تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 369 از 421 اولاول ... 269319359365366367368369370371372373379419 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,681 به 3,690 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

داره خودمونی میشه amir_shield's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

دوستان عزیز برای برقراری اینترنت وایرلس تو n5010 خیلیها در کشور به مشکل برخوردند و نمیتونند از اینترنت adsl خوشون به صورت وایرلس و بی سیم بر روی لپتاپهاشون استفاده کنند

بیشتر لپتاپهای n5010 وارد شده به ایران دارای کارت وایرلس WLAN Broadcom 5.60.350.6 هستند که در بخش خاورمیانه چینیهای عزیز این کارو انجام میدند که حتی در سایت رسمی دل هم این کارت وایرلس مورد تایید نیست که متاسفانه این کار انجام میشه
    ... (برای خود من 1که سال پیش خریدم این کارت وایرلس نصبه)

همونطور که میدونید سایت رسمی دل درایور 1501 رو برای شما قرار داده که رو اکثر n5010 ها جواب نمیده چون اصلا کارت وایرلس ماها این نیست بلکه WLAN Broadcom 5.60.350.6 هست .. شما باید درایور کارتهایی که برروی محصولات ایسر نصب شده رو از لینک زیر نصب کنید تا مشکلتون حل بشه . به همین راحتی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

از سیامک عزیز ممنون میشم این لینک رو در صفحه اول قرار بده برای دانلود درایور وایرلس تا مشکل هموطنان گرامی در این زمینه که خیلی هم حیاتیه حل بشه
    با تشکر از شما بله کاملا تایید میشه منم همچین مشکلی داشتم که با این درایور حل شذ ....با تشکر

2. این کاربر از amir_shield بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

کامپیوترت در این حالت (یعنی وقتی با رابط به usb وصل کنی) کیبورد رو میشناسه؟
    نه!!!! توی این حالت وقتی روی کامپیوتر امتحان می کنم هم کیبورد کار نمی کنه!! یعنی می شه این کیبوردها جواب ندن؟

داره خودمونی میشه alonestar69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    56+6

پيش فرض

نمره مربوط به کارت گرافیک شما با دستکاری در تنظیمات گرافیکی و بردن روی حداکثر توانایی کارت گرافیک بالا میاد ..
    اما در مورد مشکل اولتون باید بگم که خوشحال باشید چون احتمالا شما رو لپتاپتون همزمان دو کارت گرافیک اینتل و انویدیا نصبه و این خلاقیت مدتیست در دنیای لپتاپ به وجود اومده و دلیلش مصرف بهینه و کمتر برق در دو کارت گرافیکیست ک کارت گرافیک nVIDIA با یک گیگ یا دو گیگ رم و یک کارت گرافیک اینتل ۶۴ مگ رم در کنار هم قرار گرفتند که کارت گرافیک اینتل در نهایت توانش اجرای windows aero ویندوز ۷ است

از تصویر زیر متوجه میشی که آیا دو کارت گرافیک داری یا نه :

در تصویر بالا دو کنترل پنل برای کارت گرافیک وجود داره یکی برای اینتل و دیگری برای nvidia هستش درواقع ویندوز الان میدونه که دو کارت گرافیک در اختیار داره و کلا دسکتاپ را در اختیار کارت گرافیک اینتل گذاشته ..
    شما تنظیمات زیادی رو در صورت وجود داشتن دو کارت گرافیک میتونید اعمال کنید که واقعا به درد بخوره و اگه خواستید بیشتر توضیح میدم
    با سلام و عرض ادب
    اگه براتون زحمتی نیست در این مورد و نحوه ی تنظیم ها یکمی توضیح بدین.
    ممنون

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

با سلام و عرض ادب
    اگه براتون زحمتی نیست در این مورد و نحوه ی تنظیم ها یکمی توضیح بدین.
    ممنون
    فعلا مهم ترین مساله رو توضیح میدم
    عمل سوییچ بین دو کارت گرافیک تو بازیها به خودی خود مشکلی نداره و کارت گرافیک قدرتمند تر یعنی nvidia به طور خودکار عملیات پردازش گرافیکی بازی رو در دست میگیره و اینتل در این زمینه عملا کاری انجام نمیده اما زمانی که ویندوز ما لود میشه به طور پیش فرض و خودکار کارت گرافیک سبک تر یعنی اینتل همه کارست و دسکتاپ رو به دست میگیره .. یعنی فرض کنید شما از یه برنامه مبدل ویدیویی قصد استفاده دارید مسلما هرچه گرافیک بهتری داشته باشید سرعت و کیفیت تبدیل بالاتر میشه اما اگر شما به ویندوز نفهمونید که میخواید از کارت گرافیک قدرتمند تر یعنی انویدیا استفاده کنید از گرافیک اینتل استفاده میشه

