تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 369 از 1024 اولاول ... 269319359365366367368369370371372373379419469869 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,681 به 3,690 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahyar_bt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اول از همه خودم بگم البته شاید اشتباه باشه روش های درس خوندنم
    ادبیات:از روی کلک میخونم نه همه چیرو مثلا این که این بیت تشخیص داره... یا با بیت های فلان ارتباط داره نمیخونم چون فایده ای نداره باید ماهیگیری یاد گرفت که میخوام برم کتاب دکتر سبطی بخرم برای جمع بندی هم یه نگاه کلی به کتاب میندازم و تست هم کم میزنم ای سری تو ازمون گزینه 2 ترازم تو ادبیات شد 5500 که تراز بدیه
    دینی: فقط کتاب میخونم و مفهومی هم میخونم مثلا بفهمم واقعا توحید چی هست... ترازم شد 7000 تست هم تالیفی میزنم
    عربی: فقط قواعد از رو کتاب میخونم و تست ابی قلمچی میزنم ترجمه هم که 100% میزنم خیلی اسونه ترازم شد 6500
    زبان:من هیچی نمیخونم اخه زبانم خوبه پس روشی هم ندارم ترازمم شد11000
    ریاضی:من رمزینه جزوه... دارم ولی نمیخونم (که اشتباه هم میکنم) فقط درس نامه کتاب های تستی میخونم و بیشتر تست میزنم ترازم 6000 شد
    فیزیک:اونم مثل ریاضی ترازم شد 6500
    شیمی:شیمی پیش از گاج سبز میخونم و تست هاش رو هم از رو همون میزنم و شیمی پیش رو از کتاب درسی میخونم تست ابی قلمچی هم میزنم ترازم 6500 شد
    تراز کلمم 6500 شد

2. 3 کاربر از mahyar_bt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بچه ها میخوان شهر ما رو کنن منظقه 2

فکر کنم رسما بد بخت شدیم رفت

فقط خدا کنه تصویب نشه

فعلا تو شورای سنجشه دارن روش بحث میکنن

شهر : برازجان

چیکار کنم ؟
    درسته شدیدترین رقابت مال منطقه 2 هست (بخاطر اینکه بیشترین تعداد داوطلبارو داره) ولی خوب غیر دعا کار دیگه ای نمیشه کرد. البته اینم بگم فکر خودتونو مشغول این حرفا نکنین. ناراحتی و نگرانی شمارو از درس و پیشرفت میندازه و نتیجه ی دیگه ای واستون نداره. امیدوارم منطقه 2 نشه ولی اگرم شد نگران نباشید. به این فکر کنین که خیلی از داوطلبا سهمیه منطقشون مثل شما 2 هست

4. 3 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من كلا عربيم خوب نيست اما اين دفعه خوب زدم.
    اول جزوه معلمو خوندم بعد هم گاج سبز 3 تا درسشو خوندم.
    يه چيزي براي ترجمه اين كه هيچ وقت تو كنكور اشتباه لغت نمي ده. براي ترجمه معلم ما گفت اول زمان فعل هارو نگاه كنين. 90% اونا اشتباهن. بعد جمع و مفردا بعد ضماير . اشتباهات ازاين 3-4 مورد خارج نيستن. لغت فقط كمك ميكنه سرعت تست زني بره بالا. بعد به ما گفت لغتو تو متن درسا ياد بگيريم و هيچ وقت لغت از پشت كتاب خوندن كمك نمي كنه.قواعد هم يه سري حفظيات كه با تمرين حل مي شه. فقط بايد يه كتاب كامل پيدا كنين كه من نميشناسم فقط مي دونم گاج سبز قواعدو كامل نگفته. حداقل از جزوه معلم ما كمتر گفته شايد كافي باشه.
    همين!
    برای ترجمه عربی همینطور که شما گفتید یا فعل مشکل داره یا مفرد جمع یا معرفه نکره به هیچ وجه هم نیاز به لغت نیست کافی شما جمله عربی بخونید و گزینه 1 رو هم بخونید معنی تک تک کلمات رو متوجه میشید دیگه

6. این کاربر از mahyar_bt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز saeed_h1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهانو میدوستم !

پيش فرض

اینم کارنامه من. متاسفانه 100 تا تراز پسرفت داشتم البته میدونم دلیلش چیه سر آزمون عوض اینکه زیست و شمیمو کامل بزنم ترجیح دادم سوالای آسونشو فوری بزنم و برم سراغ فیزیک و ریاضی!قبل آزمون امیدوار بودم ترازم زیاد شه ولی یه تصمیم بچگانه خرابش کرد. عوضش تجربه شد دیگه زیست و شیمی رو کامل بزنم بعد برم بقیه درساالبته ادبیات و زبان هم بشدت بد زدم!
    آقا مرتضی شما چکار کردی؟کارنامتو ندیدم. راستی تبریک میگم به بچه هایی که ترازشون رشد داشته.
    تو صیه من به شما اینه که هر درسی رو به اندازه ی وقت پیشنهادی تو کنکور وقت بزارید لزوما نبایدئ زیستو شیمی رو تموم کنید همرو معتدل زدن بهتره ببینید شما باید اول فقط سوالایی که جوابشو سریع به دست میارید بزنید و سوالایی که فکر کردن میخواد و طول میکشه رو علامت بزنید بعد که کامل سوالای یه درسو خوندید قاعدتا باید وقت اضافه بیارید دوباره همون درسو شروع کنید اون تستایی که وقت گیر بودن اما جواب میدادنو بزنید و وقتی وقت پیشنهادیش تموم شد بیخیالش بشید و برید سر بعدی حتی اگه خیلی تستاشو نزده باشید و به همین ترتیب برید جلو این روش خوبیش اینه که اولا سواله آسونی از دستتون نرفته دوما اینکه با مرحله ی اول یعنی زدن آسونا شما درصد اعتدالی تو درسا بدست آوردید و تو اون وقت اضافه میتونید خودتونو نسبت به بقیه پیشتاز کنید اون جاس که هر تستی میتونه شما رو بالا بکشه و در آخر یه درسی که اهمیت کمتری داره براتون میتونید کمتر وقت بزارید و سر درس اصلیا خالی کنید مثلا من تو کنکور شیمی رو کمی از وقتش زدم و به ریاضی اختصاص دادم

8. 5 کاربر از saeed_h1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mosbatekonkoor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

روش خوندن عربی:100 درصد تضمینی:
    اول جزوه ی دبیر رو با دقت بخونید و خلاصه نویسی کنید
    بعد متن درس رو ترجمه کنید
    آخرش هم کارگاه ترجمه اون درس رو بخونید.
    بعد از تمرین کردن تست،درصد بالایی توی آزمون خواهید زد.مطمئن باشید.

10. 3 کاربر از mosbatekonkoor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو صیه من به شما اینه که هر درسی رو به اندازه ی وقت پیشنهادی تو کنکور وقت بزارید لزوما نبایدئ زیستو شیمی رو تموم کنید همرو معتدل زدن بهتره ببینید شما باید اول فقط سوالایی که جوابشو سریع به دست میارید بزنید و سوالایی که فکر کردن میخواد و طول میکشه رو علامت بزنید بعد که کامل سوالای یه درسو خوندید قاعدتا باید وقت اضافه بیارید دوباره همون درسو شروع کنید اون تستایی که وقت گیر بودن اما جواب میدادنو بزنید و وقتی وقت پیشنهادیش تموم شد بیخیالش بشید و برید سر بعدی حتی اگه خیلی تستاشو نزده باشید و به همین ترتیب برید جلو این روش خوبیش اینه که اولا سواله آسونی از دستتون نرفته دوما اینکه با مرحله ی اول یعنی زدن آسونا شما درصد اعتدالی تو درسا بدست آوردید و تو اون وقت اضافه میتونید خودتونو نسبت به بقیه پیشتاز کنید اون جاس که هر تستی میتونه شما رو بالا بکشه و در آخر یه درسی که اهمیت کمتری داره براتون میتونید کمتر وقت بزارید و سر درس اصلیا خالی کنید مثلا من تو کنکور شیمی رو کمی از وقتش زدم و به ریاضی اختصاص دادم
    من زیاد در جریان درس ها تو رشته ی تجربی نیستم ولی فکر کنم با ریاضی فرق داره تو ریاضی این صحبت های شما صدق میکنه ولی تجربی فکر نکنم و باید اولویت بندی کرد

12. این کاربر از mahyar_bt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman0007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    دیوونه خونه

پيش فرض

یکی از رفیقام بهم میگفت READING ها هم تو زبان هم تو عربی، هدیه ایه برای کسایی که سر امتحان جراتش رو دارن که شروع کنن به خوندنشون و تا آخر به خوندنش ادامه بدن.حالا اگه حتی یه قسمتیش هم نفهمی ممکنه اصلن تاثیری تو سوالا نداشته باشه.من این حرف رو تا امروز باور نداشتم ولی امروز بهش اعتقاد پیدا کردم.

14. 2 کاربر از iman0007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز saeed_h1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهانو میدوستم !

پيش فرض

من زیاد در جریان درس ها تو رشته ی تجربی نیستم ولی فکر کنم با ریاضی فرق داره تو ریاضی این صحبت های شما صدق میکنه ولی تجربی فکر نکنم و باید اولویت بندی کرد
    بله همینطوره بعضی ها ریاضیشو ول میکنن و فیزیکو خوب میخونن در صورتی که جفتش ضریب 2 داره اما ریاضی فرق داره

16. این کاربر از saeed_h1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AEZ_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    یزد - زارچ - خونمون!

پيش فرض

سلام
    منم گند زدم عمومیا رو
    اصلا نفهمیدم چرا اینجوریه؟
    اونایی که درسایی که من مزخرف زدمو خوب زدن یه کمکی بکنن
    ادبیات و دینی (تاریخ ادبیات و قرابتم ... و دینی هم کلا بوقم)! مثلثاتم کمک کنین
    اگه میشه توضیح بدید چجوری ایندرسا رو میخونین؟
    ممنون

کلا هر انتقاد وپیشنهادی بدید پذیرفته میشه!!

کمک کنید F1 F1 کمک ... !!!!!!!
    اینم کارنامه:

اگه عکس نیومده این لینکشه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by AEZ_Best; 30-10-2009 at 22:13.

18. 7 کاربر از AEZ_Best بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Senator_Offline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    منم گند زدم عمومیا رو
    اصلا نفهمیدم چرا اینجوریه؟
    اونایی که درسایی که من مزخرف زدمو خوب زدن یه کمکی بکنن
    ادبیات و دینی (تاریخ ادبیات و قرابتم ... و دینی هم کلا بوقم)! مثلثاتم کمک کنین
    اگه میشه توضیح بدید چجوری ایندرسا رو میخونین؟
    ممنون

کلا هر انتقاد وپیشنهادی بدید پذیرفته میشه!!

کمک کنید F1 F1 کمک ... !!!!!!!
    اینم کارنامه:

اگه عکس نیومده این لینکشه:
    برای دین وزندگی اول کتابو خوب بخون دقیق بعد برای تست از کتاب نشر الگو استفاده کن تستاشو ببینی خندت میگیره از جایی که فکر نمیکنی تست داده بهترین کتاب دینی هست مولفش هم طراح سوال اصلی قلمچی هست(دینی).مسلم بهمن ابادی

20. 2 کاربر از Senator_Offline بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •