سلام
تو منوی استارت تو قسمت سرچ بنویس : Calibrate display color
اولین که همینه رو انتخاب کن .
و از اونجا مراحل رو به ترتیب انجام بده .
سلام
تو منوی استارت تو قسمت سرچ بنویس : Calibrate display color
اولین که همینه رو انتخاب کن .
و از اونجا مراحل رو به ترتیب انجام بده .
- من با نصب وبکم تو سون مشکل دارم دوتا از وبکم های که سی دی هاشون را داشتم در سون کار نمیکنند. خیلی هم وبکم ها قدیمی نیستند. یعنی جدیدا که یکی نو خردیم روش نوشته بود ویستا را هم ساپورت میکنه.باید کار خاصی انجام بدم؟
2- کامپیوتر من بین ساعت 6 تا 7 خودکار روشن میشه و بعد از ده دقیقه خودکار خاموش میشه. کسی نمیدونه چرا؟
توی اون قسمت پایین همه جور اطلاعات رو می نویسه بجز رزولیشن من فقط رزولیشن برام مهمه همین بقیه رو نمی خوام چیکار باید بکنم؟
![]()
یعنی یه نفر نیست به داد ما برسه ؟ ؟؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام:
میگم من با بعضی زیر نویسهای فارسی فیلمها تو این ویندوز مشکل دارم یعنی عوض این که زیر نویس فارسی باشه به یه زبون خرچنگ فورباغه مینویسه من این مشکلو تو xp نداشتم حالا راه حلی داره؟
سلام
فکر نکنم این مشکل به ویندوز ربطی داشته باشه !
چون که من هم با XP همچین مشکلی رو داشتم !
البته این مشکل با زیرنویس های با فرمت srt هست .شما دو تا راه حل دارین :
1 - با پلیر های دیگه اجرا کنید،مثلا من از دو تا پلیر یکی Media player classic و یکی media player استفاده میکردم هر کجا که فونت خراب میشد توی اون یکی سالم بود .
2 - زیرنویس هاتون رو تبدیل کنین به idx اون طوری همه پلیر ها چه فارسی ساپورت کنن چه نکنن بدون مشکل زیرنویس رو load میکنن .
Last edited by ask_bl; 26-01-2010 at 22:48.
سلام
من خودم هم این مشکل رو دارم !
من از یکی از دوستان شنیدم که این به خاطر مادره ،گفتن که مادربرد های ASUS با ویندوز سون این مشکل رو دارن !
مادربرد شما هم ASUS هست ؟
با حالت Hibernate مشکلی ندارین ؟
فکر کنم از کنترل پنل...regional setting باید یکی از گزینه های مربوط به یونیکد رو بزنی جای دقیقش خاطرم نیست
میشه در مورد همین یکم بیشتر توضیح بدی؟ منم مشکل زیرنویسو دارم
با سلام خدمت مدیران محترم و دوستان عزیز
من مدتی هست که ویندوز 7 رو روی سیستم خودم نصب کردم ولی مشکلی دارم روی کارت گرافیکی من هست که مدل اون
NVIDIA GeForce FX 5500
هست ولی تو سایت نویدیا درایوری برای این مدل وجود نداره ولی وقتی تو سایت های خارجی جستجو میکردم گفتند که درایور این کارت را برای ویندوز ویستا نصب کن مشکلت حل میشه
و اینطور هم که مشخص بود برای اونها مشکل حل شده ولی من وقتی دارم نصب میکنم و قتی به نصف راه نصب میرسه یک اروری میده مبنی بر اینکه مسیری برای ددرایور پیدا نمیکنه
ایا کسی از دوستان می تونه ها ین مشکل منو حل کنه
من دیشب به صورت دستی درایور مربوط به ویستا رو روی این ویندوز نصب کردم ولی متاسفانه دیگه جواب نداد
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)