این پول دادیه یا پول داری؟فرزان حان چقدر پول داری؟
اگه منظورت خرجیه که کردم تا حالا 460 بوده
اگه هم منظورت برا مودم بوده میتونم 50 تومن بدم چون مودم خودم رو میخوام بفروشم یه 20 تومن![]()
این پول دادیه یا پول داری؟فرزان حان چقدر پول داری؟
اگه منظورت خرجیه که کردم تا حالا 460 بوده
اگه هم منظورت برا مودم بوده میتونم 50 تومن بدم چون مودم خودم رو میخوام بفروشم یه 20 تومن![]()
دوستان
بالاخره با عنایت خداوند متعال و دعای خیر مردمیکدستگاه آیپاد 64 گیگ نسل 4 خریدم
جاداره از همتون که راهنمائیم کزدین تشکر کنم..شب باید از ذوق بمیرم تا بیاد![]()
بعد از این که رسید ..چه قد شارژ کنم؟؟چجوری با آیتیونز کار کنم...کلا آیپاد چیه؟من کیم؟؟؟کیـــــــــه؟؟؟کیــ ـــه
(شوخی)
مبارکت باشه...64 زیاد نیست !
چند پات در اومد؟
همه در پست اول هست.
راستی من شانسی یه راهی پیدا کردم که فیلما رو با زیرنویس فارسی تو ipod ببینم اگه نمیدونید بگید تا توضیح بدم
فک کنم یه گزینه ای میاد اون پایین !! آره؟
بگو ما هم بفهمیم
راستی دوستان کیفیت فیلم رو تا چقد پخش میکنه؟؟؟؟
HD میخوره ؟
چه فرمت هایی اجرا میکنه؟
530![]()
سلام ، من توی ipod خودم آهنگ و غیره میریزم اما توی خود ipod هیچی رو نشون نمی ده ؟
خوب
قضیه اینه که یه چند تا موزیک ویدیو mkv داشتم که میخواستم با itunes بریزم رو ipod که نمیشد بعد رفتم با یه مبدل تبدیلش کردم به نام Wondershare Video Converter Ultimate تو این مبدل یه قسمت داشت مخصوص apple که من iphone 4 hd رو انتخاب کردم یکی از این موزیک ویدیو ها یه زیرنویس فارسی با پسوند srt داشت و وقتی که تبدیل شده بود زیر نویسش فکر کنم چسبیده بود به خود فیلم وقتی تو ipod پخش کردم زیرنویسش اومد یکی ریزه ولی خوب خوانا هست کیفیت فیلما هم خیلی تو ipod زیاده یعنی توی این اندازه شما نمیتونید کیفیت بیشتر از این رو احساس کنید
من 480 سراغ داشتم...
ولی به هر حال مبارکت باشه...
والا یگانه 580 تومن گفته بود بهم..همونجا نزذیک بود بابام کنسل کنه
این جا دستگاه رو 520 حساب کرد..پسره رفیق همایون فتحی بود.. برام 10 صفحه بازی مجانی ریخت..جیلبریکشو محافظ صفحه هم مجانی حساب کرد
در کل راضیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)