تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3689 از 4105 اولاول ... 26893189358936393679368536863687368836893690369136923693369937393789 ... آخرآخر
نمايش نتايج 36,881 به 36,890 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    این قضیه معافیت های جدید مثل 12ماه جبهه بجای 30 ماه چی شد اخرش؟؟
    سوال منم هست

Sent from my SM-N910C using Tapatalk
    با این قضیه کلا مخالفت شد و فعلا کنسل شد.

درود دوستان
    بنده متولد 64 نیمه دوم هستم و مدرک تحصیلی هم زیر دیپلم هست. به خاطر مشکلات پزشکی که داشتم همون وقتش برای معافیت پزشکی اقدام کردم ولی پزشکان مجرب! معافیت را قبول نکردند و بنده هم دیگر پیگیرش نشدم و به خدمت هم بنا به مشکلاتی که داشتم و دارم نرفتم.
    دیروز یک پیامک از 1100 به این شرح برایم آمده:
    مشمول گرامی --- ---- بر اساس اطلاعات موجود شما در سامانه وظیفه عمومی بعنوان مشمول غایب محسوب شده و ضرورت دارد حداکثر ظرف مدت 10 روز به یکی از دفاتر پلیس 10+ مراجعه نمایید بعد از تاریخ مذکور بر اساس ماده 58 مکرر قانون خدمت وظیفه عمومی با شما رفتار خواهد شد.
    دوستانی که اطلاع دارند راهنمایی کنند که چقدر این پیامک جدی هست و اگر مراجعه نکنم چی میشه و یا بر عکس مراجعه کنم چطور میشه؟
    در حال حاضر پول ندارم ولی یک چک برگشتی دارم که یک سالی در دادسرای حقوقی خوابیده آیا میتوانم با استناد به اون مهلتی بگیرم.
    با تشکر
    شما که 8 سال از غیبتت می گذره می تونی بری بخری. شرایط گذاشتن می تونید تقسیط کنید و اگه پول ندارید قسطی هم بخرید.
    Last edited by cotgnx; 31-08-2016 at 16:16.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

درود دوستان
    بنده متولد 64 نیمه دوم هستم و مدرک تحصیلی هم زیر دیپلم هست. به خاطر مشکلات پزشکی که داشتم همون وقتش برای معافیت پزشکی اقدام کردم ولی پزشکان مجرب! معافیت را قبول نکردند و بنده هم دیگر پیگیرش نشدم و به خدمت هم بنا به مشکلاتی که داشتم و دارم نرفتم.
    دیروز یک پیامک از 1100 به این شرح برایم آمده:
    مشمول گرامی --- ---- بر اساس اطلاعات موجود شما در سامانه وظیفه عمومی بعنوان مشمول غایب محسوب شده و ضرورت دارد حداکثر ظرف مدت 10 روز به یکی از دفاتر پلیس 10+ مراجعه نمایید بعد از تاریخ مذکور بر اساس ماده 58 مکرر قانون خدمت وظیفه عمومی با شما رفتار خواهد شد.
    دوستانی که اطلاع دارند راهنمایی کنند که چقدر این پیامک جدی هست و اگر مراجعه نکنم چی میشه و یا بر عکس مراجعه کنم چطور میشه؟
    در حال حاضر پول ندارم ولی یک چک برگشتی دارم که یک سالی در دادسرای حقوقی خوابیده آیا میتوانم با استناد به اون مهلتی بگیرم.
    با تشکر
    شما که 8 سال از غیبتت می گذره می تونی بری بخری. شرایط گذاشتن می تونید تقسیط کنید و اگه پول ندارید قسطی هم بخرید.
    برای کسایی که قبلا اومده جریان چطور شده؟
    در حال حاضر امکان پرداخت یا قسط و ندارم.

در آغاز فعالیت mahdi375's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام من و دوستم 19 همین ماه از مشهد اعزامیم!
    دوستم سپاه بابل و من هوافضای اردکان یزد!
    به نظرتون کدوم بهتره؟ بعدش کجا میفتیم؟!

تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دقیقا چی ببرم من بلاخره؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

می دونید سخت ترین جای خدمت کجاست؟ ..... اونجایی که همه رفیقات دونه دونه ترخیص می شن و تو میدونی آخرین نفر تو جمعشون خودتی

راجع به 01 - پیاده شیراز - پش م 3 - مرابه - هوانیروز ! سوال دارد بپرسید خوشحال می شم کمک کنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام دوستان معاينه به چه صورته كلا؟ تخصصي معاينه مي كنن يا فقط سوال و جواب مي كنن فقط!؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir deja vu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شهر بهار نارنج

پيش فرض

سلام دوستان معاينه به چه صورته كلا؟ تخصصي معاينه مي كنن يا فقط سوال و جواب مي كنن فقط!؟
    نه معاینه تخصصی کجا بود ! در کل دو دقیقه هم طول نمیکشه ! برا ما که اینطور بود. بعید میدونم هیچ پزشکی زحمت معاینه تخصصی به خودش بده. از خودت میپرسه قد و وزنت چنده؟ بعد میگه مشکل خاصی که نداری؟! تمام

8. این کاربر از amir deja vu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام کسی اینجا هست از پادگان هوافضای سپاه ولیعصر اردکان یزد چیزی بدونه؟
    20/6 از مشهد اعزامم!
    کسی اعزامی نیست؟!

- - - Updated - - -

سلام کسی اینجا هست از پادگان هوافضای سپاه ولیعصر اردکان یزد چیزی بدونه؟
    20/6 از مشهد اعزامم!
    کسی اعزامی نیست؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

سلام دوستان اعزامی اسفند 95 نداریم؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

نه معاینه تخصصی کجا بود ! در کل دو دقیقه هم طول نمیکشه ! برا ما که اینطور بود. بعید میدونم هیچ پزشکی زحمت معاینه تخصصی به خودش بده. از خودت میپرسه قد و وزنت چنده؟ بعد میگه مشکل خاصی که نداری؟! تمام
    سلام من متولد 74 شهریورم این اس ام اس برا منم اومد میخوام دفترچه بگیرم چند ماه به من اضافه خدمت میخوره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •