سوره بیشتر بار هنری داره . آزاد بیشتر ولگردی داره ! شهریه آزاد صد در صد بیشتره .
سوره بیشتر بار هنری داره . آزاد بیشتر ولگردی داره ! شهریه آزاد صد در صد بیشتره .
با سلام
آخرين نمره فرد قبول شده در رشته قبولي در برق/الكترونيك تهران-مركزي امسال چنده؟ لطفا راهنمايي نماييد
والا فکر کنم سوره
بهتر باشه
موندم چرا هنوز غیر انتفاعیه
سلام من تو موقعیتی بدی الان قرار دارم .
من رشتم تجربیه ولی چون می دونم نمی تونم رشته های علوم پزشکی قبول شم تو رشته ی ریاضی شرکت کردم برای نرم افزار چون علاقه داشتم.ولی الان فناوری اطلاعات تو واحد اشتیان(استان مرکزی) قبول شدم.
خیلی هم راجع بش اطلاعات کسب کردم ولی هیچ کدوم به درد نمی خورد.کسی اینجا این رشته رو خونده به من کمک کنه؟اصلا مرکزی خوبه واسه درس خوندن؟من ترازم 4650 شد چون حالم بد بود اصلا قبلشم واسه کنکور نخونده بودم.به نظر شما اگه یک سال بشینم می تونم تهران قبول شم؟؟؟چی کار کنم که قبول شم.من تنها درسیم که فعلا می تونم 100 بزنم زبان هست فقط.تورو خدا زودتر جوابمو بدید خیلی واسم حیاتی هست
20 تا 25 ثبت نام هست
یک پیوست دیگه هم میزنن برای واحد ها تا چند روز دیگه
شهریه هم تغیز کرده ظاهرا
---------- Post added at 05:48 PM ---------- Previous post was at 05:47 PM ----------
تو مدرک میزنن عزیز
Last edited by Life24; 05-09-2010 at 16:53.
دوست خوبم شما باید خودتون فکر کنید و تصمیم بگیرید .
بنده خودم مکانیک خواندم اما اطلاعاتی دارم .
چندتا نکته بسیار مهم رو برای شما می گویم که حتما توجه کنید :
فناوری اطلاعات یک تفاوت با نرم افزار دارد که به جای تخصص در برنامه نویسی شما تخصص در شبکه های کامپیوتری
پیدا می کنید .
ترازتون در ازاد شده 4650 . حتما در سراسری غیر مجاز شده اید . این تراز خیلی بدی هستش .
شما ببنید دانشگاه ازاد واقعیت این هستش که از نظر سطح علمی مدرسانشون در سطح پایینی قرار دارند .
به غیر از چند دانشگاه ازاد مثل علوم تحقیقات و تهران مرکز که فقط دو سه تا استاد دانشگاه تهران در اونجا تدریس
می کنند .
فکر نکنید توی دانشگاه ریختن و کسی باید بره جمع کنه بیاره . در دانشگاه سراسری الان وضعیت داره رو به بحران
می ذاره الان استادهای جدید و جوان اوردن و اکثر استادهای قدیمی رفتن . حالا وای به حال ازاد .
اگر در تهران زندگی می کنید بهتره نروید چون پشیمان می شوید. ( دوباره تصمیم با خودتان هستش . )
اگر واقعا قصد خواندن دارید در اغاز حتما سراسری رو مد نظر داشته باشید نه دانشگاه ازاد .
در ضمن اگر می خواهید سال دیگر شرکت کنید حتما مورد نظام وظیفه خود را چک کنید که سال دیگر هم معافیت
تحصیلی دارید یا نه .
اگه از لحاظ هزينه مشكل نداري، شك نكن كه معماري مركز بهتره، ميتوني يه مقايسه در مورد قدمت اين رشته در اين دو دانشگاه داشته باشي، بيشتر از 20 ساله كه تهران مركز ، معماري داره و فارغ التحصيلاي خوبي داشته و بسياري از اساتيد درست حسابي و مطرح هنوز تو اين دانشگاه تدريس ميكنن، مجوز پذيرش دانشجوي دكتري رو هم يه يكي دو سال هست كه داره، اينا همش نشون دهنده برتري اين دانشگاه هست، البته بحث ماليش خودش معضليه بخصوص اين رشته كه دروس عمليش زياده و خيلي زير بار خرج ميريد.من در مورد رشته معماريش البته صحبت كردم، مابقي رو نميدونم
واسه ترم اول خودمون میتونیم انتخاب واحد کنیم ؟
Last edited by MORINIO; 06-09-2010 at 13:48.
سلام
این کارنامه دوست منه
آخرش هم نوشته
نتیجه نهایی آزمون : مردود
حالا این بنده خدا هیچ جوری نمیتونه ثبت نام کنه؟
هیچ راهی نداره؟
![]()
Last edited by 1731; 05-09-2010 at 17:30.
خیر.هر چی عشق شون کشید میدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)