تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 369 از 500 اولاول ... 269319359365366367368369370371372373379419469 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,681 به 3,690 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

داره خودمونی میشه mohammad.y1993's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    هر كجا هستم باشم ، آسمان مال من است ...

پيش فرض

سلام...

ميخواستم اگه ميشه دوستان لطف كنن و بگن چطوري ميشه تفاوت mac book خاورميانه با مال usa روفهميد؟

ممنون...

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام . چرا اینقدر زیاد؟!؟!؟!؟!؟! بعد 721 رو 2200 داده
    اینو دیگه باید از خودش بپرسی

سلام...

ميخواستم اگه ميشه دوستان لطف كنن و بگن چطوري ميشه تفاوت mac book خاورميانه با مال usa روفهميد؟

ممنون...
    مک بوک رو از هرجا بگیری هیچ فرقی نداره
    اما اگه می خوای بفهمی سفارش امریکاست یا نه رو جعبه اش یه پرچسی داره که خصوصیات لپ تاپو نوشته که جلوی مدل لپ تاپ مثلا یه ll/a داره که این نشون می ده سفارش امریکاست

3. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    امروز آرش به جاهایی که سینا رفته بود زنگ زد
    بی ضمانت 723 رو 2750 و 2800 می دن !
    سعید جان خوب تشریف ببرید اونجا خوب معلومه با تلفنی قیمت درست نمیده شما برید اونجا ببینه مشتری هستید خوب راه میاد والا پشت تلفنی کدوم فروشنده قیمت درست داده که دومی باشه برید اونجا بگید چند قیمت دارید مثلا بگید 2600 بدون گارانتی دارم یا همون 25xx که گفته بودی ببینید راه میاد یا نه.

5. این کاربر از sinaxex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سعید جان خوب تشریف ببرید اونجا خوب معلومه با تلفنی قیمت درست نمیده شما برید اونجا ببینه مشتری هستید خوب راه میاد والا پشت تلفنی کدوم فروشنده قیمت درست داده که دومی باشه برید اونجا بگید چند قیمت دارید مثلا بگید 2600 بدون گارانتی دارم یا همون 25xx که گفته بودی ببینید راه میاد یا نه.
    سینا جان حرفت کاملا منطقی و درسته
    اما من اصلا زنگ نزدم !
    فقط نقل قول کردم
    حالا آرش امشب رفته تهران که هم به خونوادش سر بزنه هم خودش بره بگرده ببینه چی دستگیرش می شه
    فردا خودمم زنگ می زنم شاید اگه بگم یکی از دوستام اومده و با اون قیمت گرفته به منم قیمت مناسب تری بده
    اما اینکه خودم بخوام تا تهران بیام اصلا
    درسته نمی شه ندیده اعتماد کرد و پول داد
    اما می ترسم تا اونجا بیام و نشه
    جدا از اون با حدود قیمت 2500 تا 2600 به اضافه ی هزینه ی راه همچین ارزون تر از مشهد در نمیاد
    چون الان نقش به من با 3 سال ضمانت 2750 می ده که الان 2 هفته گذشته و یکی 2 هفته دیگه هم بگذره ارزون تر هم می ده
    کلا خودمونیم خریدن یه لپ تاپ 2.5 کیلویی فسقلی چقدر دردسر شده ها

7. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

سلام
    امروز اکثر اپل فروشی های تهران رو واسه 723 گشتم.
    بهترین قیمت رو می تونید تو پایتخت پیدا کنید. من بدون گارانتی گرفتم 2،600.
    اونجایی که اقا سینا گرفته بود می داد 2700 البته با بیمه (نمی دونم بیمه چی بود).
    اگه کسی ادرس می خواد پ.خ بده.
    اونجایی که من گرفتم اگه می خواستی واست بیمه ایران هم میکرد که 60 تومن به قیمت اضافه می شد.

یه جایی هم تو پاساز پارسیان بود می داد قیمت های خوبی داشت. تو پرینت قیمتش می داد 2780 ولی وقتی فهمید قیمت بهتر سراغ دارم تماس گرفت و 100 تومن اومد پایین. 721 رو هم می داد 2350 که فکر کنم بازم 100 میومد پایین.

یه نکته دیگه اینکه تقریبا همه جا ll/a و lz/a رو یه قیمت می دن. البته مثل اینکه فرقی هم با هم ندارند هر کدوم رو که بخواید بتون می دن. خودشون می گفتن که lz/a هم سفارش امریکاست.
    Last edited by arash59b; 15-05-2011 at 14:35.

9. 4 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سینا جان حرفت کاملا منطقی و درسته
    اما من اصلا زنگ نزدم !
    فقط نقل قول کردم
    حالا آرش امشب رفته تهران که هم به خونوادش سر بزنه هم خودش بره بگرده ببینه چی دستگیرش می شه
    فردا خودمم زنگ می زنم شاید اگه بگم یکی از دوستام اومده و با اون قیمت گرفته به منم قیمت مناسب تری بده
    اما اینکه خودم بخوام تا تهران بیام اصلا
    درسته نمی شه ندیده اعتماد کرد و پول داد
    اما می ترسم تا اونجا بیام و نشه
    جدا از اون با حدود قیمت 2500 تا 2600 به اضافه ی هزینه ی راه همچین ارزون تر از مشهد در نمیاد
    چون الان نقش به من با 3 سال ضمانت 2750 می ده که الان 2 هفته گذشته و یکی 2 هفته دیگه هم بگذره ارزون تر هم می ده
    کلا خودمونیم خریدن یه لپ تاپ 2.5 کیلویی فسقلی چقدر دردسر شده ها
    خوب امروز من دوباره رفتم اون مغازه تخت جمشید و یک 721 دیگه خریدم برای یکی از دوستان.
    ابتدا بگم که گفت بهم همون ll/a ایی که خریدی اون روز رو میده 2250 و lz/a رو میده 2200 که ما همون lz/a رو خریدیم مقایسه میکردم با اون 721 اون روزی هیچ فرقی نداشت
    دوما در مورد قیمت شما ها گفتم که یکی زنگ زده بهش قیمت بالا دادی همون حرف من رو زد گفت به تلفنی زیاد قیمت درست نمیدیم اما گفت 2700 میده 723 رو.
    به نظر اگر نقش با گارانتی 3 ساله 2750 گفته اون جا همین فردا صبح برو بگیر سعید جان چون کلا قیمت 723 مثل 721 به قیمت نیست چون کم هست! شک نکن به خرید با اون قیمت از نقش چون تهران 723 رو بالای 2800 میدند تازه من اشنا دارم تو نقش پایتخت این قیمت رو بهم داد.
    ان شاا استفاده میکنید و به دردسر اش میارزه. دوستان اگر در مورد لب تاپ مک هم سوالی بود در خدمت ام فقط حتما به پلمپ اپل توجه کنید و همین

سلام
    امروز اکثر اپل فروشی های تهران رو واسه 723 گشتم.
    بهترین قیمت رو می تونید تو پایتخت پیدا کنید. من بدون گارانتی گرفتم 2،600.
    اونجایی که اقا سینا گرفته بود می داد 2700 البته با بیمه (نمی دونم بیمه چی بود).
    اگه کسی ادرس می خواد پ.خ بده.
    اونجایی که من گرفتم اگه می خواستی واست بیمه ایران هم میکرد که 60 تومن به قیمت اضافه می شد.

یه جایی هم تو پاساز پارسیان بود می داد قیمت های خوبی داشت. تو پرینت قیمتش می داد 2780 ولی وقتی فهمید قیمت بهتر سراغ دارم تماس گرفت و 100 تومن اومد پایین. 721 رو هم می داد 2350 که فکر کنم بازم 100 میومد پایین.

یه نکته دیگه اینکه تقریبا همه جا ll/a و lz/a رو یه قیمت می دن. البته مثل اینکه فرقی هم با هم ندارند هر کدوم رو که بخواید بتون می دن. خودشون می گفتن که lz/a هم سفارش امریکاست.
    گفتم تو پست های قبل خدمت اتون بیمه هزینه اش گفتم بهم برای 721 شصت هزار تومان هست که تا یک سال اگر لب تاپ مفقود بشه یا صدمه ببینه از نظر سخت افزاری هزینه رو تقبل میکنه به این صورت که مثلا میدید جایی تعمیر بعد فاکتور میبرید هزینه رو میده
    اگر اونجا بهتون با بیمه 2700 داده پس بی بیمه 2600 حتما میده ضمنا در مورد مغزاه تخت جمشید بیمه اجباری نیست میتونید بی بیمه هم بخرید مطمئن باشید حتما منظور اشون رو اشتباهی شنید یا اون طرف مغازه دار اصلی نبوده بد رسانده لب مطلب رو!
    به هر حال شما هم مبارک اتون باشه و به جرگه مک بوکی ها خوش امدید

11. این کاربر از sinaxex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

امروز آرش حضوری رفته قیمت کم تر گفته اما بازم چشم گیر نیست قیمتش
    حدود 2700 می ده
    فکر کنم آخرش باید از همین مشهد بخرم

13. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

گفتم تو پست های قبل خدمت اتون بیمه هزینه اش گفتم بهم برای 721 شصت هزار تومان هست که تا یک سال اگر لب تاپ مفقود بشه یا صدمه ببینه از نظر سخت افزاری هزینه رو تقبل میکنه به این صورت که مثلا میدید جایی تعمیر بعد فاکتور میبرید هزینه رو میده
    اگر اونجا بهتون با بیمه 2700 داده پس بی بیمه 2600 حتما میده ضمنا در مورد مغزاه تخت جمشید بیمه اجباری نیست میتونید بی بیمه هم بخرید مطمئن باشید حتما منظور اشون رو اشتباهی شنید یا اون طرف مغازه دار اصلی نبوده بد رسانده لب مطلب رو!
    به هر حال شما هم مبارک اتون باشه و به جرگه مک بوکی ها خوش امدید
    من اولین جایی که رفتم تخته جمشید بود که بهم گفتن ۲۷۰۰ و گفت اصلا هم بدون بیمه نمی ده .
    بعد رفتم جایی که خریدم تا بهش گفتم ۲۷۳ می خوام گفت من میدم ۲۶۰۰ اگه بیمه هم می خوایی ۶۰ تومن که دلبخواهی هست چون من نفع زیادی واسه بیمه نمیبرم . یعنی با بیمه میشد ۲۶۶۰ که بازم ۴۰ تومن زیر قیمت تخت جمشید بود.
    بعد رفتم نقش که گفت با گارنتی می دم ۲۷۱۰ و گفت بدون گارانتی چقدر قیمت داری ؟. وقتی گفتم ۲۶۰۰ بعد از کمی منومن گفت من می دم ۲۶۰۰.

به نظرم بهتر بود اونجایی که من رفتم هم می رفتی یه قیمت میگرفتی . ضرر نداشت.

15. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من اولین جایی که رفتم تخته جمشید بود که بهم گفتن ۲۷۰۰ و گفت اصلا هم بدون بیمه نمی ده .
    بعد رفتم جایی که خریدم تا بهش گفتم ۲۷۳ می خوام گفت من میدم ۲۶۰۰ اگه بیمه هم می خوایی ۶۰ تومن که دلبخواهی هست چون من نفع زیادی واسه بیمه نمیبرم . یعنی با بیمه میشد ۲۶۶۰ که بازم ۴۰ تومن زیر قیمت تخت جمشید بود.
    بعد رفتم نقش که گفت با گارنتی می دم ۲۷۱۰ و گفت بدون گارانتی چقدر قیمت داری ؟. وقتی گفتم ۲۶۰۰ بعد از کمی منومن گفت من می دم ۲۶۰۰.

به نظرم بهتر بود اونجایی که من رفتم هم می رفتی یه قیمت میگرفتی . ضرر نداشت.
    والا ما اون روز همه پایتخت رو گشتیم ویری هست مثل اینکه هر روز! با دوست ام که رفتیم هم نقش اشنا داشت و هم الماس که اون روز 723 روز 2800 نقش به ما قیمت دادن شاید قیمت پایین تر اومده نمیدونم! اما 721 رو خوب قیمت گرفتید اونجا هم گفتم اون روز و همین طور امروز که دوباره 721 خریدیم اصلا برای بیمه اجباری نکرد نمیدونم چرا برای شما اجبا کرده بود! بله بیمه همان 60 تومان هست

17. این کاربر از sinaxex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

بچه ها دنبال یه ام سی 700 می گردم، با این تخفیفات و این چیزا فک می کنید چقد بتونم گیر بیارم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •