تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 369 از 1298 اولاول ... 269319359365366367368369370371372373379419469869 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,681 به 3,690 از 12976

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

پروفشنال Mr. M.S.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    1::

پيش فرض

دوست عزیز اولا اونی که باید جواب درخواست اتصال کاربران رو بده AAA Engine هست نه سامانه سرویس دهی.
    پس در این مورد اصلا و ابدا ارتباطی به پنل نداره(فقط ترخدا نگو که چرا پنل و سامانه سرویس دهی یکسان نیستند )

صحبت من فقط در مورد این سامانه تحت وبی هست که دارید میبینید.(فکر کنم منظورت رو هم از روی یه برنامه دیگه بودن فهمیدم ، این دو تا برنامه از یه پایگاه داده استفاده میکنن، هیچ کدوم روی اون یکی نیست، ولی از اطلاعات هم دیگه استفاده میکنن)

دوما که این امکان در موتور AAA وجود داره ولی خود مخابرات نمیخواد این کار رو بکنه چراش رو هم من نمیدونم.
    خدایا! خوب من که ازت می پرسم می گم ایا پنل شما به صورت مستقل کار می کند یا روی یک برنامه ی دیگری کار می کند شما می گی : "3- رو برنامه دیگه؟نه اصلا همچین چیزی نیست. ... "
    می شود بگید ان برنامه اصلی چیه؟ با این مشکلاتی که وجود داره ادم یاد nttac می افته!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

خدایا! خوب من که ازت می پرسم می گم ایا پنل شما به صورت مستقل کار می کند یا روی یک برنامه ی دیگری کار می کند شما می گی : "3- رو برنامه دیگه؟نه اصلا همچین چیزی نیست. ... "
    می شود بگید ان برنامه اصلی چیه؟ با این مشکلاتی که وجود داره ادم یاد nttac می افته!
    الانم میگه،به خدا اصلا روی اون کار نمیکنه
    اون برنامه یه موتوره که وظیفش از اسمش مشخصه
    Authentication Authorization Accounting یا همون AAA
    حالا ما یه پایگاه داده مشترک بین این دو تا داریم
    اون هم محصول پرورش داده هاست(البته من به شخصی دستی توش ندارم،یه تیم داره برای خودش)

کاربر فعال انجمن عکاسی Aless's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

من تا الان با احتساب دزدی مخابرات 10 گیگ مصرف کردم
    هرچی شارژ میکنم میگه به سقف حجم رسیدید و از بانک شارژ کنید
    بانک هم وصل نمیشه
    چیکار کنم به نظر شما؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza1221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من اصلا اکثر اوقات خونه نیستم که بخوام دانلود کنم ..
    فقط 2 - 3 ساعت غروب کامپیوتر روشنه که اونم اگه دائم استفاده کنم ( فقط صفحه باز می کنم ) به نظر شما چقدر مصرف میشه ؟
    آیا بیشتر از روزی 20 مگ میشه ؟؟؟
    که در ماه میشه 600 مگ و در اوج خودش 1 گیگ !!
    اونوقت مصرف ماهانه من رو زده 4 گیگ . هیچ روشی هم برای اثباتش وجود نداره !!
    مگه دزدی فقط از دیوار بالا رفتنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من اصلا اکثر اوقات خونه نیستم که بخوام دانلود کنم ..
    فقط 2 - 3 ساعت غروب کامپیوتر روشنه که اونم اگه دائم استفاده کنم ( فقط صفحه باز می کنم ) به نظر شما چقدر مصرف میشه ؟
    آیا بیشتر از روزی 20 مگ میشه ؟؟؟
    که در ماه میشه 600 مگ و در اوج خودش 1 گیگ !!
    اونوقت مصرف ماهانه من رو زده 4 گیگ . هیچ روشی هم برای اثباتش وجود نداره !!
    مگه دزدی فقط از دیوار بالا رفتنه
    شماره مشتریت رو اگر دوست داری بفرست برات بررسی کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    جناب adsltce
    اینک تو پنل نوشته اعتبار تا 31 فروردین 91 یعنی چی ؟ یعنی بعد از اون نت قطع میشه ؟ یا باید اقدام کرد و تمدید کرد ؟! کلا توضیح میدین ؟
    Last edited by r0ss0neri; 01-01-2012 at 03:10.

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من این سوال رو از جناب adsltce دارم چرا از بهار 90 تا اول تابستان سرعت شبانه عالی بود ولی از اولین روز تابستان شد 16 کیلوبایت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

بله میتونم بهت بگم
    اون پنل به درد ISP های کوچیک میخوره زیر 1000 تا کاربر نه جای مثل مخابرات اصفهان که 42000 حساب داره.
    توی تمام ریز مصرف ها،توی کانفیگ کردن سیستم،توی باز بودن دست کاربر،توی داینامیک بودن پنل مشکل داشت!
    من خیلی سعی کردم که در این بحث وارد نشوم ولی واژگونه نمایی شما و دیگر همکارانتان را بیشتر از این نتوانستم تحمل کنم.

اولاً مشخص بفرمائید چرا و چگونه و با چه معیاری به ابن نتیجه رسیدید که نرم افزار IBSng متعلق به ISPهای کوچک است؟؟

تا آنجا که بنده اطلاع دارم شرکتهایی بزرگی مثل فنآوا نیز برای سرویسهای ADSL با حجم کاربران بسیار بالاتر از 40 هزار ادعایی شما از این نرم افزار استفاده می کنند و هیچ مشکلی ندارند.

تمامی موارد ریز مصرفها و باز بودن دست کاربر(!!) و همینطور داینامیک بودن در IBSng به تأیید بسیاری از شرکتها به بهترین روش و سطحی پشتیبانی می شود ، شما در حالی از این موارد صحبت می کنید که نرم افزار فعلی شما از نشان دادن یک گراف پهنای باند عاجز است ، قابلیتی که IBSng آنرا بصورت Real Time هم در پنل کاربران و هم در پنل مدیریتی دارد. لازم است یادآوری کنم که ضعفهایی ادعایی شما در مورد نرم افزار IBSng از نظر حقوقی نیز برای ادعا کننده مسئولیت دارد.

با توجه به اینکه تمامی پستهای شما و دیگر همکارانتان یکطرفه و بشدت عاری از حقیقت و رعایت حقوق مصرف کننده است ، برای اولین و آخرین بار درخواست می کنم که از ادامه بحث خودداری کنید ، توجه داشته باشید که با توجه به حجم بالای ایرادات موجود در نرم افزار فعلیتان اولویت برای شما حل مشکلات سیستم و کاربران است و نه سعی در ایجاد یک روابط عمومی و امور مشترکین یکطرفه برای شرکت مخابرات استان اصفهان در این فروم.

9. 3 کاربر از esfahanweb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من که سرعتم از 60 بالاتر نمیره.
    تماس گرفتم میگند ما فقط مسئول اتصال هستیم.و کم بودن سرعت به ما مربوط نمیشه.
    باشه مسئله نداره.
    من که با *****ره ای آنلاین سرعتم تا 700 میره ولی خداییش خیلی نامردن این مخابراتیا.

11. این کاربر از amin_knight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

با سلام.
    لطفا بفرمایید چرا سرویس پرداخت بانک فعال نیست؟ کی فعال میشه؟ هر وقت فعال شد نکنه پرداخت کنیم و بعد روی قبض هم دوباره دو بار دوبار بیاد!!!!
    در قسمت سرویسها و پرداختها - قسمت پرداختها وقتی گزینه پرداخت بدهی رو میزنیم هیچی نمیاد و java error میده!!!
    این یعنی هنوز فعال نیست؟
    سرویس بانک آماده است فقط مجوز نداده بانک هنوز خود مخابرات باید دنبال باشه از دست من کاری بر نمیاد.
    در ضمن امکان اینکه بعدا روی قبضتون بیاد صفر هست.
    اون قسمت وقتی ارتباط با بانک درست بشه، ردیفش میکنیم که کار کنه

سلام
    جناب adsltce
    اینک تو پنل نوشته اعتبار تا 31 فروردین 91 یعنی چی ؟ یعنی بعد از اون نت قطع میشه ؟ یا باید اقدام کرد و تمدید کرد ؟! کلا توضیح میدین ؟
    بعضی از ISP ها و همینطور مراکز مخابراتی دیگر استان برای هر روز ارزش ریالی قائل میشن و اون رو از مشترکین معمولا به اسم آبونمان میگیرن منتها چون مخابرات اصفهان آبونمان نمیگیره برای همه مشترکین 6 ماه 6 ماه اعتبار زمانی میده وقتی اون اعتبار تموم شه خیلی راحت بدون هزینه براتون 6 ماه دیگه اعتبار زمانی میزنن نگران نباشید

من این سوال رو از جناب adsltce دارم چرا از بهار 90 تا اول تابستان سرعت شبانه عالی بود ولی از اولین روز تابستان شد 16 کیلوبایت
    خب تعداد مشترکین طبیعتا تاثیر گذار هست،حداکثر سرعت 128 هم باید 16 باشه دیگه
    حالا انشالله در آینده سرعت ها را بیشتر میکنند.

من خیلی سعی کردم که در این بحث وارد نشوم ولی واژگونه نمایی شما و دیگر همکارانتان را بیشتر از این نتوانستم تحمل کنم.

اولاً مشخص بفرمائید چرا و چگونه و با چه معیاری به ابن نتیجه رسیدید که نرم افزار IBSng متعلق به ISPهای کوچک است؟؟

تا آنجا که بنده اطلاع دارم شرکتهایی بزرگی مثل فنآوا نیز برای سرویسهای ADSL با حجم کاربران بسیار بالاتر از 40 هزار ادعایی شما از این نرم افزار استفاده می کنند و هیچ مشکلی ندارند.

تمامی موارد ریز مصرفها و باز بودن دست کاربر(!!) و همینطور داینامیک بودن در IBSng به تأیید بسیاری از شرکتها به بهترین روش و سطحی پشتیبانی می شود ، شما در حالی از این موارد صحبت می کنید که نرم افزار فعلی شما از نشان دادن یک گراف پهنای باند عاجز است ، قابلیتی که IBSng آنرا بصورت Real Time هم در پنل کاربران و هم در پنل مدیریتی دارد. لازم است یادآوری کنم که ضعفهایی ادعایی شما در مورد نرم افزار IBSng از نظر حقوقی نیز برای ادعا کننده مسئولیت دارد.

با توجه به اینکه تمامی پستهای شما و دیگر همکارانتان یکطرفه و بشدت عاری از حقیقت و رعایت حقوق مصرف کننده است ، برای اولین و آخرین بار درخواست می کنم که از ادامه بحث خودداری کنید ، توجه داشته باشید که با توجه به حجم بالای ایرادات موجود در نرم افزار فعلیتان اولویت برای شما حل مشکلات سیستم و کاربران است و نه سعی در ایجاد یک روابط عمومی و امور مشترکین یکطرفه برای شرکت مخابرات استان اصفهان در این فروم.
    من اصلا سعی در کوبیدن پنل های دیگر ندارم مادامی که نیاید اینجا بگید فلان پنل خداست و این پنل فلان
    اگر مشکلی نداشت مخابرات اصفهان پولشو از سر راه نیاورده بود که پنل جدید رو بخره

من که سرعتم از 60 بالاتر نمیره.
    تماس گرفتم میگند ما فقط مسئول اتصال هستیم.و کم بودن سرعت به ما مربوط نمیشه.
    باشه مسئله نداره.
    من که با *****ره ای آنلاین سرعتم تا 700 میره ولی خداییش خیلی نامردن این مخابراتیا.
    سرعت شما 60 KBps هست؟ یعنی سرعت دانلود شما؟ اگر اینطوری باشه شما سرعت اینترنتت 480 کیلو بیت
    ، حالا باید دید شما چه سرویسی خریدی؟ 128؟256؟512؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •