بفرمایید کارهایی که تو این فیلم گفته رو انجام بدین اگه حل شد اینجا اعلام کنید.
دقیقا هر چی وارد میکنه انجام بدین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بفرمایید کارهایی که تو این فیلم گفته رو انجام بدین اگه حل شد اینجا اعلام کنید.
دقیقا هر چی وارد میکنه انجام بدین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by fight12; 19-04-2014 at 18:45.
بله این حالت را داره.
این فیلم تنظیمات اولیه است.
فک نمیکنم مودم شما ساپورت کنه
اما در کل,بعضی مودم روترها این امکان رو دارند که از یکی از پورت های lan که خودش مشخص میکنه به عنوان ورودی اینترنت تعیین کرد.
باید تو مشخصات مودم داشتن قابلیت wan مشخص بشه.
نه داش من مدلی مد نظرم نیس. حالا شاید از مغازه دارم پرسیدم کدومش بهتره با گوشی هم ست بشه.![]()
به لطف یادآوری کاربر ahriman323 شرایط گارانتی شرکت ایزی رو اینجا قرار دادم تا توجه دوستان رو به بند بولد شده جلب کنم ! خیلی عجیب و غیر منطقیه به نظر منشرایط گارانتی کالا:
- خرابي ناشي از ضربه ، شكستگي ، استفاده از ولتاژ نامناسب ، آتش سوزي ، آبديدگي ، شوك الكتريكي،حوادث طبيعي ، كار در محيط آلوده به گرد و غبار بسيار زياد يا رطوبت منجر به زنگ زدگي يا تجمع قطرات آب روي قطعات ، اتصال مودم به برق ، همچنين خرابي ناشي از اتصال به دستگاه ها و لواز م جانبي غير اصلي ،با تشخيص كارشناسان فني شركت ايزي مشمول خدمات و ضمانت نمي باشد .
- دستکاري سخت افزاري دستگاه تحت پوشش ضمانت توسط افراد غير مجاز موجب ابطال ضمانت خواهد شد .
- هر گونه تغییر یا از بین رفتن نرم افزار داخلی دستگاه (Firmware ) توسط اشخاص غیر مجاز شامل گارانتی نخواهد بود.
- گارانتی صرفا سخت افزار دستگاه را تحت پوشش قرار داده و شامل خسارات جانبی و نرم افزاری نمی باشد.
- هرگونه آسيب ديدگي ايجاد شده به دليل بسته بندي نامناسب در زمان ارسال بر عهده خريدار بوده و شركت هيچگونه مسئوليتي بابت آن ندارد .
- شركت ايزي متعهد است كه قطعه مشتري را در صورت بروز مشكل در مدت تعيين شده (تست اوليه) بدون هزينه تعمير يا تعويض نمايد.
- مسئوليت حمل و نقل كالاي معيوب به بخش گارانتي شركت ايزي و بالعكس بعهده مشتري مي باشد.
- دارنده رسيد به عنوان صاحب كالا تلقي مي شود و فقط در قبال ارائه رسيد ، كالا تحويل داده خواهد شد.
- تعميرات انجام شده بر روي قطعات بدون گارانتي تا يكماه تحت ضمانت شركت ايزي خواهد بود.
- شركت هيچگونه تعهدي نسبت به اطلاعات موجود در قطعات ارسالي ندارد.
- رسيد كالا 45 روز پس از تاريخ رسيد قطعه اعتبار داشته و پس از اين مدت هيچ مسئوليتي متوجه شركت نمي باشد.
- چنانچه زمان انجام خدمات بيش از يك هفته به درازا بيانجامد خريدار مي تواند تقاضاي دريافت دستگاه جايگزين نمايد . در اين صورت ، دستگاهي با مشخصات مشابه يا نزديك به دستگاه در دست تعمير بطور موقت و به صورت امانت در اختیار خريدار قرار خواهد گرفت .
- گارانتی فقط شامل دستگاه اصلی بوده و شامل وسایل جانبی از قبیل آداپتور، آنتن، کابل، باتری،LCD و ... نمی باشد.
- در صورت تشخیص غیرقابل تعمیر بودن کالای تحت گارانتی، دستگاه جایگزین مطابق دستگاه معیوب و یا مشابه و هم رده آن محصول به مشتری ارائه می گردد.![]()
چی عجیبه!!!من گیرنده دیجیتال داشتم وسط آپدیت برقا رفت بردم گارانتی ٢۵ تومان ناقابل گرفت آی سی فلششو عوض کرد بعد اون دیگه هارد نمیشناسه,هنگ میکنه,تیک دار شده...
گوشیم هم گارانتی داشت سیم کارت گیر کرده بود خودم باز کردم ٢ تا پیچ رو سوکت سیم کارت سوخت دیگه گارانتی حتی با دادن هزینه هم حاضر نشد تعمیرش کنه یا حداقل قطعش رو بده خودم ببرم بیرون درستش کنم...
و مثال های بیشتری که اصلا وقت گفتنش نیست...
در مورد مودم ... من کلید پاور مودمم خرابه نمیدونم کجا مراجعه کنم کارمو راه بندازن ١ ساعته :دی
قسمت اولش غیرمنطقیه نه قسمت دومش ! موردی که شما مثال زدین مربوط به قسمت دوم اون بند میشه (از بین رفتن نرم افزار داخلی دستگاه)هرچند شاید منظورشون از تغییر آپدیت نباشه
پ ن: مجبوری بفرستی گارانتی![]()
من رفتم گارانتی دیدم چی میگن این شرکت نه اما ٢،٣ تا دیگه .
دقیقا اشخاص غیر مجاز یعنی خود شما هستید اگه فلش زدید یا آپدیت کردید به هر دلیلی مشکل پیدا کرد ...
حرف اونا اینه دستگاهی که کار میکنه آپدیت لازم نداره!!!
اگه مشکلی هم داشت و میدونستید با آپدیت حل میشه مودم رو ببرید نمایندگی اونا براتون آپدیت کنن یه فایل ٢،٣ مگابایتی رو...
در کل آپدیت یه چیز کاملا غیر ضروریه...و عواقب احتمالی با خودتونه ...
Last edited by fight12; 20-04-2014 at 10:21.
در اینکه نباید فریم ور بی دلیل آپدیت بشه شکی نیست و اگر هم هر دستگاهی از این طریق خراب بشه گارانتیش باطله طبیعیه.البته خطرش اونقدرم نیست ولی باید دقت زیادی کنید و یه سری مسائل رعایت بشه...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)