شهریه ترم اول کاردانی کلا شهریه ثابت و با واحد هایی که دانشگاه ترم اول میده چقدر میشه؟
شهریه ترم اول کاردانی کلا شهریه ثابت و با واحد هایی که دانشگاه ترم اول میده چقدر میشه؟
من وقتي كارداني ميخوندم كلا 380 شهريه ميدادم
Sent from my iPhone using Tapatalk
الان که فکر کنم شهریه ثابت شده 300
من همين ترم پيش كه ترم 4 بودم كلا 400 تومان شد شهريه
Sent from my iPhone using Tapatalk
شهریه اش خیلی بالا نیست مثل ازاد
خیلی بشه ۴۵۰ ۵۰۰ که فکر نکنم بشه
البته شما یه ۱۵٪ از شهریه ثابتم باید پرداخت کنید که حق دانشگاه جامع است
انتخاب واحد نکردین هنوز؟؟
این سامانه بدرد نخور اجازه انتخاب 24 واحد رو به ترم اخر نمیده ...اموزش هم قبول نمیکنه !!!!!! میگه سامانه عقل و شعور نداره و نمیتونه تشخیص بده که ترم اخری ...![]()
نه یکشنبه میخوام برم![]()
Last edited by hossein019940; 19-09-2014 at 16:50.
بهتر با دانشگاه هماهنگ باشی بعد بهونه میارن، شما شهریه کامل دادی؟ من 400 تومن گرفتن اخر یه برگه دادن برای انتخاب واحدمن الان می تونم تو سامانه 4 تا درس عمومی رو انتخاب کنم که 12 واحد میشه.
یعنی الان من باید حضوری برم دانشگاه؟تو سایت سجاد خودشون وارد کردن
یعنی چی ؟! کلا هیچ ترمی نمیشه این تعداد واحد گرفت یه اعتراض بکنیداین سامانه بدرد نخور اجازه انتخاب 24 واحد رو به ترم اخر نمیده ...اموزش هم قبول نمیکنه !!!!!! میگه سامانه عقل و شعور نداره و نمیتونه تشخیص بده که ترم اخری ...تو نقشم بود با 24 واحد و گرفتن تابستون سریع تمومش کنم
کلا برای تابستون چند واحد میشه گرفت؟
Last edited by Fusi0n; 19-09-2014 at 17:38.
نه داداش شهریه ندادم، گفتن از ورودی های جدید فعلا شهریه ثابت نمیگیریم فقط باید 15% رو پرداخت کنید.
حالا من فردا برم ببینم چی میشه!
خیلی ممنون بابت راهنمایی![]()
سلام
کلا این سامانه خراب شده مشکل داره . یکی هم نیست اعتراض بکنه هیچکی هم صداش درنمیاد .
من معدلم 17.01 شده ...یکی از دوستانم هم ترم اخر هست . هیچ کدوم نمیتونیم 24 واحد انتخاب کنیم اجازه انتخاب بیش از 20 واحد نمیده .
اینها از قصد نمیزارن بیش از 20 واحد برداری حتی با معدل بالا . تا یک ترم اضافه بشه به تعداد ترم هایی که داری و پول شهریه ثابت رو بگیرن .!!!!!!!!!!
من تو قسمت مرکز پشتیبانی سامانه سجاد تیکت ارسال کردم . خواهشا شما هم ارسال کنید که نمیتونید بیش از 20 واحد بردارید . به خدا در اینده هم شما و هم من و کل دانشجویان ترم اخر به مشکل برمیخورن .
هر کسی که ترم اخر هست از دوستانتون یا باید حتما در ترم اخر بالای 20 واحد برداره بگین تیکت ارسال کنه تا الکی الکی نره تو ترم پنجم !!!!!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ها بی خیالش هستند اما زمانی که به خاطر 3 - 4 واحد رفتن ترم 5 اونوقت میفهمن من چی گفتم .
Last edited by reza.kaka; 19-09-2014 at 18:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)