Adsl میفته بعد از 1 ماه خبرش تو سایت درج میشه ،به جای این لوس بازی ها یه فکری واسه مشتریاتون بکنیدتیم فوتسال صبانت در اولین بازی خود در تاریخ 14/05/1390 در سری مسابقات جام رمضان مشهد با نتیجه ۲ بر ۱ در بلوار فردوسی -سالن شهید بهشتی مشهد از حریف خود پیشی گرفت و برد.
بدینوسیله از مشترکین محترم شهر مشهد دعوت میگردد جهت حمایت از تیم صبانت در برنامه زمانبندی جهت حمایت بیشتر و پرشور تیم صبانت حضور بهم رسانند.
بازی بعدی تیم سه شنبه90.05.18 ساعت 22.30
به قید قرعه به 5 نفر از تماشاگران عزیز صبانت هدیه اعطا خواهد شد.
یه اسپلیتر خوب بگیرید قبل از کابل تلفن که به گوشی وصل میشه بذارید مشکلتون حل میشه
دوست عزیز سرعت شبانه مشکلیه که به صورت دوره ای تو مناطق پیش میاد کاریش هم نمیشه کرد، الان که سرعت شما پایینه خیلی از دوستان سرعت بالا دارن، کلا صبانت روشش به همین صورته
Last edited by DrXoX; 08-08-2011 at 18:02.
من پریزی که به تلفن وصل کردم تو یه اتاق دیگست و از یه پریزه دیگه برای مودم سیم گرفتم . الان باید به اون پریزی که تلفن وصله اسپلیتر وصل کنم ؟
جای بهتری برا سوالام پیدا نکردم میخواستم بدونم اگه برم مخابرات بخوام یه کپی از آخرین قبض پرداختیم بگیرم میدن بهم ؟
خیلی جای مناسبی.تاپیک ای دی ال صبانت![]()
الن 5 یا 6 ماه هست که سرعت شبانه من 7 کیلو بایته......دیگه شارژش نمیکنم....
آخر ماه میگم دسترو جمع آوری بدن...میخوام برم از مخابرات بگیرم.....هم ارزون تره....هم میگن شابنش بهتره....تازه از 2 مجانی میشه![]()
سلام
بله همون طوری که خودتون هم گفتید اسپلیتر رو به پریزی که تلفن وصله ، وصل کنید
بعضی ها اسپلیتر رو ، قسمت ورودی کابل تلفن که وارد خونه میشه قرار میدن ، اینطوری اگر چندین گوشی هم تو اتاق های مختلف باشه هیچ کدوم نویز ندارن ولی اگه این کار انجام نشه باید یه اسپلیتر برای هر گوشی گذاشته بشه
بله میدن
کار خوبی می کنید ،
خیلی از دوستای من از مخابرات نامحدود 128 گرفتن البته تو شهرهای دیگه (غیر از تهران) 256 و 512 نامحدود هم میدن ، از مخابرات نامحدود بگیرید هم بد نیست
Last edited by DrXoX; 09-08-2011 at 12:29.
امکان شارژ الکترونیکی حجم و سرویس
به اطلاع مشترکین عزیز صبانت میرساند از این پس امکان شارژ حجم اضافه و خرید و رزرو همه سرویسها در قسمت شارژ الکترونیکی کاربران اضافه شده است . در صورت نیاز با 83852 تماس بگیرید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)