برای این کار control panel nvidia رو باز کنید از سمت چپ manage 3d setting رو انتخاب و سپس program setting رو انتخاب کنید کار این قسمت اینه که هر برنامه ای که خواستید توسط nvidia اجرا بشه در آینجا add یا همون اضافه میکنید .. شما همینطور از طریق کلیک راست روی برنامه مورد نظرتون هم میتونید انتخاب کنید که با کدوم کارت برنامه اجرا بشه

6. این کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نه!!!! توی این حالت وقتی روی کامپیوتر امتحان می کنم هم کیبورد کار نمی کنه!! یعنی می شه این کیبوردها جواب ندن؟
    خوب پس مشکل کلیه
    فکر میکنم بهتره در بخش مشکلات سخت افزار این سوال بپرسی، شاید کسی اطلاعی داشته باشه

8. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه rasmebazi22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض 5110

اگه برای بازی مشکل دارید مطرحش کنید چون من 5110 i5دارم و مشکلم برطرف شده.

سلام دوستان

من یه 5110 گرفتم که گرافیکشم نصب کردم ولی وقتی بازی cod 5 رو نصب میکنم و اجرا میشه افت فریم داره ولی وقتی که میزنم تو شارژ افت فریم از بین میره و کیفیت عای میشه...

چیکار باید کرد که با باتری بدون افن فریم اجرا بشه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    تا پریروز ریت رم 7.1 بود اما امروز 5.9 شده بنظرتون مشکل چیه؟

داره خودمونی میشه alonestar69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    56+6

پيش فرض

فعلا مهم ترین مساله رو توضیح میدم
    عمل سوییچ بین دو کارت گرافیک تو بازیها به خودی خود مشکلی نداره و کارت گرافیک قدرتمند تر یعنی nvidia به طور خودکار عملیات پردازش گرافیکی بازی رو در دست میگیره و اینتل در این زمینه عملا کاری انجام نمیده اما زمانی که ویندوز ما لود میشه به طور پیش فرض و خودکار کارت گرافیک سبک تر یعنی اینتل همه کارست و دسکتاپ رو به دست میگیره .. یعنی فرض کنید شما از یه برنامه مبدل ویدیویی قصد استفاده دارید مسلما هرچه گرافیک بهتری داشته باشید سرعت و کیفیت تبدیل بالاتر میشه اما اگر شما به ویندوز نفهمونید که میخواید از کارت گرافیک قدرتمند تر یعنی انویدیا استفاده کنید از گرافیک اینتل استفاده میشه

برای این کار control panel nvidia رو باز کنید از سمت چپ manage 3d setting رو انتخاب و سپس program setting رو انتخاب کنید کار این قسمت اینه که هر برنامه ای که خواستید توسط nvidia اجرا بشه در آینجا add یا همون اضافه میکنید .. شما همینطور از طریق کلیک راست روی برنامه مورد نظرتون هم میتونید انتخاب کنید که با کدوم کارت برنامه اجرا بشه
    با سلام
    من دقیقا این مشکل رو داشتم و چند روز پیش این موضوعی رو که فرمودید متوجه شدم.
    ممنون و اگر اطلاعات بیشتری هم دارید ما رو بی نصیب نذارید.
    با تشکر

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان اگه در مواقعی احتیاج دارید که صدای بلندتری رو از اسپیکرهای لپ تاپشون (5010) بشنوید
    میتونید در کنترل پنل ، برنامه IDT Audio Control Panel رو باز کنید و سطوح صدا رو روی آخرین درجه قرار بدید ، در این حالت حدود دوبرابر صدای بیشتری رو میتونید داشته باشید
    البته ممکنه کیفیت پایینتری داشته باشه

13. 3 کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت MY LOVE IS N5010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    پسر عموی من روی هارد 5010 هش پسورد گذاشته و یادش رفته که چی بوده پسش!
    به جز در آوردن باطری بایوس راه دیگه ای هست که اوکی بشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •