تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 369 از 521 اولاول ... 269319359365366367368369370371372373379419469 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,681 به 3,690 از 5208

نام تاپيک: کلوپ ا N82 ا

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

دوست من اگه از نظر کیفیت بخوای یکی از بهترین کیفیتها رو داره ...
    ولی اگه از نظر صدا و قردت پخش بخوای زیاد صداش بلند نیست ... به نظر من با این کیفیتی که داره اگه با هدفون استفاده کنی راضیت میکنه

پروفشنال psp2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

دوستان کسی دفتر چه راهنمای فارسی n82 را داره چون دفتر چه راهنمای من نمی دونم فرانسوی یا فنلاندی ؟
    اگر دفترچه انگلیسی هم داشته باشید و لینک بدید باز هم ممنون میشوم

در آغاز فعالیت يا هو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    هر جا كه خدا باشه

14 يه سوال؟؟؟

به نام آنكه اشك را آفريد تا شهر عاشقان آتش نگيرد.
    با عرض سلام به همه ي دوستان.
    ميخواستم موضوعي رو مطرح كنم كه اخيرا ذهنم رو درگير كرده و از دوستان عزيزم خواهش ميكنم كه نظرات خودتونو بهم بگيد راستش من تقريبا 7 الي 8 ماهي ميشه كه اين گوشي رو دارم.
    راستش ميخوام بدونم كه گوشي شما هم وقتي دكمه هاشو فشار ميديد به خصوص دكمه ي شماره 5 رو يه صداي خفيف جيريغ جيريغ انگار كه گوشي نو باشه و هنوز كار نكرده باشه رو ميده البته خود دكمه ها اين صدا رو نميدن بلكه پدي كه زير دكمه ها قرار گرفته اين صدا رو ميده و خوب طبيعي هستش وقتي ميخواي با دكمه ها كار كني با پدي كه زير دكمه ها قرار گرفته هم تماس داشته باشي حالا ميخوام بدونم كه اين صداي خفيف رو گوشي شما عزيزان هم داره و آيا اين يك چيز طيبعي هست يا نه؟
    با تشكر.
    يا حق.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

باسلام ببخشيد مي خواستم راهنمايي ام كنيد گوشي نوكيا n95 8gراتوصيه ميكنيدياn82باتوجه به اينكه كيفيت دوربين برام خيلي مهمه.باتشكرفراوان

اگه نباشه جاش خالی می مونه Farshid9920062006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تو آسمون ها

پيش فرض

آره مال منم این صدا رو داره بیشتر به نظر میاد مال بالا پاییین شدنه زمینه ی صفحه کلیده

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

ميخواستم موضوعي رو مطرح كنم كه اخيرا ذهنم رو درگير كرده و از دوستان عزيزم خواهش ميكنم كه نظرات خودتونو بهم بگيد راستش من تقريبا 7 الي 8 ماهي ميشه كه اين گوشي رو دارم.
    راستش ميخوام بدونم كه گوشي شما هم وقتي دكمه هاشو فشار ميديد به خصوص دكمه ي شماره 5 رو يه صداي خفيف جيريغ جيريغ انگار كه گوشي نو باشه و هنوز كار نكرده باشه رو ميده البته خود دكمه ها اين صدا رو نميدن بلكه پدي كه زير دكمه ها قرار گرفته اين صدا رو ميده و خوب طبيعي هستش وقتي ميخواي با دكمه ها كار كني با پدي كه زير دكمه ها قرار گرفته هم تماس داشته باشي حالا ميخوام بدونم كه اين صداي خفيف رو گوشي شما عزيزان هم داره و آيا اين يك چيز طيبعي هست يا نه؟
    با تشكر.
    يا حق.
    برا بعضيها كمي صدا داره ( خيلي كم ) اصلا بهش فكر نكن

7. این کاربر از noisymind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

باسلام ببخشيد مي خواستم راهنمايي ام كنيد گوشي نوكيا n95 8gراتوصيه ميكنيدياn82باتوجه به اينكه كيفيت دوربين برام خيلي مهمه.باتشكرفراوان
    اگه کیفیت دوربین برات مهمه ان82 بگیر چون کیفیت عکسش فوق العادست اینو به عنوان کسی که جفتشو داشته و تست کرده می گم.

9. این کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز prince72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

با تشكر.
    يا حق.
    سلام
    من فکر کنم همه ی ان82 ها اینجوری باشن....
    مال خودمم همینطوره تازه درب باطری هم یه کم لق میزنه که من فکر میکنم جفتش از رو دلایلی مثل نشکستن و هرز نرفتن اینجوری هست یا.....

اگه نباشه جاش خالی می مونه alishahvali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    پشت کوه

پيش فرض

سلام
    يكي از عزيزان توي چند صفحه قبل گفته بود صفحش تاره آيا واقعا همين جوره
    و با توجه به اينكه اين گوشي توي بازار كم پيدا ميشه اگه بتونم پيداش كنم تقريبا قيمتش چنده
    ممنون ميشم جواب بدين

پروفشنال psp2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    طهران

1

سلام
    يكي از عزيزان توي چند صفحه قبل گفته بود صفحش تاره آيا واقعا همين جوره
    و با توجه به اينكه اين گوشي توي بازار كم پيدا ميشه اگه بتونم پيداش كنم تقريبا قيمتش چنده
    ممنون ميشم جواب بدين
    از نظر تار بودن نسبت به گوشی های هم تراز خودش آره صفحش تاره ولی به نظر من نور صفحش راضی کنندس
    و قیمت هم اگر چند پست قبلی را بگردید بچه ها کلی در بارش صحبت کردند

13. این کاربر از psp2004 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •