تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 369 از 481 اولاول ... 269319359365366367368369370371372373379419469 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,681 به 3,690 از 4806

نام تاپيک: Vivaz » اولین گوشی سونی اریکسون با فیلمبرداری HD با سیمبین تاچ و پردازنده 720 مگاهرتزی

کـاربـر بـاسـابـقـه Vallio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    اصفهـــان

پيش فرض

شما هم مشکل gps که دیر وصل میشه رو دارید یا نه
    شما از جدیدترین ورژن استفاده بکنید !
    بهتر میشه ! من خودمم بعضی موقه ها دیر وصل میشه بعضی موقع ها زود ، بستگی به موقعیت و آب و هوا و ورژن داره !

اینجا توی پست های آخر گذاشته شده ، دانلود کنید و از روش پست اولش نصب کنید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از Vallio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

ممنون ویواز خیلی عالیه فقط دو چیز کم داره یکیش زیاد ازارم میده که اندروید نیست ولی جی پی اس زیاد مشکل ندارم و برای صداش مشکلی ندارم خدای دیروز تو یکی از مناطق شهرمون رفتیم با رفقا صبح تا مغرب خوش بودیم جاتون خلی یه فیلمهایو عکس های گرفته ام واقعا عالی بود خصوصا رو یه جا دوربین رو کار گذاشتم تو بین چمن ها و یه فشفه رو نزدیکش به هوا بپرتاب کردیم شب اومدی تو خون رو سیسمت گذاشتم خیلی عالی بود
    در اخر هم سپاس

4. این کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    اصفهـــان

پيش فرض

ممنون ویواز خیلی عالیه فقط دو چیز کم داره یکیش زیاد ازارم میده که اندروید نیست ولی جی پی اس زیاد مشکل ندارم و برای صداش مشکلی ندارم خدای دیروز تو یکی از مناطق شهرمون رفتیم با رفقا صبح تا مغرب خوش بودیم جاتون خلی یه فیلمهایو عکس های گرفته ام واقعا عالی بود خصوصا رو یه جا دوربین رو کار گذاشتم تو بین چمن ها و یه فشفه رو نزدیکش به هوا بپرتاب کردیم شب اومدی تو خون رو سیسمت گذاشتم خیلی عالی بود
    در اخر هم سپاس
    آندروید ؟ من خودم یکی از طرفداران سیمبین هستم ، این گوشی رو به خاطر دو چیز خریدم : اول سیمبین بودنش بعد فیلم اچ دیش !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

سلام
    رفقا من چرا نمیتونم از GPS اش استفاده کنم؟!
    کسی راهنمایی کلی داره برای این درمانده؟!

مشکل بعدی هم اینه که وقتی میرم تو مرورگرم بعد یه دو دقیقه ای اینترنت قطع میشه!
    فیس بوک و توویترم هم تعطیله!
    چرا؟! نه آخه چرا؟! D:

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    اصفهـــان

پيش فرض

سلام

چرا؟! نه آخه چرا؟! D:
    برای جی پی اس برو توی این تاپیک :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مال منم همین مشکل رو داره بعضی موقع ها ، فکر کنم مشکل از سرویس های اینترنتی خودمون باشه ، البته با وایرلس این مشکل هست نه ادج !
    زیرا !! چون آخه زیرا !!!

8. این کاربر از Vallio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

آندروید ؟ من خودم یکی از طرفداران سیمبین هستم ، این گوشی رو به خاطر دو چیز خریدم : اول سیمبین بودنش بعد فیلم اچ دیش !
    نگاه دوست عزیز الان سیمبین سه هست اگه نگاه کنی یه ایکس هشت رو میتونی بخ 2.2 froyo اپدیدت کنی هم سریعتر میشه و راندمان کاریش بالا میره الان من با یه گوشی که سی پیوش از ان هشت بالاتره ولی نمیتونم از بازی ها و نرمافزار های قوی برخورد ار باشم تازه یه نید فور اسپید اونم پورت کردن و یه رالی داره مه با حسگر داغونه ولی بازی اولی گفتم خوبتره برای این میگم اندروید که ساپورتش بیشتره و تنوعش بالا هست این به این معنی نیست که سیمبیان نمیتونه بازی و نرمافزار کلا رابط کاری نداشته باشه شاید خوب باشه این نظر منه ولی تو این دنیا همه یه نظر دارنه و با مال من و شما فرق داره پس هرکی به سلیقه خود من این گوشی رو خیلی دوس دارم الان هم میگم سیمبیان هم دوست دارم ولی میگم اگه بشه اندورید این گوشی خیلی خوبتره برای این میگم واقعا این گوشی خوبه
    با سپاس

داره خودمونی میشه burberry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام

چرا؟! نه آخه چرا؟! D:
    مشکل مرورگر گاهی پیش میاد از گوشی نیست مربوط به خود اینترنت هست یعنی یک ساعتهایی در طول روز عالی جواب میده و مشکلی نیست یک ساعتهایی هم کلا تعطیل میشه به همین صورت که گفتید
    فیس بوک و توویتر و یو تیوب هم خب شما هم نت ایرانسل هم همراه اول خب آی پی ایران هست دیگه
    یعنی هرچی با نت معمولی غی*تر هست خب اینجام همون
    اما راهش این هست(یا بود! چون جدیدا نمیدونم جواب میده یا نه)شما از مرورگر اپرا مینی استفاده کن آی پیت فرق میکنه و میتونی به سایتهایی که گفتی بری

---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:02 PM ----------

نگاه دوست عزیز الان سیمبین سه هست اگه نگاه کنی یه ایکس هشت رو میتونی بخ 2.2 froyo اپدیدت کنی هم سریعتر میشه و راندمان کاریش بالا میره الان من با یه گوشی که سی پیوش از ان هشت بالاتره ولی نمیتونم از بازی ها و نرمافزار های قوی برخورد ار باشم تازه یه نید فور اسپید اونم پورت کردن و یه رالی داره مه با حسگر داغونه ولی بازی اولی گفتم خوبتره برای این میگم اندروید که ساپورتش بیشتره و تنوعش بالا هست این به این معنی نیست که سیمبیان نمیتونه بازی و نرمافزار کلا رابط کاری نداشته باشه شاید خوب باشه این نظر منه ولی تو این دنیا همه یه نظر دارنه و با مال من و شما فرق داره پس هرکی به سلیقه خود من این گوشی رو خیلی دوس دارم الان هم میگم سیمبیان هم دوست دارم ولی میگم اگه بشه اندورید این گوشی خیلی خوبتره برای این میگم واقعا این گوشی خوبه
    با سپاس
    شما اگه بودجه کافی داری و به شمایل ویواز علاقه مندی اندکی صبر کن ویواز2 یا همون neoدر راه هست بسیار شبیه به ویواز هست و اندروید میباشد!
    اما اگربودجه در حد ویواز هست باتوجه به امکاناتی که ویواز داره بهترین بین سیمبین ها هست و بهتر از اون نیست!پس بحثی نیست!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

هر کاری میکنم دیگه نمیشه ساین کرد.
    چطور میشه سر و کی فایل جدید پیدا کرد؟
    ---
    2- یک دیکشنری انگلیسی به انگلیسی عالی و کامل میخوام.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

مشکل مرورگر گاهی پیش میاد از گوشی نیست مربوط به خود اینترنت هست یعنی یک ساعتهایی در طول روز عالی جواب میده و مشکلی نیست یک ساعتهایی هم کلا تعطیل میشه به همین صورت که گفتید
    فیس بوک و توویتر و یو تیوب هم خب شما هم نت ایرانسل هم همراه اول خب آی پی ایران هست دیگه
    یعنی هرچی با نت معمولی غی*تر هست خب اینجام همون
    اما راهش این هست(یا بود! چون جدیدا نمیدونم جواب میده یا نه)شما از مرورگر اپرا مینی استفاده کن آی پیت فرق میکنه و میتونی به سایتهایی که گفتی بری
    سلام
    مرورگر من اپرا مینی هستش!
    اصلا واسه همین گفتم!

داره خودمونی میشه burberry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    مرورگر من اپرا مینی هستش!
    اصلا واسه همین گفتم!
    سلام
    اینو هنوز خودم تست نکردم اما ارزشش رو داره ببینید جواب میده یا خیر
    مثل اینکه یک مرورگر هست با همون امکانات اپرا مینی!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •