تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 369 از 503 اولاول ... 269319359365366367368369370371372373379419469 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,681 به 3,690 از 5026

نام تاپيک: Shaiya

اگه نباشه جاش خالی می مونه erf45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

تبریک میگم
    ...
    هر جور شده خودتو بنداز تو CS.گیلد های بزرگ به یه کلاس خیلی نیاز دارن اونم healer یا orc هست.
    healer رو لول کن برو CS.البته باید HM یا UM باشی.
    کلا گیلدهای خفن 3 تا کلاس رو رو هوا میزنن.
    healer = HM/UM
    Fighter = UM
    archer = UM
    اگه این 3 تا کلاس باشی حتما می گیرنت.ردخور نداره مخصوصا اگه healer باشی.به شرط اینکه noob نباشی.
    ممنون
    کاظم خان واقعا ترکوندی ها um لول 60 .
    از CS خوشم نمیاد یعنی هیچکس اینجا خوشش نمیاد ... همیشه بهترین جا برای گریند رو می گیرن و همشون هم پی لول شدن هیچکس هیچ خاطره ای از شون نداره ... البته اینکه bless برامون میارن خوبه ولی خودخواه هستن (توی این بازی کی نیست ؟!)
    من نمی تونم جوین سی اس بشم چون فقط um و +55 می گیرن الان .
    امروز یکم تونستم برم dd2 و 15 % شدم . ایشالله یه روز توی trade یکی می گه dd2 آزاد شد (مثه خرمشهره!) هدفم اینه که 15 روزه 58 بشم . 58 بشم اسکای سیتی می تونم بکشم ؟

58 hm چه مزیتی داره ؟

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

ممنون
    کاظم خان واقعا ترکوندی ها um لول 60 .
    از CS خوشم نمیاد یعنی هیچکس اینجا خوشش نمیاد ... همیشه بهترین جا برای گریند رو می گیرن و همشون هم پی لول شدن هیچکس هیچ خاطره ای از شون نداره ... البته اینکه bless برامون میارن خوبه ولی خودخواه هستن (توی این بازی کی نیست ؟!)
    من نمی تونم جوین سی اس بشم چون فقط um و +55 می گیرن الان .
    امروز یکم تونستم برم dd2 و 15 % شدم . ایشالله یه روز توی trade یکی می گه dd2 آزاد شد (مثه خرمشهره!) هدفم اینه که 15 روزه 58 بشم . 58 بشم اسکای سیتی می تونم بکشم ؟

58 hm چه مزیتی داره ؟
    ممنونم.امیدوارم شما هم 60 بشی به زودی.
    معمولا میگن برای SC لول 60 می خواد تا بتونی duo کنی.اگه یه orc خوب و یه هانتر خوب باهات باشه شاید بتونی
    یه کارایی اونجا بکنی.
    تو SC معمولا 3 تا چیز drop میشه.
    1-Angel Chest که توش چیزای مختلف پیدا میشه.چیزای خوبی از توشون در میاد گاهی اوقات.
    2-Debuff lapis های لول 6
    3-در مواردی هم سلاح های لول 52 و 56 اونجا drop میشه.
    من خودم یه dual axe لول 54 دارم که توش Earth lapis لینک کردم.سلاح خوبیه و اونجا drop شده.
    اصلی ترین مزیت لول 58 اینه که تو cave لول 5 دیگه زیاد مشکلی ندارید واسه کشتن boss ها.
    در ضمن یه HM که خوب gear up شده باشه و rank خوب داشته باشه با UM برابری می کنه.
    یه HM لول 60 بود که منو تو لول 58 میکشت چون خوب لینک کرده بود و سلاح خوبی داشت.
    اگه واقعا قصد داری HM رو 60 کنی ادامه بده وگرنه تو 58 ولش کن برو سراغ UM.
    با HM می تونی تو cave لول 5 فارم کنی و conti بخری.
    از ایرانی ها کسی رو ندیدم که AP بخره ولی اگه بتونی Conti تهیه کنی موندن تو HM وقت تلف کردنه.

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کاظم امشب نیومدی لول 5 فارم کنیما.
    من هفته اول عید نیستم حیف شد خیلی عقب میفتم.شبی 300 میل هم حساب کنم یه هفته میشه 1.7 بیل.

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

کاظم امشب نیومدی لول 5 فارم کنیما.
    من هفته اول عید نیستم حیف شد خیلی عقب میفتم.شبی 300 میل هم حساب کنم یه هفته میشه 1.7 بیل.
    منم نیستم هادی جان.

اگه نباشه جاش خالی می مونه erf45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

.
    در ضمن یه HM که خوب gear up شده باشه و rank خوب داشته باشه با UM برابری می کنه.
    یه HM لول 60 بود که منو تو لول 58 میکشت چون خوب لینک کرده بود و سلاح خوبی داشت.
    اگه واقعا قصد داری HM رو 60 کنی ادامه بده وگرنه تو 58 ولش کن برو سراغ UM.
    با HM می تونی تو cave لول 5 فارم کنی و conti بخری.
    از ایرانی ها کسی رو ندیدم که AP بخره ولی اگه بتونی Conti تهیه کنی موندن تو HM وقت تلف کردنه.
    ممنون اتفاقا خیلی دوست داشتم بدونم توی اسکای سیتی چی دروپ می شه که شما گفتی.
    راستش یه بار خواستم conti بخرم خیلی وقت پیش و کلا hm رو نیام بالا ولی دیدم یک. خیلی گرونه و هزینه های اضافی هم که به ریال میاد روش تقریبا 2 برابر قیمت دلاریش می شه . دو . نووب بودم کلا بازی رو درست نمی شناختم . در نتیجه um نساختم.
    آره واقعا نمی شه گفت hm خیلی ضعیفه .توی 1v1 به um بازنده ست ولی همیشه شرایط pvp یک به یک نیست ... همیشه وقتی evo به ما حمله می کنه من اول orc رو می زنم بعد می رم سراغ هانتر یا میمرم وسطش یا می کشمش ولی هر وقت که هانتر رو بزنم کلا ورق بر می گرده ... استراتژییه که واقعا جواب می ده

جوین The_Enlightment شدم گیلد خوبیه لول بالا انلاین زیاد داره . نکته جالب در موردشون اینه که خیلی از دارکیها گیلد ما رو دوست دارن و حمله نمی کنن .خیلی حال می ده وقتی یه هانتر لول 60 به آدم حمله نمی کنه

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من این چند روزی wow رو روی سرور اصلی و چند تا مجانی تست کردم !!؟
    قدر این بازی رو بدونین lol
    سرورهای Free wow که آخر خندن ! 1 مب میکشی ! 2 تا لول میگیری ! شب نشده لول 1-40 رو میری !
    12 تا 24 برابر exp میدن ! طرف به لول آخر میرسه هنوز completly nuuuub
    جالب اینکه drop ها هم 12 تا 24 برابر هست ! اصلا نیازی به cheat نداری ! خود سرور همه جور cheat رو برای مشترکان گرامی فراهم کرده !
    این بازی از بعضی جهات از wow بهتره . واقعا سیستم مبارزه wow خیلی داغونه ! قابل مقایسه با شایا نیست .
    ولی خوب یه چیزایی مثل صداگذاری ! سیستم quest ها جزییات map ها و سیستم شنا کردن و ... wow خیلی خوبه و این بازی رو top کرده.
    کسی که pvp شایا بخصوص pvp 60 رو تجربه کرده باشه عمرا با pvp wow حال کنه.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

راستی pantheon رو بیخیال شدم ! بیشتر از 2 ماه وقتم رو تو این گیلد هدر دادم ! با MW زیاد فرقی نداشت lol
    عضو vengeance شدم !
    Bosh هم lvl کرد و بعد از سومین ستاره بیخیال 1-15 شد و مثل چی keydun داره plvlesh میکنه.
    راستی کاظم گفتم DKP من رو به تو بدن ! اومدی ازشون بگیر lol
    veng دیگه DKP و trial و از این مسخره بازی ها نداره . هر چی فارم شد سریع تقسیم میکنن . کم اومد سری بعد اول به تو میدن drop رو
    بخاطر همین ملت مشتاقانه برای haru , CT میان ! 10 ساعتم شد میمونن آخرش با یه goddess میرن.
    حالا تو pantheon به زور همه جمع می شدن ! به زور haru رو می کشتن ! آخرشم پشت گوشت رو دیدی drop رو هم می تونی ببینی!!

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

کاظم خیلی ها panth رو ترک کردن ! Hit و beat هم امروز ترک کردن !
    فقط اینا موندن : Hub ! Leo ! Pual ! Nambi ! Alex ! Majend ! Boost ! و تو !
    8 تایی گیلد دارین با کلی goddess !!
    آماده باش برای آخر کار ! ممکنه از GWH چیزی به تو بدن !
    Frozen که officer rank2 هست فقط با hunter تو گیلد panth هست ! بقیه toon هاش فکر کنم CB بودن ! نامرد فقط برای تخلیه GWH یه کراکترش رو تو گیلد به عنوان officer نگه داشته ! گرگ ها رو می بینی ؟!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه squall12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Rome

پيش فرض

سلام.
    من چند روز پیش این بازی رو دانلود کردم. وقتی بازی رو اجرا می کنم شروع به دانلود اپدیت می کنه ولی وسطای دانلود ارور میده.لطفا منو راهنمایی کنید.یعنی من 1 گیگ الکی دانلود کردم؟؟!

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی pantheon رو بیخیال شدم ! بیشتر از 2 ماه وقتم رو تو این گیلد هدر دادم ! با MW زیاد فرقی نداشت lol
    عضو vengeance شدم !
    Bosh هم lvl کرد و بعد از سومین ستاره بیخیال 1-15 شد و مثل چی keydun داره plvlesh میکنه.
    راستی کاظم گفتم DKP من رو به تو بدن ! اومدی ازشون بگیر lol
    veng دیگه DKP و trial و از این مسخره بازی ها نداره . هر چی فارم شد سریع تقسیم میکنن . کم اومد سری بعد اول به تو میدن drop رو
    بخاطر همین ملت مشتاقانه برای haru , CT میان ! 10 ساعتم شد میمونن آخرش با یه goddess میرن.
    حالا تو pantheon به زور همه جمع می شدن ! به زور haru رو می کشتن ! آخرشم پشت گوشت رو دیدی drop رو هم می تونی ببینی!!
    سلام محمد.
    آقا شرایط عضویت تو این گیلد چیه؟من به زودی 53 میشم.HM هم قبول میکنن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •