نه کافیهاگه شماره ی کارت رو از سایت بگیریم دیگه نیاز نیست بریم کارت رو از حوضه بگیریم؟
از کازتتون پرینت بگیرید(سیاه سفید هم میشه)ببرید سر جلسه
نه کافیهاگه شماره ی کارت رو از سایت بگیریم دیگه نیاز نیست بریم کارت رو از حوضه بگیریم؟
از کازتتون پرینت بگیرید(سیاه سفید هم میشه)ببرید سر جلسه
قکر کنم 85 درصد آزمونه( یعنی هر یک درصد آزمون 0.85 درصد حساب میشه)راستش منم نمیدونم چه جوری 15 درصد رو حسا میکنن
ولی تاثیرش تک درسه نه معدل!
والا اونم که پرسیدی نمیدونم البته بعیید میدونم همچین کسی پیدا بشه
و 15 درصد هم امتحان نهایی( یعنی هر یک نمره نهایی 15/20 درصد حساب میشه)
بنابراین کسی که نمره اش 20 باشه و آزمون هم 100 بزنه درصدش میشه:
100 = (85/100)*100 + (15/20) * 20
فقط فکر می کنم اینجوریه!
Last edited by amir400; 25-05-2009 at 12:34.
کاملا غلط فکر کردید
:22 : دی خب شما درست فکر کنید بگید چجوریه
من راستش زیاد دربارش فکر نکردم ولی میدونم اونجوری نیست.
اینو باید از کارشناسش پرسید چیزی نیست که بشه فکر کرد و فهمید ...
راستش اون موقع که ما می دادیم(سال86) یکی از کارشناس های سازمان (اسمش یادم رفته ولی یادمه آدم معروفی بود) توی tv می گفت این تاثیر این طوری که فرضا دو نفر مهندسی برق رو انتخاب کردن. وهر دو رتبه ودر صدشون توی زیر گروه 1 و 2(فیزیک وریاضی یکی باشه)اون فردی که معدلش بهتره اون از نفر دیگه برای انتخاب ارجحیت داره.حالا دیگه نمی دونم چه جوریه؟
زیاد به اینا فکر نکنین.اگه یکی توی دبیرستان خوب بخونه مطمئنا توی کنکور هم موفقه.
دقیقا همونجوریه (یعنی درسته آزمون کنکور 85% ولی نمیدونم چجوری بقیشو حساب میکنن)نمیخوام نامیدتون کنم ولی شبکه تهران با این یارو سنجش تماس گرفت بعد اون یارو گفت همه دروس 85% بقیش نهاییه (یعنی 15%) و طبق ظرایب و هزار چرت وپرت دیگه رتبه اصلی داوطلب بدست میاد یعنی برای کسی مثل من که تمام دروس اختصاصی شدم زیر 10یک فاجعه بزرگ
دوستان گویا آزاد هم از امسال معدل رو دخالت میده ! آزاد چطوری معدل رو ملاک قرار میده ؟
بابا بیخیال معدل شید اون چیزی بود که گذشت بچسب به درس تا مثل الان که داری غصه معدل رو می خوری دو روز بعد غصه همین روزارو نخوری
موفق باشید
همون 15 درصده
بابا من کنکور دادم پارسال
تاثیرش خیلی نا چیزه
خیلیییی
من پارسال تمام دغدغه م این معدل بود چون نمیدونستم
ولی وقتی کنکور دادم و نتایجو دیدم
حتی به نظرم مسخره اومد
اگه معدلتم 20 باشه ولی نتونی کنکورتو خوب بدی(85 درصد) حتی ممکنه مجاز به انتخاب رشته هم نشی ...: دی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)