با تشکر از شما بله کاملا تایید میشه منم همچین مشکلی داشتم که با این درایور حل شذ ....با تشکر
با تشکر از شما بله کاملا تایید میشه منم همچین مشکلی داشتم که با این درایور حل شذ ....با تشکر
نه!!!! توی این حالت وقتی روی کامپیوتر امتحان می کنم هم کیبورد کار نمی کنه!! یعنی می شه این کیبوردها جواب ندن؟
با سلام و عرض ادب
اگه براتون زحمتی نیست در این مورد و نحوه ی تنظیم ها یکمی توضیح بدین.
ممنون
فعلا مهم ترین مساله رو توضیح میدمبا سلام و عرض ادب
اگه براتون زحمتی نیست در این مورد و نحوه ی تنظیم ها یکمی توضیح بدین.
ممنون
عمل سوییچ بین دو کارت گرافیک تو بازیها به خودی خود مشکلی نداره و کارت گرافیک قدرتمند تر یعنی nvidia به طور خودکار عملیات پردازش گرافیکی بازی رو در دست میگیره و اینتل در این زمینه عملا کاری انجام نمیده اما زمانی که ویندوز ما لود میشه به طور پیش فرض و خودکار کارت گرافیک سبک تر یعنی اینتل همه کارست و دسکتاپ رو به دست میگیره .. یعنی فرض کنید شما از یه برنامه مبدل ویدیویی قصد استفاده دارید مسلما هرچه گرافیک بهتری داشته باشید سرعت و کیفیت تبدیل بالاتر میشه اما اگر شما به ویندوز نفهمونید که میخواید از کارت گرافیک قدرتمند تر یعنی انویدیا استفاده کنید از گرافیک اینتل استفاده میشه
برای این کار control panel nvidia رو باز کنید از سمت چپ manage 3d setting رو انتخاب و سپس program setting رو انتخاب کنید کار این قسمت اینه که هر برنامه ای که خواستید توسط nvidia اجرا بشه در آینجا add یا همون اضافه میکنید .. شما همینطور از طریق کلیک راست روی برنامه مورد نظرتون هم میتونید انتخاب کنید که با کدوم کارت برنامه اجرا بشه
خوب پس مشکل کلیه
فکر میکنم بهتره در بخش مشکلات سخت افزار این سوال بپرسی، شاید کسی اطلاعی داشته باشه
سلام دوستان
من یه 5110 گرفتم که گرافیکشم نصب کردم ولی وقتی بازی cod 5 رو نصب میکنم و اجرا میشه افت فریم داره ولی وقتی که میزنم تو شارژ افت فریم از بین میره و کیفیت عای میشه...
چیکار باید کرد که با باتری بدون افن فریم اجرا بشه؟
سلام دوستان
تا پریروز ریت رم 7.1 بود اما امروز 5.9 شده بنظرتون مشکل چیه؟
با سلام
من دقیقا این مشکل رو داشتم و چند روز پیش این موضوعی رو که فرمودید متوجه شدم.
ممنون و اگر اطلاعات بیشتری هم دارید ما رو بی نصیب نذارید.
با تشکر![]()
دوستان اگه در مواقعی احتیاج دارید که صدای بلندتری رو از اسپیکرهای لپ تاپشون (5010) بشنوید
میتونید در کنترل پنل ، برنامه IDT Audio Control Panel رو باز کنید و سطوح صدا رو روی آخرین درجه قرار بدید ، در این حالت حدود دوبرابر صدای بیشتری رو میتونید داشته باشید
البته ممکنه کیفیت پایینتری داشته باشه
سلام دوستان
پسر عموی من روی هارد 5010 هش پسورد گذاشته و یادش رفته که چی بوده پسش!
به جز در آوردن باطری بایوس راه دیگه ای هست که اوکی بشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)