با این قضیه کلا مخالفت شد و فعلا کنسل شد.
شما که 8 سال از غیبتت می گذره می تونی بری بخری. شرایط گذاشتن می تونید تقسیط کنید و اگه پول ندارید قسطی هم بخرید.
با این قضیه کلا مخالفت شد و فعلا کنسل شد.
شما که 8 سال از غیبتت می گذره می تونی بری بخری. شرایط گذاشتن می تونید تقسیط کنید و اگه پول ندارید قسطی هم بخرید.
Last edited by cotgnx; 31-08-2016 at 16:16.
درود دوستان
بنده متولد 64 نیمه دوم هستم و مدرک تحصیلی هم زیر دیپلم هست. به خاطر مشکلات پزشکی که داشتم همون وقتش برای معافیت پزشکی اقدام کردم ولی پزشکان مجرب! معافیت را قبول نکردند و بنده هم دیگر پیگیرش نشدم و به خدمت هم بنا به مشکلاتی که داشتم و دارم نرفتم.
دیروز یک پیامک از 1100 به این شرح برایم آمده:
مشمول گرامی --- ---- بر اساس اطلاعات موجود شما در سامانه وظیفه عمومی بعنوان مشمول غایب محسوب شده و ضرورت دارد حداکثر ظرف مدت 10 روز به یکی از دفاتر پلیس 10+ مراجعه نمایید بعد از تاریخ مذکور بر اساس ماده 58 مکرر قانون خدمت وظیفه عمومی با شما رفتار خواهد شد.
دوستانی که اطلاع دارند راهنمایی کنند که چقدر این پیامک جدی هست و اگر مراجعه نکنم چی میشه و یا بر عکس مراجعه کنم چطور میشه؟
در حال حاضر پول ندارم ولی یک چک برگشتی دارم که یک سالی در دادسرای حقوقی خوابیده آیا میتوانم با استناد به اون مهلتی بگیرم.
با تشکرشما که 8 سال از غیبتت می گذره می تونی بری بخری. شرایط گذاشتن می تونید تقسیط کنید و اگه پول ندارید قسطی هم بخرید.دوستانی که اطلاع دارند راهنمایی کنند که چقدر این پیامک جدی هست و اگر مراجعه نکنم چی میشه و یا بر عکس مراجعه کنم چطور میشه؟
برای کسایی که قبلا اومده جریان چطور شده؟
در حال حاضر امکان پرداخت یا قسط و ندارم.
سلام من و دوستم 19 همین ماه از مشهد اعزامیم!
دوستم سپاه بابل و من هوافضای اردکان یزد!
به نظرتون کدوم بهتره؟ بعدش کجا میفتیم؟!![]()
دقیقا چی ببرم من بلاخره؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
می دونید سخت ترین جای خدمت کجاست؟ ..... اونجایی که همه رفیقات دونه دونه ترخیص می شن و تو میدونی آخرین نفر تو جمعشون خودتی
راجع به 01 - پیاده شیراز - پش م 3 - مرابه - هوانیروز ! سوال دارد بپرسید خوشحال می شم کمک کنم
سلام دوستان معاينه به چه صورته كلا؟ تخصصي معاينه مي كنن يا فقط سوال و جواب مي كنن فقط!؟
نه معاینه تخصصی کجا بود ! در کل دو دقیقه هم طول نمیکشه ! برا ما که اینطور بود. بعید میدونم هیچ پزشکی زحمت معاینه تخصصی به خودش بده. از خودت میپرسه قد و وزنت چنده؟ بعد میگه مشکل خاصی که نداری؟! تمام
سلام کسی اینجا هست از پادگان هوافضای سپاه ولیعصر اردکان یزد چیزی بدونه؟
20/6 از مشهد اعزامم!
کسی اعزامی نیست؟!
- - - Updated - - -
سلام کسی اینجا هست از پادگان هوافضای سپاه ولیعصر اردکان یزد چیزی بدونه؟
20/6 از مشهد اعزامم!
کسی اعزامی نیست؟!![]()
سلام دوستان اعزامی اسفند 95 نداریم؟؟؟![]()
سلام من متولد 74 شهریورم این اس ام اس برا منم اومد میخوام دفترچه بگیرم چند ماه به من اضافه خدمت میخوره؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)