پشتیبانی که کاری ازش نمی آد. اونا رو گذاشتن یوزر رو سر کار بذاره. باور نداری دو بار بهشون زنگ بزن ببین هر کدومشون یه چیزی تحویلت می دن!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
پشتیبانی که کاری ازش نمی آد. اونا رو گذاشتن یوزر رو سر کار بذاره. باور نداری دو بار بهشون زنگ بزن ببین هر کدومشون یه چیزی تحویلت می دن!
دوستان شما هم مثل من سرعت لینک های تورنتتون توی این یک ماه از 10 کیلوبایت بالا تر نمیره ؟؟
اتفاقا من الان چند روزه سرعت لینکای تورنتم حرف نداره فقط دیروز یکم پایین بود که فکر کنم برای اینکه 5شنبه شب بود وکلا سرعت کم بود.ولی پریروز سرعتم تا 150 هم رفت البته برای چند لینک کلا.
فقط یه سوال داشتم آقا من چند تا تورنت از سایت TORRENTDOWNLOADS.NET گرفتم وقتی تو UTORRENT بازشون میکنم ارور میده که این فایل تورنت معتبر نیست.در کل منظورش اینه که فرمت فایل تورنت نیست و نمیتونم بازش کنم.
میخواستم ببینم شما هم با این سایت مشکل دارید یا مشکل از جای دیگست؟
آموزش نمی خواد که کابل لن رو وصل می کنی یه کانکشن broadband میسازی
username و password میدی کانکت میشی من خودم همیشه از لن استفاده می کنم کار دیگه ای هم لازم نیست بکنی
برو بچ پارس آنلاین همچنان سرعت شما در حد لاک پشت هست یا نه به قورباغه ارتقاع پیدا کرده!؟
سرعت سرویس من که گاهی مواقعه رکورد سرعت حلزون رو میزنه!
(256 - پارس انلاین - خط 5 - افتضاح )
سرعت من در حد مرگ هستش
کیا پایه هستن دسته جمعی بریم تو شرکت یه دعوا راه بندازیم همه میز و صدنلی ها رو بشکنیم![]()
حالا پارس وی زیاد سرعتش بالای شما دارین با دانلود منجر ویندوز تست میگیرن شما باید ازنرم افزار idm استفاده کنید که سرعت واقعی را نشون بده نرم افزار با کرک را برای شما قرار میدهم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راست میگه دیگه با دانلود منجیر ویندوز داری دانلود میکنی می خوای سرعت بالا هم باشه
اینو ببین
![]()
Last edited by mehdihamed; 30-04-2010 at 14:38.
این نامردیه! چرا سرعت بعضی ها بالاتره! تبعیض تا این حد! من به سازمان بین الملخ شکایت می کنم!
مبارزه با خشونت ممنوع! فقط با سکوت تا یه چند سالی سرمون شیره مالیده بشه!کیا پایه هستن دسته جمعی بریم تو شرکت یه دعوا راه بندازیم همه میز و صدنلی ها رو بشکنیم![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)