آره خیلی ساده است ... من انجام دادم خیلی راجت بود و عالی جواب داد ... هیچ مشکلی هم ندارهسلام
کسی لقی گوشیش رو برطرف کرده جواب داده ؟درست کار میکنه ؟ گوشی رو باز نکنیم همه چیز بریزه گله هم؟؟؟؟؟ دیگه گوشی روشن نشه.
قاب رو باز کن
اون قسمت فلزی که 3 پیچ داره بازش کن
روی قسمت پلاستیکی زیر نگه دارنده اسلاید ( یه نوار لاستیکی کوچیک که به بدنه هست ) با قیچی یک تیکه نوار چسب رو ببر و بچسبون روش (خود قیمت لاستیکی رو دست نزن) ... نوار رو باریک ببر که فقط روی پیچ ها و روی قسمت بالایی رو بگیره ... کامل هم بگیره
قسمت فلزی رو توی شیارش جا بنداز و بزار روی همون قسمت لاستیکی که الان چسب روشه ... به راحتی حس میکنی لقی گرفته شده
پیچ ها رو ببند و قاب رو جا بنداز
نکته مهم : زیاد چسب نزنید نهایت دو لایه ... زدن چسب و یا Tape بیشتر باعث کندی حرکت اسلایدر میشه چون فاصله رو بیشتر میکنه و اسلایدر رو زیادی سخت میکنه ... من اینو تجربه کردم ... یه سمت هم بزنید کافیه سمتی که لقی بیشتری داره
نکته دوم : با پیچ گوشتی استاندارد استفاده کنید که پیچ ها خراب نشه ... زیاد هنگام کار فشار نیارید به گوشی
اگر N95 دارید که اینطوره حتما انجام بدید که واقعا کار رو ساده میکنه و وقتی درب بازه یا بسته دیگه اذیت نمی شید برای کار با گوشی و صداهای مزاحم تق تق ... فقط یکم جرات میخواد البته خیلی ساده تر از اونی هست که فکرشو میکنید
موفق باشید