اولدترافورد که هستالبته چهارمی سانتیگو برنابئو هستش و متاسفانه بازم الدترافورد توش نیست.
![]()
اولدترافورد که هستالبته چهارمی سانتیگو برنابئو هستش و متاسفانه بازم الدترافورد توش نیست.
![]()
بله .دقیقا . من متوجه این نشده بودم. ببخشید.
من واسه دريبل هايی که ( 4039 ) زحمت کشيد تو پست 3608 گذاشت،
gif درست کردم که راحت تر بشه متوجه هر دريبل شد.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
4039,a.asgharpour,Abas1100,alex-sina,Amin,Amin_0913,arash66_2m,bahador2009,Behnam_o2,CATALONIA,dik,farryad,Fusi0n,Google Spider,hadi_vazi,Hadijooon,Hossein_nasa62,Legend,malkemid,Mehdi.ss,mes que un club,meysad,mf.designing,mohsen-jj,mojtaba_tanha,mojtaba007,morix_001,MORTAZA.2FUN,night lord,P_666,pentoriko,Persian_baby,Ramos1367,rezralous,S!LENCE,sajjad_setam,swamp,V.Valizadeh9,vampyre
سلام ... به نظرم می رسه که ورزشگاه ها واقعا زیبا طراحی شدن ... در حین بازی هم به این زیبایی هستن یا فقط عکسشون قشنگه ؟؟
راستی این دمو قسمت become a legned و این چیزا نداره ؟!
نه فقط بازی دوستانه داره با 5تا تیم.
بابا دمت گرم میشه بگی رو کیبورد و دسته این حرکات رو با چه دکمه هایی باید انجام داد با تشکر
شرمنده عکس زياد ميذارم، اما جداً از اين ديگه نميشد گذشت!
نه حسین جان این کارو نکن
همه میدونن که تو به خاطر کاربران این تاپیک فعالیت می کردی ومیکنی( هم تو 2009 و هم تو 2010 ) نه به خاطر ستاره و معروف شدن و......
من که 95% دلیل اومدنم به اینترنت این تاپیک و مطالب شماست اگه بخواهی بری به نظر من باید این تاپیکو تعطیل کنن فکر کنم بقیه دوستان هم با نظر من موافق باشن
بازم از زحمات خیلی خیلی زیادت ممنون![]()
Last edited by Mehdi.ss; 24-09-2009 at 23:04.
اینکه تئ سری های قبلی هم بود ولی تو 2009 نبود.وقتی که توپ به اوت میره این کارو می کنه!
جالبه!
آقا میشه یکی در مورد formation بازی توضیح بده
جریان این کارتها چیه؟ چجوری میشه از کارت یک بازیکن استفاده کرد؟
ممنون میشم اگه یه توضیح جامع در مورد formation بازی بدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)