دوست من اگه از نظر کیفیت بخوای یکی از بهترین کیفیتها رو داره ...
ولی اگه از نظر صدا و قردت پخش بخوای زیاد صداش بلند نیست ... به نظر من با این کیفیتی که داره اگه با هدفون استفاده کنی راضیت میکنه
دوست من اگه از نظر کیفیت بخوای یکی از بهترین کیفیتها رو داره ...
ولی اگه از نظر صدا و قردت پخش بخوای زیاد صداش بلند نیست ... به نظر من با این کیفیتی که داره اگه با هدفون استفاده کنی راضیت میکنه
دوستان کسی دفتر چه راهنمای فارسی n82 را داره چون دفتر چه راهنمای من نمی دونم فرانسوی یا فنلاندی ؟
اگر دفترچه انگلیسی هم داشته باشید و لینک بدید باز هم ممنون میشوم
به نام آنكه اشك را آفريد تا شهر عاشقان آتش نگيرد.
با عرض سلام به همه ي دوستان.
ميخواستم موضوعي رو مطرح كنم كه اخيرا ذهنم رو درگير كرده و از دوستان عزيزم خواهش ميكنم كه نظرات خودتونو بهم بگيد راستش من تقريبا 7 الي 8 ماهي ميشه كه اين گوشي رو دارم.
راستش ميخوام بدونم كه گوشي شما هم وقتي دكمه هاشو فشار ميديد به خصوص دكمه ي شماره 5 رو يه صداي خفيف جيريغ جيريغ انگار كه گوشي نو باشه و هنوز كار نكرده باشه رو ميده البته خود دكمه ها اين صدا رو نميدن بلكه پدي كه زير دكمه ها قرار گرفته اين صدا رو ميده و خوب طبيعي هستش وقتي ميخواي با دكمه ها كار كني با پدي كه زير دكمه ها قرار گرفته هم تماس داشته باشي حالا ميخوام بدونم كه اين صداي خفيف رو گوشي شما عزيزان هم داره و آيا اين يك چيز طيبعي هست يا نه؟
با تشكر.
يا حق.
باسلام ببخشيد مي خواستم راهنمايي ام كنيد گوشي نوكيا n95 8gراتوصيه ميكنيدياn82باتوجه به اينكه كيفيت دوربين برام خيلي مهمه.باتشكرفراوان
آره مال منم این صدا رو داره بیشتر به نظر میاد مال بالا پاییین شدنه زمینه ی صفحه کلیده
برا بعضيها كمي صدا داره ( خيلي كم ) اصلا بهش فكر نكن![]()
اگه کیفیت دوربین برات مهمه ان82 بگیر چون کیفیت عکسش فوق العادست اینو به عنوان کسی که جفتشو داشته و تست کرده می گم.نوشته شده توسط jahanbanin@gmail.c [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامبه نام آنكه اشك را آفريد تا شهر عاشقان آتش نگيرد.
با عرض سلام به همه ي دوستان.
ميخواستم موضوعي رو مطرح كنم كه اخيرا ذهنم رو درگير كرده و از دوستان عزيزم خواهش ميكنم كه نظرات خودتونو بهم بگيد راستش من تقريبا 7 الي 8 ماهي ميشه كه اين گوشي رو دارم.
راستش ميخوام بدونم كه گوشي شما هم وقتي دكمه هاشو فشار ميديد به خصوص دكمه ي شماره 5 رو يه صداي خفيف جيريغ جيريغ انگار كه گوشي نو باشه و هنوز كار نكرده باشه رو ميده البته خود دكمه ها اين صدا رو نميدن بلكه پدي كه زير دكمه ها قرار گرفته اين صدا رو ميده و خوب طبيعي هستش وقتي ميخواي با دكمه ها كار كني با پدي كه زير دكمه ها قرار گرفته هم تماس داشته باشي حالا ميخوام بدونم كه اين صداي خفيف رو گوشي شما عزيزان هم داره و آيا اين يك چيز طيبعي هست يا نه؟
با تشكر.
يا حق.
من فکر کنم همه ی ان82 ها اینجوری باشن....
مال خودمم همینطوره تازه درب باطری هم یه کم لق میزنه که من فکر میکنم جفتش از رو دلایلی مثل نشکستن و هرز نرفتن اینجوری هست یا.....
سلام
يكي از عزيزان توي چند صفحه قبل گفته بود صفحش تاره آيا واقعا همين جوره
و با توجه به اينكه اين گوشي توي بازار كم پيدا ميشه اگه بتونم پيداش كنم تقريبا قيمتش چنده
ممنون ميشم جواب بدين
از نظر تار بودن نسبت به گوشی های هم تراز خودش آره صفحش تاره ولی به نظر من نور صفحش راضی کنندس![]()
و قیمت هم اگر چند پست قبلی را بگردید بچه ها کلی در بارش صحبت کردند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)