سلام
من 206 sd v8 ثبت نام كردم البته تحويلش 30 روزه هست كه البته 14 روز اون مونده تا تحويل.
ميخواستم ببينم براي كروز كجا بايد ببرم؟
و اينكه كروك هم ميكنند؟
اگه انجام ميدن كجا بايد ببرم ممنون ميشم اگه منو راهنمايي كنيد.
مرسي.
سلام
من 206 sd v8 ثبت نام كردم البته تحويلش 30 روزه هست كه البته 14 روز اون مونده تا تحويل.
ميخواستم ببينم براي كروز كجا بايد ببرم؟
و اينكه كروك هم ميكنند؟
اگه انجام ميدن كجا بايد ببرم ممنون ميشم اگه منو راهنمايي كنيد.
مرسي.
شرکت اپکو میتونه شما رو راهنمایی بکنه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من يه 206 sd v8 گرفتم در تاريخ 1390/12/25 كه تحويلش 30 روزه هستش.
امروز رفتم تو پيگيري سفارش نوشته بود موعود تحويل از 1931/02/05 تا 1391/03/15 اين يعني چي؟
اين كه شد 90 روزه .زنگ زدم نمايندگي ميگه 30 روزه كاريه ولي شما راس 30 روز تماس بگيريد .
ميخوام ببينم چه جوريه كي تحويل ميدن.
كسي گرفته 30 روزه منو راهنمايي كنه ؟
اگه منو راهنمايي كنيد ممنون ميشم.
مرسي.
سلام
206 وی 8 رو دیروز بردم تعویض روغن 5000 کار کرده فیلتر رو هم عوض کرد واسکازین هم گفت امروز
دیگه چیزی هم ؟
خب تا حالا فقط دوبار جو گیر شدم با دور موتور بالا رفتم می خواستم بدونم الان که روغن عوض شه حالا باید با شتاب برم ؟ برای آب بندی هم همین روزا برم تو جاده تا جایی که میره باهاش برم درسته؟
ممنون
اگر 5000 کیلومتر رفته دیگه آبندی شده و هرچقدر میخوای باهاش برو البته مراقب باش
زیاده روی نکنی که خرج میزاری رو دستت تا حدی که ماشینت رو بفروشی این حال 206 هست
ممنون از توجهتون
من که نفهمیدم آخرش قصه ی این آب بندی چی هست
برای اینکه آببندی شه باید با دور موتور پایین بریم یا با سرعت بالا؟ مگه اینطوری نیست اولش با دور پایین بعد که روغن عوض کردیم تا جایی که رفت یک بار باهاش بریم تا تنبل نشه؟
البته الان 5881 هست ولی وقتی از 5000 گذشت من کمی سریع تر باهاش رفتم تا 150 تا رفتم
تيپ دو من رفته تو 14 هزار تا
1.5 سال هم از عمرش گذشته
كار خاصي ميخواد بكنم ؟
رو 11 روغن عوض كردم و فیـلتر هوا و روغن
ديگه هيچ كار خاصي نكردم تا حالا
مشكل خاصي هم نداره
لاستيك ها رو كي ضربدري كنم ؟
يه مشكل ديگه هم من دارم اينه كه روغن هيدروليك فرمون خالي ميكنه نمايندگي هم بردم كلي هم پول گرفتن رفع نشد هر از چند ماهي يه بار روغنش خالي ميشه بايد پر كنم
يه مكانيكي خوب شيراز كسي سراغ داره بگه ببرم پيشش
- فیلتر بنزین رو هم حتما عوض کنید.
- برای اینکه خیالتون راحت بشه ببرید یک دیاگ هم بزنید ببینید اروری چیزی داده یا خیر.
- لاستیک ماشین چی هست؟ اگه همیشه باد تنظیم باشه و جلوبندی و فرمون مشکلی نداشته باشه لاستیک فابریک بارز فکر کنم تا 20 هزار هم جا داره.
- در مورد روغن هیدرولیک نظر من اینه که خر نمایندگی رو بچسبید! یا زنگ بزنید شکایت کنید. البته اگه مدت زیادی گذشته باشه که هیچ.
بچه ها صدای ویز ویز در حین حرکت با سرعت کم از چرخ سمت راننده از چی میتونه باشه؟
سلام دوستان.وی8من مدتیه امپرحرارتش ازنصف بالاترمیره وفنش روشن میشه.قبلا اینطورنبود ولی یشب توبرف گیرکردم وخیلی به ماشین فشاراومد.رنگ اب موترهم تغیر کرده وبرنگ زنگ فلزی دراومده.بنظرتون چه اقداماتی انجام بدم؟بردم میکانیک گفت مشکلی نداره ولی چرا همیشه امپرم ازنصف بالاترمیره ونزدیک به قرمزمیرسه؟ممنون.بدرود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)