با سلام
دوستان لطفا در مورد پايونر HTP-ES3TPتوضيحاتي بفرمايين و فرق آن با R33چيست ؟ ممنون
با سلام
دوستان لطفا در مورد پايونر HTP-ES3TPتوضيحاتي بفرمايين و فرق آن با R33چيست ؟ ممنون
چرا هی یکی جواب میده بعد میره دوباره نفر بعدی میاد
بابا یکی درست اگه بلده راهنمایی کنه
من یه سینمای خانگی می خوام
واسه وصل کردن PS3 360 , PC بهش
مانیتورم هر سه دستگاه بهش وصل هست بدون مشکل
فقط از لحاظ صدا مشکل دارم و نمی تونم اسپیکری پیدا کنم که سه تا ورودی داشته باشه
شنیدم سینما خانگی ها داره و حتی چندین ورودی دیجیتال و اپتیک داره
حالا سوالم این هست که یه دونه سینما خانگی معرفی کنید که علاوه بر کیفیت خوب قیمتش هم از 300 تومن اون ور تر نره و ورودی های کاملی داشته باشه که من بتونم هر سه تا دستگاه رو بهش وصل کنم
من تی وی ندارم بلکه از مانیتور استفاده می کنم! این چهارمین بار هست که دارم تو طول این هفته این سوال رو اینجا می پرسم!
دوست عزیز اینجا دوستان اگه اطلاعی داشته باشند جواب می دهند دیگه.جواب ندادن یا نصفه جواب دادن که دلیل بر کم محلی دوستان نمیشه.شما هم الان جوری صحبت می کنی انگار اینجا از کسی طلب داری؟
در هر صورت شما با این بودجه نمی تونی سیستم مورد نظرتون رو خریداری کنید باید حداقل 500 به بالا هزینه کنید.
همانطور که دوستمون گفتند شما با این قیمت نمیتونید چنین چیزی پیدا کنید حتی من بعید میدونم تا 500 هم بتونی همچین چیزی پیدا کنی... من اکثر سینما خانگی های بین 400 تا 500 تومن رو چک کردم یا ورودی اپتیک نداشتن (مثل یه مدل از پایونر) یا فقط یک ورودی داشتن.
فکر کنم جوابتون رو بطور کامل گرفتید.
..........................................
Last edited by mhroozbeh; 08-04-2011 at 18:48.
سلام من یک سینمای خانگی مارشال433 خریدم(175000تومان) حالا نمیدونم چطوری صدای تلویزیون را از بلندگوهای آن بشنوم؟
مرحومبلوسنس تی 14 و تی 14+
---------- Post added at 08:50 PM ---------- Previous post was at 08:49 PM ----------
به ترتیب برات نوشتم![]()
مدل ES3 از آمپ 420 استفاده می کنه و مدل rs33 از آمپ 320.می تونید تفاوت آمپ هارو تو سایت پایونیر چک کنید و تفاوت دیگه به خود بلندگوها بر می گرده که البته تقریبا تو یه سطح قرار دارند و هر دو هم که ساب ووفر یکسانی دارند.
---------- Post added at 12:13 AM ---------- Previous post was at 12:12 AM ----------
ورودب صدای سینماتون چی هست؟خروجی صدای تلویزیونتون چی هست؟
یک کابل HTML بگیرید. قیمت 40000 تومان
ورودب صدای سینماتون چی هست؟خروجی صدای تلویزیونتون چی هست؟[/QUOTE]
سلام بوسیله کابل HDMI به تلویزیون وصل است. فکر کنم منظورم را خوب بیان نکردم . وقتی سینمای خانگی CD یا DVD پخش میکند صدای آن از بلندگوهای سینمای خانگی به گوش میرسد من میخواهم صدای شبکه های تلویزیونی نیز از بلندگوهای سینمای خانگی نیز پخش شود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)