سلام.
امروز یه مغازی مدل 6090us داشت.با این مشخصات:
i7 2630
6gig ram
radeon6770 1g
hard 750
dvd+-rw
قیمتش 1150000 بود.میخواستم ببینم همچین چیزی وجود خارجی داره؟
سلام.
امروز یه مغازی مدل 6090us داشت.با این مشخصات:
i7 2630
6gig ram
radeon6770 1g
hard 750
dvd+-rw
قیمتش 1150000 بود.میخواستم ببینم همچین چیزی وجود خارجی داره؟
سلام به همه
من یک hp dv6 6080دارم من ویندوزشو عوض کردم win 7 sp1 نصبیدم
حالا 2 تا مشکل دارم
1-درایور وب کم رو از کجا تهیه کنم چون تو سایت hp نبود.
2-من نمیدونم آخه چرا این finger print رو نصب میکنم لب تاپ درایور رو میشناسه ولی وقتی میرم تو use finger print ارور میده
که شما نمیتونید از فینگر پرینت تو ویندوز استفاده کنید.
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا کمک کنـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــیــــ ــــــــــــد
با تشکر
نه دوست عزیز چنین چیزی نیست و اگه توجه کنی برعکس در مورد موارد فنی بحث میشه و در مورد این بچه بازیها خیلی کم بحث شده.
شما قبل از هر تصمیم گیری اشتباه اول به مقدار وقت بزار پستهای قبلی رو بخون تا هم به جوابت برسی و هم اینکه بی جا تصمیم نگیری.
به جز شما بقیه دوستان اگه فکر میکنن من اشتباه میکنم حتما تذکر بدهند ممنون میشم.
با تشکر
می دونم زیاد پرسیده شده
ولی بازم لطف کنید جواب بدید
مدل های 6080 و 6090 HP مشکل گرما ندارن؟
یعنی اگه روزی باهاش 10 - 12 ساعت کار (بازی -طراحی-تحلیل ...) کنی افزایش دماش نرماله؟؟؟؟
این مدلها بهتره یا دل L502؟؟؟
پیشاپیش ممنون
سلام.
نه مطمعن باش که اصلا چیزی به نام مشکل گرما در مورد هیچکدوم از DV6 , DV7 ها وجود نداره.
گرم میشن ولی مشکل ساز نیستن.
مطمعن باش
سلاماین درسته که اگه کیبورد انگلیسی باشه سفارش مستقیم امریکاست و اگه فارسی هم داشته باشه سفارش امارات و یا از این جو ر کشورها است؟میگن بعضی مدلا costume این یعنی چی؟ مشکلی ایجاد میکنه؟ خریدش دردسر سازه یا نه؟تفاوت ویندوز 7pro با 7HP چیه؟برای نرم افزارهای عمران (Cad,Etabs,Sap, Abaqus, ...) حداقل گرافیکی که لازمه که خوب کار کنه چیه؟بین دو مدل بای خید گیر کدم کسی میتونه اهنمایی و کمک کنهhp DM4-2000intel corei7 2630QM 2.2-2.9 HZcash 6/Ram 6 DDR3/HDD 640ATI Radeon 1G14 LED (2 Kg)Sony VAIO S series VPC S13 GGXCorei7 /cashRAM 4 /HDD 500VGA GForce 430M 512G13.3 LED (1.9kg)
برای کارای عمران کدوم بهتره؟
در مورد داغ شدنش هم راهنمایی کنید
ممنون
مطمئنی 6090 بوده
من بعید می دونم
us فقط به خاطر سفارش آمریکا هست روش بوده ولی هارد و رم و درایو باس یکی باشه
---------- Post added at 11:52 AM ---------- Previous post was at 11:49 AM ----------
بک لایت رو نمیشه هیچ جوری ردیف کرد واسش؟
یه صفحه برگردی عقب دوستمون توضیح خوبی داده که ظاهرا منطقی
جنس بدنه طوری هست که گرما رو بخوبی به بیرون انتقال میده ===> دمای بدنه زیاد و دمای داخل لبتاب پایین
که این خیلی بهتر از حالت برعکسشه
سلام به دوستان گرام خصوصا مستر مزممفی به لطف ایزد منان پس از دو ماهی غیبت دوباره به جمع شما برگشتم. امیدوارم حقیر رو لایق شرکت در بحثهای خودتون بدونید.
---------- Post added at 06:52 PM ---------- Previous post was at 06:50 PM ----------
سلام به دوستان گرام خصوصا مستر مزممفی به لطف ایزد منان پس از دو ماهی غیبت دوباره به جمع شما برگشتم. امیدوارم حقیر رو لایق شرکت در بحثهای خودتون بدونید.![]()
سلام به همه
من یک hp dv6 6080دارم من ویندوزشو عوض کردم win 7 sp1 نصبیدم
حالا 2 تا مشکل دارم
1-درایور وب کم رو از کجا تهیه کنم چون تو سایت hp نبود.
2-من نمیدونم آخه چرا این finger print رو نصب میکنم لب تاپ درایور رو میشناسه ولی وقتی میرم تو use finger print ارور میده
که شما نمیتونید از فینگر پرینت تو ویندوز استفاده کنید.
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا کمک کنـــــــــیــــــــــد
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)