پارس آنلاین شبانه رایگان داره
اون به دردت نمیخوره؟
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
پارس آنلاین شبانه رایگان داره
اون به دردت نمیخوره؟
من از شبکیه 128 داشتم،10 روز پیش که یک ماهم تموم شد شارژ کردم رو 1 مگ! هنوزم وصل نشده!! به منم همینو گفتن.برا من سرعت شبانش 5 صبح به بعد خوب بود!!![]()
وای خدای من:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشگامان 512
سرعت دانلود 1 مگ
پینگ 58
سلام. منم شبکیه داشتم. 27 تم تموم شد. شارژ کردم که 31 ام وصل شد. اما اکانت شبانش واسم ارور 691 میده. پنلش خرابه میترسم دالود کنم با اکانت روزانش. دوستان تو شبکیه نظری ندارن؟؟؟
اره این پنل مشکل اساسی شده من شبو هنوز تست نکردم ولی فکر نکنم مشکلی داشته باشهسلام. منم شبکیه داشتم. 27 تم تموم شد. شارژ کردم که 31 ام وصل شد. اما اکانت شبانش واسم ارور 691 میده. پنلش خرابه میترسم دالود کنم با اکانت روزانش. دوستان تو شبکیه نظری ندارن؟؟؟
من الان مشکل اساسی که دارم اینه که اینترنت 256 گرفتم قبلا 1 مگ بود و خوب بود ولی الان خیلی لفت میده صفحه باز کردن رو اغلب هم نمیتونم موتور های جست و جو رو باهاشون چیزی سرچ کنم نه گوگل نه یاهو نه بینگ نه ask خیلی اوضاع بیریخت شده
پشتیبانی هم میگه مشکلی نیست قضیه چیه ؟ کسی مشکل منو نداره؟
با نام خدا و سلام
دوستان تو اصفهاد چی پیشنااد می کنید بگیرم
دانلود شبانه واسم مهمه
با سپاس
موتور های جست جو مشکلی نداره ، حداقل واسه من که مشکلی نیست. پینگ رو هم الان چک کردم جواب داد و مشکلی نبود. ولی این که گفتید لفت میده واسه لود شدن صفحات، بله درسته ، واسه منم همینطوره. فکر کنم اینا دارن یه تغییر اساسی میدن تو سرویس دهیشون که امیدوارم بهتر بشه نه بدتر. در مورد اکانت شبانه هم ممنون میشم چک کنید و نتیجه رو اعلام کنید. مرسی.اره این پنل مشکل اساسی شده من شبو هنوز تست نکردم ولی فکر نکنم مشکلی داشته باشه
من الان مشکل اساسی که دارم اینه که اینترنت 256 گرفتم قبلا 1 مگ بود و خوب بود ولی الان خیلی لفت میده صفحه باز کردن رو اغلب هم نمیتونم موتور های جست و جو رو باهاشون چیزی سرچ کنم نه گوگل نه یاهو نه بینگ نه ask خیلی اوضاع بیریخت شده
پشتیبانی هم میگه مشکلی نیست قضیه چیه ؟ کسی مشکل منو نداره؟
اینترنت شبانه رو چک کردم کار نمیکنه!
خوب شد سرعت بالا نگرفتم!
دوستان صبا نتی من رو یه خط دیگرمون سرویس صبا 1مگ گرفتم
این sabanet.irتو پنل کاربریش تعویض پاسپورت نداره؟دوستان که صبا دارن کجا باید پاسما عوض کنم من که
هرچی گشتم جای تعویض پاس پیدا نکردم
دوستانی که از شبکیه اشتراک دارند برای استفاده شبانه لازم نیست کانکشن جدایی داشته باشند.سیستم طوری شده که از ساعت 1 تا 8 اتوماتیک رایگان هست.مثل اینترنت شرکت آسیا تک.
برای چک کردن میزان استفاده و حجمتون هم به این سایت برید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by roohroba; 25-05-2011 at 00:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)