ولی هیچکس قطبی نمیشه.
ای کاش نگهش می داشتن
یا حق.
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
ولی هیچکس قطبی نمیشه.
ای کاش نگهش می داشتن
یا حق.
دوست عزیز این مقاله رو یکی از دوستام نوشته.
اگه کار یکی از دوستان هستش
حتما از قول من تشکر کن
+
رو جریانات تیم ملی
و
درگیریهاش با قطبی و هی قهر کردنهاش
میتونست بیشتر مانور بده
یعنی میگین نمیتونیم یه مقاله ای خودمون بنویسیم بزاریم اینجا دیگرون بخونن؟ معتبر یعنی چی؟ خب مگه این حرفها غیر معتبره؟ یا حالا اگر منبع دار باشه معتبر میشه؟
قطبی در آخرین مصاحبه در فرودگاه گفت : اگر من میموندم باید خیلی ها از تیم می رفتند بنابراین ترجیح دادم من برم
منظورش کیه کسی میدونه
فکر کنم حمید استیلی رو می گه
خاكپور: مشكلي براي كار كردن كنار استيلي ندارم
خبرگزاري فارس: بازيكن سابق تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: مشكلي براي كار كردن كنار استيلي ندارم و در مورد حضور در كادر فني، فردا با كاشاني ديدار ميكنم.
محمد خاكپور در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، در خصوص حضور در كادر فني پرسپوليس اظهار داشت: مربيگري در اين تيم كار بسيار سختي بوده و با عدم برنامه ريزي مناسب موفقيت در اين تيم امكان پذير نيست.
وي افزود: با توجه به حضور اين تيم در سه جام ايراني و آسيايي از دست دادن زمان، ضرر بزرگي به تيم ميزند و اميدوارم كه پرسپوليس از همين فردا تمريناتش را شروع كند.
مدافع سابق تيم ملي تاكيد كرد: درباره حضور در كادر فني تا به امروز صحبت جديدي با مديرعامل پرسپوليس نداشته و فقط به گفته وي سفرم را به تعويق انداختم؛ اما طبق هماهنگي هاي انجام شده فردا با كاشاني ديدار خواهم كرد.
خاكپور در خصوص همكاري احتمالي با حميد استيلي گفت: سال هاي خوبي با استيلي در پرسپوليس و تيم ملي داشتم. مشكلي براي كار كردن كنار وي ندارم؛ اما هنوز صحبتي در اين خصوص مطرح نشده است.
وي ياد آور شد: با توجه به قهرماني پرسپوليس در فصل گذشته انتظارات و توقعات از كسي كه هدايت تيم را برعهده گيرد بالا است و اين مورد كار را سخت ميكند. از سوي ديگر كار كردن در چنين تيمي سختي هاي ديگري نيز دارد چراكه پس از شش سال به ليگ قهرمانان آسيا راه يافته است و همه قهرماني آسيا را مي خواهند.
خاكپور خاطر نشان ساخت: تا روز پنج شنبه در ايران خواهم ماند و در صورتي كه اتفاقي رخ ندهد به امريكا سفر خواهم كرد.
جهت پرداخت قسط آخر طلب بازيكنان پرداخت شد
كمك 400 ميليون توماني سازمان تربيتبدني به پرسپوليس
خبرگزاري فارس: سازمان تربيتبدني مبلغ 400 ميليون تومان به باشگاه پرسپوليس پرداخت كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، اين مبلغ با درخواست حبيب كاشاني از رئيس سازمان تربيت بدني براي پرداخت قسط آخر طلب بازيكنان و موافقت محمد عليآبادي، به باشگاه پرداخت شد.
كاشاني از مسئولان مالي باشگاه خواست فهرست بازيكنان طلبكار را به وي تحويل دهند
لطفا خارج از موضوع بحث نکنید
مصاحبه قطبی در حاشیه دیدار ایران و امارات: با فراهم شدن شرايط حاضرم به پرسپوليس برگردم
خبرگزاري فارس: سرمربي سابق تيم فوتبال پرسوليس گفت: در صورت فراهم شدن شرايط حاضرم به تيم محبويم برگردم. به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري فارس به العين، افشين قطبي در جريان مسابقه حساس تيم هاي ملي امارات و ايران در مرحله مقدماتي جام جهاني 2010 از جمله حاضرين در ورزشگاه القطاره بود و مسابقه را از نزديك تماشا كرد. قطبي در مورد حضورش در امارات به خبرنگار خبرگزاري فارس گفت: در حال حاضر من در دبي استراحت ميكنم و شايد در روزهاي آينده براي تماشاي مسابقات يورو 2008 راهي اتريش شويم. وي ادامه داد: بعد از بازگشت از اروپا در مورد تيم بعديام تصميم گيري خواهم كرد اگر چه امكان مربيگري در امارات چنادن بعيد نيست زيرا اين كشور امكانات حرفهاي را دارد و كشوري كاملا بين المللي است. قطبي درباره احتمال بازگتش به ايران گفت: به عنوان يك ايراني هميشه در خدمت كشورم هستم و اگر فدراسيون فوتبال ايران مرا بخواهد با كمال ميل حاضرم براي كمك بيايم و اگر شرايط و امكانات فراهم باشد من با افتخار به ايران بر ميگردم. وي افزود: يك ايراني واقعي هميشه براي خدمت به كشورش آماده است و من هرگز نميتوانم از كشورم براي هميشه خداحافظي كنم. دستيار سابق پيم وربيك در مورد احتمال بازگشتش به پرسوليس خاطر نشان كرد: اگر شرايط را برايم فراهم كنند اين امكان وجود دارد كه بار ديگر به تيم محبوبم برگردم. قطبي در خصوص علت اصلي جدايياش از پرسپوليس گفت: من اگر در تيم مي ماندم بايد خيليها پرسپوليس را ترك مي كردند بنابراين براي نجات پرسوليس يك نفر برود بهتر از اين است كه چند نفر بروند. وي افزود: البيته مسايل خانوادگي يكي از دلايل جداييام از پرسوليس بود اما براي حضور قدرتمندانه در ليگ قهرمانان آسيا بايد امكانت در سطح حرفهاي براي اين باشگاه فراهم شود.
آخه مگه این استیلی میزاره کسی تو این تیم کار کنه
هر سال به خاطر این آقا مجبوریم مربی عوض کنیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)