چتر خیلی خوبی بود.
فهمیدیم عملا توبیراما ایزونا رو کشته بود.
مادارا از هاشیراما شکست خورد.
کلا بدک نبود : دی
چتر خیلی خوبی بود.
مادارا از هاشیراما شکست خورد.
کلا بدک نبود : دی
قسمت مهمش اونجا بود که گفت : سنجوها همیشه در نبرد با اوچیها برتر و قوی تر بودن .
کلا چپتر خوبی بود و امیدوارم زودتر 4 کاگه رو در میدان نبرد ببینیم . اینطوری خیلی بهتر و جذاب تر میشه
البته باید دید که ساروتوبی و میناتو هم قراره خاطره تعریف کنن یا نه ؟! فکر نکنم به صحبت های اونا نیازی باشه![]()
احتمالا 5 کاگه فعلیم 4 تاشون حداقل خوب بشن و برن به جنگ.(سوناده امیدی بهش نیست)
میشه 8 تا کاگه : دی
حالا فقط مونده میثم خان بیاد و ببینه که توی انیمه به چه نکته مهمی اشاره شد => برتری سنجو در مقابل اوچیها
میخوام بدونم دیگه چه بهانه ای برای این مورد میتونه بیاره !
در مورد سوناده هم به نظر من زنده میمونه . حالا یا بوسیله هاشیراما یا این که خودش خود به خود خوب میشه .
چیزی که توی این مدت کیشی نشون ما داده اینه که سوناده مردنی نیست !!!
من میترسم آخرش یا مادارا یا اوبیتو تاک نو جوتسو بخورن یهویی بزنن به سبک پین همه مرده ها رو رین تنسه کنن : دی(اسمش این بود دیگه؟)
میگم همین رین تنسه که پین زد مشکلش چیه؟یعنی چه ضرری به خود آدم میزنه؟آخه اگه ضرر نمیزنه که یارو هر کیش مرد سریع زنده میکنه!پین میتونست یاهیکو رو زنده کنه ولی نکرد.چرا؟(آخه دلیل مرگ پین اتمام چاکرا ذکر شد نه این جوتسو)
میثم بازم یه دلیلی میاره مطمئن باش!یکی از آپشن های این بشر اینه که هیچ وقت کم نمیاره : دی
هر شخصی که رین تنسه رو اجرا کنه در آخر خودش قربانی میشه و می میره .
البته من نمیدونم چرا ناگاتو با این تکنیک یاهیکو رو زنده نکرده !!! شاید اون موقع هنوز با این تکنیک آشنا نبوده و بعده ها توبی به اون اجازه اجرای همچین تکنیکی رو نداده .
یا شاید هم خود ناگاتو بخاطر یک سری مسائل ترجیح داده که یاهیکو رین تنسه نشه .
مورد دیگه ای که خیلی محتمله سوتی کیشی باشه که توی این مدت به یک چیز معمولی در ناروتو تبدیل شده و اگه سوتی و اشتباهی از کیشی نبینیم باید تعجب کنیم![]()
اون رین تنسه ولی به نظرم توی اون Arc پین به داستان میخورد و برخلاف نظر خیلی ها به نظرم پایان خوبی برای اون بود و حداقل مرگ ارو سنین الکی نبود.
ولی آخر این Arc هم اینطور بشه خیلی ضایعه : دی
تنها جوری که تموم بشه من راضی میشم اینه:
مادارا مهر شه,اوبیتو بمیره.از اونجایی که نباید فیلم هندی بشه اون وسطا افراد زیر هم بمیرن:
کاکاشی
کاگه ها به جز گارا جون : دی (دلم راضی نمیشه : دی)
یه سری مخلفات مثل تن تن,کیبا و یه 10 تا شینوبی دیگه : دی
البته خیلی غمگین شد در نتیجه ساکورا هم بمیره تا باز داستان شادتر ادامه پیدا کنه : دی
کاکاشی احتمال مرگش خیلی کمه . یکی از شخصیت های مورد علاقه کیشی است و یک کم بعید به نظر میرسه !
بین کاگه ها به نظرم میزوکاگه باید زنده بمونهبقیه بمیرن مشکلی پیش نمیاد
تن تن هم که اصلا نقشی توی داستان نداره و مرگش فکر نکنم تاثیر احساسی روی خواننده و بیننده بذاره . مثل یک عنصر خنثی میمونه .
کیبا هم فکر نکنم کشته بشه . کیشی گشت بین کاراکترها یک فرد مهم مثل نجی رو انتخاب کرد . کسی که یک شینوبی قوی محسوب میشد .
پس اگه بخواد دوباره کسی رو قربانی کنه پس دنبال با کیفیتش میگرده تا قسمت غمناک داستان پربار باشه![]()
شیکامارو پس باید بمیره با این وضعی که میگی![]()
از کجاش فهمیدی توبیراما ایزونا رو کشته ؟؟ فقط یه مبارزه بود و بعدش هم دیگه بزرگ شدن و جنگ ها ادامه پیدا کرد .. به نظرم خود مادارا ایزونا رو کشته ... یه جا نشون داد که مادرا برای به دست اوردن اترنال مانگیکو چشم های برادرش رو درمیاره .. شاید ایزونا بعد از کور شدنش بی خاصیت شده و خود کشی کرده ... برای همین هم وقتی در لحظه های اخر به هاشیراما گفت می خوای برابر شیم یا خودت رو بکش یا برادرت رو !! اخرش هم یه نکته نوشته بودچتر خیلی خوبی بود.
""" Love """
فکر کنم همه اینها به خاطر بار سنگینی غم از دست دادن برادرش ایزونا باشه
اصل داستان تو مانگای بعدی هستش که میبینم مادرا چه طوری زنده می مونه .. جالبه توی نبرد بالاخره اوچیها با اون همه چشم و چیز میز دیگه بالاخره چاکراشون تمام شد ولی سنجو ها هنوز می تونستند مبارزه کنن!! کلا شارینگان مصرف چاکراش بالاست .. فکر کنم مثل ماشین حساب کنیم 100ی 30 می سوزونه چاکراها رو ..قسمت مهمش اونجا بود که گفت : سنجوها همیشه در نبرد با اوچیها برتر و قوی تر بودن .
با مرگ ساکورا موافقم .. دقت کردین از اول جنگ تا الان هیچ کار مهمی انجام نداده !!! اصلا به هیچ دردی نمی خوره !! بمیره بهتره .. به نظرم ساسوکه ببرتش توی یه گنجوتسوی قوی و زن یکی مثل لی بشه خیلی بهتره !!البته خیلی غمگین شد در نتیجه ساکورا هم بمیره تا باز داستان شادتر ادامه پیدا کنه : دی
موافقم .. ایشون گویا نور چشمی کیشی هستش چون اصلا مبارزه ای ایشون ندیدیم وو برای انتقال هم سوناده تقریبا ترکید تا منتقل شد به میدان جنگ گارا و تسوچیکاگه هم تقریبا مردن .. اما این یکی با اسانسور مخصوص میناتو منتقل شد !!!بین کاگه ها به نظرم میزوکاگه باید زنده بمونهبقیه بمیرن مشکلی پیش نمیاد
![]()
مگر بسه دیگه .. تو این چند دقیقه جنگ کیشی زد کلی از شخصیت های خوب داستان رو کشت .. حیف HQ نبود که زدن ترکوندش .. دلم برای استراتژی های بابای شیکامارو تنگ شده !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)