تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 369 از 515 اولاول ... 269319359365366367368369370371372373379419469 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,681 به 3,690 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

توی گزینه مشاور این آزمون نوشته که تو کنکور حق بلند شدن ندارین. حالا کی میگه میشه رفت دستشویی؟؟ آقا وحید با شمام!

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

توی گزینه مشاور این آزمون نوشته که تو کنکور حق بلند شدن ندارین. حالا کی میگه میشه رفت دستشویی؟؟ آقا وحید با شمام!

اون منظورشه که نمی تونی از سرجلسه بلند شی و پاسخبرگت رو تحویل بدی. یعنی شما حتما اون چهار ساعت رو باید آزمون بدی، ولی اینکه بری دستشویی و برگردی اشکالی نداره ( چون فکر کنم مراقب برای این امور هم گذاشتن ). مطمئن باش. تازه اگه اینطور بود که شما می گین که خیلی از فشار ... !!!

3. این کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه lifepatogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سوال اول رو خبر ندارم
    سوال دوم:
    من فکر کنم که الکترومغناطیس از همه راحت تر باشه. فقط یه کم تو آزمایش یانگ مسئله داره باید کار کنی
    سلام دوست عزیز راجع به سوال اول باید بگم خیییییییییییییییییلیییییی ییییی اسونه اصلا ناراحت نباش

5. این کاربر از lifepatogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ashjaee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اون منظورشه که نمی تونی از سرجلسه بلند شی و پاسخبرگت رو تحویل بدی.
    ولی برادرم میگه ساعت 11:30 که از دم دانشگاه فردوسی رد میشده خیلی ها بیرون اومده بودن . . . .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

1-اول اینکه از جات میتونی پاشی و بری دست شویی.
    2-دوم اینکه من که پارسال کنکور دادم گذاشتن از سرجلسه زود تر بیام بیرون(البته به نظر من نباید بزارن چون ممکنه یکی جوابارو به یکی دیگه اس ام اس بده, احتمال داره جایی که شما میرید نزارن زود تر بیاین بیرون)
    3- سوم اینکه کی به ائن دوستمون گفت مغناطیس بجز قسمت حفظی این فصل بقیش کاملا ربط داره به موج و نوسان.نوسان,موج1و2,مغناطیسو نمیشه از هم تفکیک کرد.

8. 4 کاربر از ulsss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت Saxybiil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آقا کسی اینجا 10 کنکور تا کنکور خوشخوان رو می‌زنه؟ یا زده؟
    میخوام بدونم سطحش با کنکور چقدر فرق داره یعنی اینا رو الان چند بزنم خوبه؟ اختصاصیاش مخصوصاً
    رشته ریاضی

پروفشنال Amirdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اون منظورشه که نمی تونی از سرجلسه بلند شی و پاسخبرگت رو تحویل بدی. یعنی شما حتما اون چهار ساعت رو باید آزمون بدی، ولی اینکه بری دستشویی و برگردی اشکالی نداره ( چون فکر کنم مراقب برای این امور هم گذاشتن ). مطمئن باش. تازه اگه اینطور بود که شما می گین که خیلی از فشار ... !!!
    ولی برادرم میگه ساعت 11:30 که از دم دانشگاه فردوسی رد میشده خیلی ها بیرون اومده بودن . . . .
    1-اول اینکه از جات میتونی پاشی و بری دست شویی.
    2-دوم اینکه من که پارسال کنکور دادم گذاشتن از سرجلسه زود تر بیام بیرون(البته به نظر من نباید بزارن چون ممکنه یکی جوابارو به یکی دیگه اس ام اس بده, احتمال داره جایی که شما میرید نزارن زود تر بیاین بیرون)
    3- سوم اینکه کی به ائن دوستمون گفت مغناطیس بجز قسمت حفظی این فصل بقیش کاملا ربط داره به موج و نوسان.نوسان,موج1و2,مغناطیسو نمیشه از هم تفکیک کرد.

ای آقا سر چی دارید بحث می کنید : دی
    تجربه سال گذشته من در جلسه کنکور:
    هم میذارند زودتر پاسخنامه رو بدید و برید هم میذارند برید دستشویی فکر کنم مراقبای آزمون سراسری توجیه شده باشند.
    البته اگه آزمونتون توی دانشگاه باشه احتمالا دانشجوهای همون دانشگاه مراقب باشند.پارسال من دو تا کنکور رو (ریاضی و زبان) رو دانشگاه شیراز دادم مراقباش فکر کنم نهایتا 5 سال از ما بزرگتر بودند خلاصه خودشون با سواد هستند و تجربه دارند و شرایط رو درک می کنند کاری نمیکنند تو این وضعیت بخواید استرس مضاعف بگیرید.

نمونش پارسال سر کنکور ریاضی یه نیم ساعت بعد از اختصاصی ها سرمو که بلند کردم دیدم نصف سالن خالی شده بود پاسخ نامه رو داده بودند رفته بودند.کنکور زبان هم خودم چند دقیقه زودتر تحویل دادم.

در مورد موبایل هم که همون قبل از ورودتون به حوزه جلو درب اصلی کامل بازرسی بدنی میشید امکان ورود موبایل نیست اصلا.به فرض محال هم اگه بتونند ببرند تو سالن ها آنتن ها رو قطع کردند گوشی آنتن نمیده بازهم به فرض محال اگه آنتن بده اونی که رفته بیرون چه طور میتونه اس ام اس بده وقتی کلید هرکسی فرق داره!

البته همه اینها که گفتم مربوط به کنکور سراسری بودا کنکور آزاد شرایط فرق داشت از دیر شروع شدن آزمون و درست چک نکردن کارت و... بگیر تا آزمون توی سالن گرم بدون کولر و پنکه و هیچی!

زیاد به این چیزا فکر نکنید آزمون یه روالی داره که خودش خود به خود طی میشه و تموم میشه!

موفق باشید

11. 10 کاربر از Amirdb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

آقا کسی اینجا 10 کنکور تا کنکور خوشخوان رو می‌زنه؟ یا زده؟
    میخوام بدونم سطحش با کنکور چقدر فرق داره یعنی اینا رو الان چند بزنم خوبه؟ اختصاصیاش مخصوصاً
    رشته ریاضی
    یکی از دوستام که رتبش تو کنکور قراره زیر 2000 بشه چند وقت پیش اختصاصیاشو زده بود . میانگین درصداش 55 بود تقریبا. میشه نتیجه گرفت سطحش مثل کنکوره ( یا اینکه حداقل پایین تر از کنکور نیست) . فقط میگفت کتابش غلط زیاد داره. تو هر آزمون 4 - 5 تا غلط. طراح های ریاضیش هم قابل اعتماد هستن ( حسین شفیع زاده، رسول و نادر حاجی زاده )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

من از بعد از عید تا الان درس خوندن رو کنار گذاشتم
    به نظر شما امیدی هست؟ :(
    یه معلم خصوصی خوب بگیرم یا همون جزوات مدرسم رو مرور کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه meragj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    The social Network

پيش فرض

مشهد با بقیه ایران فرق داره.
    چند روز قبل کنکور میتونیم از حوزه بازدید کنیم ؟

چون من شنیدم خیلی خوبه میره 2 ضمیر ناخودآگاه و اینا.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •