سلام دوستان همشهری
لفطا کسایی که از شرکت درپیت شده ی دنیانت سرویس میگیرن بگن سرعتاشون در چه وضعیه؟ ماله من دوباره افتضاح شده سرع 1 مگ دارم به زور بم 15 تا دانلود میده
اینم تست خطمه :
![]()
سلام دوستان همشهری
لفطا کسایی که از شرکت درپیت شده ی دنیانت سرویس میگیرن بگن سرعتاشون در چه وضعیه؟ ماله من دوباره افتضاح شده سرع 1 مگ دارم به زور بم 15 تا دانلود میده
اینم تست خطمه :
![]()
کسی تو مرکز امام از پارس انلاین اشتراک داره ؟اگه داره بگه سرعتش چطور هست ؟این دنیا نت که مساوی با آشغال . زنگ هم میزنی پشتیبانی فقط بلده حرف مفت بزنه
پارس 1 مگ مرکز چمران
---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:37 PM ----------
البته شبها بد نیست از راپیدباز شبی دو تا سه گیگ میگیرم
سلام
می خواستم پارس آنلاین 512 kb بگیرم
یک جا شنیدم اگه به صورت انلاین بگیری مدرک و از این جور چیزها نیاز نداره.
پرسش من این که این چیزی که گفتم درسته یا نه؟
ببخشید یک پرسش دیگه هم داشتم سرعت 512 تو شب چتد هست؟
ممنون
Last edited by fanii; 15-03-2011 at 21:46.
سلام بر دوست عزیز من هم مشکل شمارو دارم 1 مگ اما شب ها برای دانلود ازاد سرعت دانلود 17 یا 16 ... در هنگام فروش اگر میگفتن دانلود یک مگ و اپلود 512 . ولی شبها به 128 میرسه پولی که به هشون می دادیم حلالشن بود اما حالا من که نمی بخشمشون .. توی روز با اون همه یوزر خانگی و تجاری .شلوغی خطوط تلفن و ان همه نویز روی خطوط سرعت بیش از یک مگ . اما شبها ....... من که دیشب زنگ زدم و کلا از خجالت شان در اومدم
دوستان من یه شایعاتی شنیدم که پارس آفلاین ترافیک کل دوران تعطیلات رو رایگان کرده؟
ما هم گفتيم شايعه است ولي امروز اس ام اس داد.
sms داد؟
چرا واسه من چیزی نیومد؟
البته یه کارت پستال تبریک سال نو اومد!!! شاید بخاطر این کارت دیگه sms نداده!!!!!!
![]()
دوستان شاتل اکو 1 مگ ارائه میده ؟ به عنوان مجوز , گواهی اشتغال به تحصیل دانشگاه قبوله ؟و اینکه 1 مگ 6 ماهه چند و شبانه دانلود رایگان داره ؟
سلام دوستان
من چند روزی نبودم
این 3 گیگ هدیه نوروزی رو شاتل به سرویس اکو کی میده ؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)