توی گزینه مشاور این آزمون نوشته که تو کنکور حق بلند شدن ندارین. حالا کی میگه میشه رفت دستشویی؟؟ آقا وحید با شمام!![]()
توی گزینه مشاور این آزمون نوشته که تو کنکور حق بلند شدن ندارین. حالا کی میگه میشه رفت دستشویی؟؟ آقا وحید با شمام!![]()
توی گزینه مشاور این آزمون نوشته که تو کنکور حق بلند شدن ندارین. حالا کی میگه میشه رفت دستشویی؟؟ آقا وحید با شمام!
اون منظورشه که نمی تونی از سرجلسه بلند شی و پاسخبرگت رو تحویل بدی. یعنی شما حتما اون چهار ساعت رو باید آزمون بدی، ولی اینکه بری دستشویی و برگردی اشکالی نداره ( چون فکر کنم مراقب برای این امور هم گذاشتن ). مطمئن باش. تازه اگه اینطور بود که شما می گین که خیلی از فشار ... !!!![]()
سلام دوست عزیز راجع به سوال اول باید بگم خیییییییییییییییییلیییییی ییییی اسونه اصلا ناراحت نباش![]()
ولی برادرم میگه ساعت 11:30 که از دم دانشگاه فردوسی رد میشده خیلی ها بیرون اومده بودن . . . .
1-اول اینکه از جات میتونی پاشی و بری دست شویی.
2-دوم اینکه من که پارسال کنکور دادم گذاشتن از سرجلسه زود تر بیام بیرون(البته به نظر من نباید بزارن چون ممکنه یکی جوابارو به یکی دیگه اس ام اس بده, احتمال داره جایی که شما میرید نزارن زود تر بیاین بیرون)
3- سوم اینکه کی به ائن دوستمون گفت مغناطیس بجز قسمت حفظی این فصل بقیش کاملا ربط داره به موج و نوسان.نوسان,موج1و2,مغناطیسو نمیشه از هم تفکیک کرد.
آقا کسی اینجا 10 کنکور تا کنکور خوشخوان رو میزنه؟ یا زده؟
میخوام بدونم سطحش با کنکور چقدر فرق داره یعنی اینا رو الان چند بزنم خوبه؟ اختصاصیاش مخصوصاً
رشته ریاضی
ای آقا سر چی دارید بحث می کنید : دی
تجربه سال گذشته من در جلسه کنکور:
هم میذارند زودتر پاسخنامه رو بدید و برید هم میذارند برید دستشویی فکر کنم مراقبای آزمون سراسری توجیه شده باشند.
البته اگه آزمونتون توی دانشگاه باشه احتمالا دانشجوهای همون دانشگاه مراقب باشند.پارسال من دو تا کنکور رو (ریاضی و زبان) رو دانشگاه شیراز دادم مراقباش فکر کنم نهایتا 5 سال از ما بزرگتر بودند خلاصه خودشون با سواد هستند و تجربه دارند و شرایط رو درک می کنند کاری نمیکنند تو این وضعیت بخواید استرس مضاعف بگیرید.
نمونش پارسال سر کنکور ریاضی یه نیم ساعت بعد از اختصاصی ها سرمو که بلند کردم دیدم نصف سالن خالی شده بود پاسخ نامه رو داده بودند رفته بودند.کنکور زبان هم خودم چند دقیقه زودتر تحویل دادم.
در مورد موبایل هم که همون قبل از ورودتون به حوزه جلو درب اصلی کامل بازرسی بدنی میشید امکان ورود موبایل نیست اصلا.به فرض محال هم اگه بتونند ببرند تو سالن ها آنتن ها رو قطع کردند گوشی آنتن نمیده بازهم به فرض محال اگه آنتن بده اونی که رفته بیرون چه طور میتونه اس ام اس بده وقتی کلید هرکسی فرق داره!
البته همه اینها که گفتم مربوط به کنکور سراسری بودا کنکور آزاد شرایط فرق داشت از دیر شروع شدن آزمون و درست چک نکردن کارت و... بگیر تا آزمون توی سالن گرم بدون کولر و پنکه و هیچی!
زیاد به این چیزا فکر نکنید آزمون یه روالی داره که خودش خود به خود طی میشه و تموم میشه!
موفق باشید
یکی از دوستام که رتبش تو کنکور قراره زیر 2000 بشه چند وقت پیش اختصاصیاشو زده بود . میانگین درصداش 55 بود تقریبا. میشه نتیجه گرفت سطحش مثل کنکوره ( یا اینکه حداقل پایین تر از کنکور نیست) . فقط میگفت کتابش غلط زیاد داره. تو هر آزمون 4 - 5 تا غلط. طراح های ریاضیش هم قابل اعتماد هستن ( حسین شفیع زاده، رسول و نادر حاجی زاده )
من از بعد از عید تا الان درس خوندن رو کنار گذاشتم
به نظر شما امیدی هست؟ :(
یه معلم خصوصی خوب بگیرم یا همون جزوات مدرسم رو مرور کنم؟
مشهد با بقیه ایران فرق داره.
چند روز قبل کنکور میتونیم از حوزه بازدید کنیم ؟
چون من شنیدم خیلی خوبه میره 2 ضمیر ناخودآگاه و اینا.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)