تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 369 از 966 اولاول ... 269319359365366367368369370371372373379419469869 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,681 به 3,690 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

داره خودمونی میشه loren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یه سوال خیلی مهم دارم کسی از دو دانشگاه دانشگاه غیر انتفاعی سوره تهران و دانشگاه هنر و معماری ازاد تهران واحد مرکزی خبر داره میدونه کدومش بهتره هم از لحاظ کارهای عملی و مسابقات و هم تئوری(لطفا راهنماییم کنید خیلی برام مهمه)؟ و هزینه هاشون ترمی چنده؟
    سوره بیشتر بار هنری داره . آزاد بیشتر ولگردی داره ! شهریه آزاد صد در صد بیشتره .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض قبولي در برق-الكترونيك تهران-مركزي

همه ی دانشگاههای آزاد کنکور دارند مگر اونیکه خودش در پیک سنجش اعلام کنه
    با سلام
    آخرين نمره فرد قبول شده در رشته قبولي در برق/الكترونيك تهران-مركزي امسال چنده؟ لطفا راهنمايي نماييد

آخر فروم باز MaaRyaaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

والا فکر کنم سوره
    بهتر باشه
    موندم چرا هنوز غیر انتفاعیه

4. این کاربر از MaaRyaaMi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام من تو موقعیتی بدی الان قرار دارم .
    من رشتم تجربیه ولی چون می دونم نمی تونم رشته های علوم پزشکی قبول شم تو رشته ی ریاضی شرکت کردم برای نرم افزار چون علاقه داشتم.ولی الان فناوری اطلاعات تو واحد اشتیان(استان مرکزی) قبول شدم.
    خیلی هم راجع بش اطلاعات کسب کردم ولی هیچ کدوم به درد نمی خورد.کسی اینجا این رشته رو خونده به من کمک کنه؟اصلا مرکزی خوبه واسه درس خوندن؟من ترازم 4650 شد چون حالم بد بود اصلا قبلشم واسه کنکور نخونده بودم.به نظر شما اگه یک سال بشینم می تونم تهران قبول شم؟؟؟چی کار کنم که قبول شم.من تنها درسیم که فعلا می تونم 100 بزنم زبان هست فقط.تورو خدا زودتر جوابمو بدید خیلی واسم حیاتی هست

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان تو سایت azmoon.net نوشته که ثبت نام از تاریخ 20 تا 25 شهریوره
    این یعنی هر موقع خواستیم میتونیم بریم ثبت نام؟؟یا هر روز مال ثبت نام یه رشته خاصیه؟چون پارسال این طور بود ولی مثل اینکه امسال این طور نیست
    بعد اگه بخوام رزرو کنم باید تو همین تاریخا برم؟

---------- Post added at 03:51 PM ---------- Previous post was at 03:47 PM ----------

چرا این خبرشون کامل نیست؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شورش رو درآوردند.ما نباید بفهمیم چه روزی ثبت نامه؟
    20 تا 25 ثبت نام هست
    یک پیوست دیگه هم میزنن برای واحد ها تا چند روز دیگه
    شهریه هم تغیز کرده ظاهرا

---------- Post added at 05:48 PM ---------- Previous post was at 05:47 PM ----------

هیچ تفاوتی ندارند.حتی تو مدرکت هم نمیزنن.
    تو مدرک میزنن عزیز
    Last edited by Life24; 05-09-2010 at 16:53.

7. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام من تو موقعیتی بدی الان قرار دارم .
    من رشتم تجربیه ولی چون می دونم نمی تونم رشته های علوم پزشکی قبول شم تو رشته ی ریاضی شرکت کردم برای نرم افزار چون علاقه داشتم.ولی الان فناوری اطلاعات تو واحد اشتیان(استان مرکزی) قبول شدم.
    خیلی هم راجع بش اطلاعات کسب کردم ولی هیچ کدوم به درد نمی خورد.کسی اینجا این رشته رو خونده به من کمک کنه؟اصلا مرکزی خوبه واسه درس خوندن؟من ترازم 4650 شد چون حالم بد بود اصلا قبلشم واسه کنکور نخونده بودم.به نظر شما اگه یک سال بشینم می تونم تهران قبول شم؟؟؟چی کار کنم که قبول شم.من تنها درسیم که فعلا می تونم 100 بزنم زبان هست فقط.تورو خدا زودتر جوابمو بدید خیلی واسم حیاتی هست

دوست خوبم شما باید خودتون فکر کنید و تصمیم بگیرید .

بنده خودم مکانیک خواندم اما اطلاعاتی دارم .

چندتا نکته بسیار مهم رو برای شما می گویم که حتما توجه کنید :

فناوری اطلاعات یک تفاوت با نرم افزار دارد که به جای تخصص در برنامه نویسی شما تخصص در شبکه های کامپیوتری

پیدا می کنید .

ترازتون در ازاد شده 4650 . حتما در سراسری غیر مجاز شده اید . این تراز خیلی بدی هستش .

شما ببنید دانشگاه ازاد واقعیت این هستش که از نظر سطح علمی مدرسانشون در سطح پایینی قرار دارند .

به غیر از چند دانشگاه ازاد مثل علوم تحقیقات و تهران مرکز که فقط دو سه تا استاد دانشگاه تهران در اونجا تدریس

می کنند .

فکر نکنید توی دانشگاه ریختن و کسی باید بره جمع کنه بیاره . در دانشگاه سراسری الان وضعیت داره رو به بحران

می ذاره الان استادهای جدید و جوان اوردن و اکثر استادهای قدیمی رفتن . حالا وای به حال ازاد .

اگر در تهران زندگی می کنید بهتره نروید چون پشیمان می شوید. ( دوباره تصمیم با خودتان هستش . )

اگر واقعا قصد خواندن دارید در اغاز حتما سراسری رو مد نظر داشته باشید نه دانشگاه ازاد .

در ضمن اگر می خواهید سال دیگر شرکت کنید حتما مورد نظام وظیفه خود را چک کنید که سال دیگر هم معافیت

تحصیلی دارید یا نه .

9. این کاربر از Karmenwet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه landscape's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان یه سوال خیلی مهم دارم کسی از دو دانشگاه دانشگاه غیر انتفاعی سوره تهران و دانشگاه هنر و معماری ازاد تهران واحد مرکزی خبر داره میدونه کدومش بهتره هم از لحاظ کارهای عملی و مسابقات و هم تئوری(لطفا راهنماییم کنید خیلی برام مهمه)؟ و هزینه هاشون ترمی چنده؟
    اگه از لحاظ هزينه مشكل نداري، شك نكن كه معماري مركز بهتره،‌ ميتوني يه مقايسه در مورد قدمت اين رشته در اين دو دانشگاه داشته باشي، بيشتر از 20 ساله كه تهران مركز ، معماري داره و فارغ التحصيلاي خوبي داشته و بسياري از اساتيد درست حسابي و مطرح هنوز تو اين دانشگاه تدريس ميكنن، مجوز پذيرش دانشجوي دكتري رو هم يه يكي دو سال هست كه داره، اينا همش نشون دهنده برتري اين دانشگاه هست، البته بحث ماليش خودش معضليه بخصوص اين رشته كه دروس عمليش زياده و خيلي زير بار خرج ميريد.من در مورد رشته معماريش البته صحبت كردم، مابقي رو نميدونم

11. این کاربر از landscape بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

واسه ترم اول خودمون میتونیم انتخاب واحد کنیم ؟
    Last edited by MORINIO; 06-09-2010 at 13:48.

داره خودمونی میشه 1731's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام
    این کارنامه دوست منه
    آخرش هم نوشته
    نتیجه نهایی آزمون : مردود
    حالا این بنده خدا هیچ جوری نمیتونه ثبت نام کنه؟
    هیچ راهی نداره؟

Last edited by 1731; 05-09-2010 at 17:30.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

واسه ترم اول خودمون میتونیم انتخاب رشته کنیم ؟
    خیر.هر چی عشق شون کشید میدن

15. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •