ممنون از ابی جون...
من کاملترش میکنم...
ببین عزیز دل... از پنل اصلی و اون دکمه ای که شکل خورشید داره (( بقل دکمه رادیو و gps )) یا از منوی fsx نقشه رو باز میکنی و فرودگاهی که میخواد توش فرود بیای رو انتخاب میکنی... یه دوتا خط سبز رنگ در امتداد باند فرودگاه روی آن نقشه هست که با کلیک روش میتونی فرکانس ILS رو بدست بیاری و با کلیک روی موقعیت خود فرودگاه در نقشه هم ارتفاع یا همون eltitude رو پیدا میکنی و این عدد رو از پنل اتوپایلوت وارد قسمت altitude hold switch میکنی و vertical speed رو هم میذاری روی صفر تا ارتفاع طیاره تغییر نکنه...
بمحض اینکه localizer یا همون نقطه کنار ADI از بالا به پایین تغییر کرد شما هم اون vertical speed رو بصورت منفی زیاد میکنی البته باید کم و زیادش کنی که اون نقطه ای که گفتم بیفته دقیقا وسط...
این کار یعنی فرود دقیق هواپیما در ابتدای باند... اینم بگم که در فاصله 200 پایی از باند فرودگاه ورتیکال اسپید هرگز نباید بیشتر از 300- باشه چون ممکنه باعث هارد لندینگ و شکستن چرخها بشه...
__________________________________________________ _____
در نسخه ی acceleration هواپیمای f-18 قابلیت تهاجم زمینی رو هم داره یا اینکه فقط میشه پرواز کرد...؟؟ درس یا مطلب آموزشی برای پرواز با سوپر هورنت وجود داره ..؟؟