تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 369 از 616 اولاول ... 269319359365366367368369370371372373379419469 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,681 به 3,690 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

آخر فروم باز kamran987456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

فقط همین یه سال رو میتونی بمونی
    واقعا؟
    پس یعنی نیمه دوم های سال 71 با نیمه دوم سال 72 یکی میشه ؟
    چون اونها هم میتونن یک سال بمونن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

واقعا؟
    پس یعنی نیمه دوم های سال 71 با نیمه دوم سال 72 یکی میشه ؟
    چون اونها هم میتونن یک سال بمونن
    نیمه دوم های 71 ونیمه اول های 72 هر دوتاشون در صورتی که پیش دانشگاهی رو گذرونده باشن فقط میتونن یه سال بمونن، با این تفاوت که نیمه دومی های 71 باید دفترچه اعزام به خدمت رو بفرستند ولی نیمه اولی های 72 لازم نیست این کار بکنند. ولی اگه شما رشتتون فنی باشه، درست نمیدونم چند سال میتونین بمونین. موفق و موید باشید
    Last edited by peidayepenhan; 02-07-2011 at 21:57.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

سلام، یه سوال از دوستانی که با مقررات نظام وظیفه آشنایی دارند دارم و اونم اینه که منی که متولد نیمه دوم 70 هستم و تاریخ اعزامم برج 10 همین امساله، اگر امسال دانشگاه پیام نور برم و معافیت تحصیلی بخورم و سال بعد روزانه قبول بشم، آیا میتونم در اون رشته هم درس بخونم؟ ممنون از جوابتون

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام، یه سوال از دوستانی که با مقررات نظام وظیفه آشنایی دارند دارم و اونم اینه که منی که متولد نیمه دوم 70 هستم و تاریخ اعزامم برج 10 همین امساله، اگر امسال دانشگاه پیام نور برم و معافیت تحصیلی بخورم و سال بعد روزانه قبول بشم، آیا میتونم در اون رشته هم درس بخونم؟ ممنون از جوابتون
    سلام
    اگه روزانه قبول بشید ، باید از پیام نور انصراف بدید

5. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

مگه امکان تحصیل همزمان در دانشگاه پیام نور و روزانه وجود نداره ؟

در آغاز فعالیت mahdi 1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

9

نیمه دوم های 71 ونیمه اول های 72 هر دوتاشون در صورتی که پیش دانشگاهی رو گذرونده باشن فقط میتونن یه سال بمونن، با این تفاوت که نیمه دومی های 71 باید دفترچه اعزام به خدمت رو بفرستند
    سلام
    من متولد بهمن 71 هستم .میخواستم ببینم چه موقع باید دفترچه پست کنم.متشکر میشم جواب بدید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

سلام
    من متولد بهمن 71 هستم .میخواستم ببینم چه موقع باید دفترچه پست کنم.متشکر میشم جواب بدید.
    فکر نکنم فرقی بکنه کی بفرستی. من خودم که شرایط شما رو داشتم مهر ماه فرستادم

اگه نباشه جاش خالی می مونه xmixx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض تحصیل همزمان با سرباز معلمی

سلام

من قراره از مهر سرباز معلم شم، می خواستم بپرسم راهی هست در طول این 2 سال سرباز معلمی ادامه تحصیل هم بدم؟ حالا توو هر دانشگاهی

دوستان لطفا همه کمک کنید برام موضوع مهمیه

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام دوستان
    من پدرم 18 ماه کسری میتونه برام بگیره اما مثل اینکه قانون عوض شده و حداکثر 9 ماه کسری میدن.پس اون 9 ماه دیگه چی میشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

آقا سلام يه سوال.اينا از سايت نظام وظيفه هست:
    سال احضار= سال تولد + 18
    سال اعزام= سال تولد + 19

6. مشمولان متولد نيمه دوم سال كه در سال اعزام قانوني خود قرار داشته باشند و مدرك تحصيلي ديپلم فني‌و‌حرفه‌اي يا كارودانش و يا پيش‌دانشگاهي را بصورت حضوري دريافت كرده باشند (به عنوان مثال مشمولان متولد نيمه دوم سال 1371 كه سال اعزام قانوني آنها 1390 مي‌باشد). موعد اعزام اين دسته از مشمولان تا مهر ماه سال بعد از سال اعزام قاوني مشمول به تاخير خواهد افتاد تا امكان شركت مجدد در آزمون دانشگاه‌ها براي آنها فراهم شود.

3. مشمولان فارغ‌التحصيل ديپلم كه مدرك خود را حداكثر تا پايان 22 سالگي و مشمولان فارغ‌التحصيل پيش‌دانشگاهي كه مدرك خود را حداكثر تا پايان 24 سالگي بصورت پيوسته و حضوري و با داشتن معافيت تحصيلي اخذ كرده باشند، آخرين مهلت تعيين وضعيت مشموليت آنها به اين شرح مي‌باشد:
    · فارغ‌التحصيلان خرداد متولد سه ماهه اول سال، حداكثر تا 18 آبان سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
    · فارغ‌التحصيلان خرداد متولد سه ماهه دوم سال، حداكثر تا 18 آذر سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
    · فارغ‌التحصيلان خرداد متولد سه ماهه سوم سال، حداكثر تا 18 دي سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
    · فارغ‌التحصيلان خرداد متولد سه ماهه چهارم سال، حداكثر تا 18 بهمن سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
    · فارغ‌التحصيلان شهريور متولد هر فصل از سال، حداكثر تا 18 اسفند سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
    · فارغ‌التحصيلان آذر يا دي متولد هر فصل از سال، حداكثر تا 18 مهرماه سال بعد از اخذ ديپلم يا سال اعزام.
    من متولد شهريور 72 (سه ماهه دوم 72 ) و فارغ التحصيل خرداد 90 هستم.
    سراسري نميخوام برم يعني رشته دلخواه قبول نميشم و آزاد هم شركت نميكنم.پس مرخصي دانشگاه هيچي.
    ميخوام ببينم ميتونم بدون اين كه در طول سال برم خدمت كنكور بدم سال بعد (نه اينكه برم خدمت بعد كنكور بدم بعد اگه قبول شدم خدمتو ادامه ندم برم دانشگاه)
    اين طور كه فهميدم بايد تا شهريور امسال دفترچمو بگيرم و ثبت نام كنم تا نظام وظيفه تاريخ اعزامو معين كنه سال اعزام هم 91 هست.اما معلوم نيس قبل كنكور يا بعدش...
    يعني ممكنه من مجبور شم سال ديگه اول برم سربازي چند ماهي ، بعد كنكور بدم؟
    با اطمينان قانون معيني هست در اين مورد كه بيفته بعد كنكور و اعلام نتايج (توجه كنيد سال ديگه سال دوم كنكورمه) ؟

هيچي از اين قوانين سر در نياوردم
    ===
    بعد آيا ميشه رفت سراسري شبانه بعد مرخصي گرفت سال بعد كنكور داد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •