از بابت اینکه به جای کلمه دوربین گوشی نوشتم معذرت می خوام
پس من همین sx10 رو انشاااه تا آخر همین هفته خواهم گرفت
از بابت راهنمایتان ممنون![]()
از بابت اینکه به جای کلمه دوربین گوشی نوشتم معذرت می خوام
پس من همین sx10 رو انشاااه تا آخر همین هفته خواهم گرفت
از بابت راهنمایتان ممنون![]()
من می خوام حداکثر تا 320 هزار تومان هزینه کنم اگه مدلی تو این رنج قیمت میدونید ممنون میشم بهم بگید ، راستی از جواب قبلیتون هم خیلی ممنون .
تو این محدوده ی قیمت به غیر از این مدل یه انتخاب دیگه هم دارین که فوجی F100fd هست.
کیفیت عکس های Ixus 110 تو روز قابل قبوله ولی تو شب نویزش خیلی زیاده. در صورتی که فوجی هم در روز و هم در شب کیفیت خوبی داره (به دلیل اندازه ی بزرگتر سنسور). زومش هم یه ذره بیشتره. تنها کمبودش اینه که فیلمبرداریش HD نیست. ولی کیفیت فیلمبرداریش هم در حد VGA خوبه.
راستی اگه H50 سونی هم بتونین با قیمتی در این حدود پیدا کنین که دیگه خیلی خوبه.
سلام
سونی h50 خوبه یا کنون sx200 ????
این دو دوربین از دو کلاس مختلف هستند و انتخاب بین این دو به نیازهای شما بستگی داره. H50 یک دوربین Super Zoom هست در صورتی که SX200 جزء Compact Super Zoom ها محسوب میشه. البته قیمتشون هم فرق میکنه. با توجه به فاکتور قیمت به نظر من H50 بهتره. ضمنا توجه داشته باشید که H50 کیفیت بالاتری داره و SX200 موقع فیلمبرداری زوم نداره.
از نظر قیمت مهم نیست تفاودت این دو تا با هم
زیاد فیلمبرداریش مهم نیست و زوم هم حدودا مهم نیست
فقط کیفیت عکس گرفتنش خوب باشه ؟؟؟ چون می خوام باهاش از فرش عکس بگیرم
اگه میخواین از فرش عکس بگیرین و زوم هم واستون مهم نیست که بهترین انتخاب برای شما پاناسونیک LX-3 هست. از نظر کیفیت بهترین دوربینه. قیمت هم بین 400 تا 450 حدودشه.
از دوستان هیچکس جواب این سوال را نمی دانست؟
دوست عزيز بنده كه G9 داشتم اين قابليت رو داشت و مي شد از طريق يه نرم افزار با استفاده از پورت USB حتي دوربين رو روشن كرد و با اون عكس گرفت و به نظر مياد دوربينهاي ديگه هم اين قابليت رو داشته باشن براي فيلم گرفتن هم وقتي شما تصوير رو در كامپيوتر داشته باشي نرم افزارهايي هست كه اون تصوير رو براي شما ذخيره كنه ولي سوالم اينه كه شما قصد داري يه دوربين ديجيتال رو براي يه سيستم دوربين مدار بسته استفاده كني ؟ اگه همچين قصدي داري هم هزينه رو بالا مي بري هم اينكه عمر سنسور دوربين رو پايين مياري .
Last edited by Samin_System; 17-08-2009 at 12:52.
تا اونجا که من میدونم چنین قابلیتی به این صورت که شما میگین وجود نداره. به نظر من نیازی هم به چنین کاری نیست. حالا دقیقا نمیدونم برای چی میخواین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)