تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3688 از 4105 اولاول ... 26883188358836383678368436853686368736883689369036913692369837383788 ... آخرآخر
نمايش نتايج 36,871 به 36,880 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال sadeghbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

سلام
    دوستان برا ارسال دفترچه چه مدارکی نیاز هست ؟ (کارشناسی)
    + اینکه چطور میتونم از کسری ها استفاده کنم
    6ماه جبهه پدر + بسیجی فعال حدود 10-12 سال + کارت سبز
    (آلبته مثه اینکه حتی با کارت سبز هم باید اموزشی رفت)
    آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

سلام دوستان
    این قضیه معافیت های جدید مثل 12ماه جبهه بجای 30 ماه چی شد اخرش؟؟

3. این کاربر از 5ajad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

دوستان توی سربازی بگم آرایشگری بلدم چطوره ؟ حتما به کار میگیرنم ؟ یا بگم کامپیوتر بلدم چطور ؟
    کدوم بهتره و همچنین در کل مزایا و معایب داشتن شغل در سربازی رو میگید ؟؟
    مرسی
    درود
    متاسفانه یا خوشبختانه در یگان ما راحت ترین خدمت رو آرایشگر داشت که اصلا نگهبانی نمی داد و هفته ای 3 روز هم مرخصی می رفت آخرش هم 22 روز پایان دوره رفت
    من که تایپیست بودم هفته ای 6 شب نگهبان بودم

اگه نباشه جاش خالی می مونه esmiz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2016

پيش فرض

* اشراف اطلاعاتی سازمان وظیفه عمومی بر تمام سربازان غایب/تکلیف همه سربازان غایب تا پایان 95 مشخص می‌شود

وی با بیان اینکه باید یک بار برای همیشه تکلیف سربازان غایب را مشخص کرد و امسال برای این امر تمرکز ویژه‌ای داریم گفت: هم‌اکنون اشراف اطلاعاتی ما بر مشمولان غایب تکمیل شده و با توجه به خواسته سربازان و مردم درخصوص تعیین تکلیف سربازان غایب، به دنبال آن هستیم تا به صورت جدی تکلیف همه مشمولان غایب را تا پایان سال جاری مشخص کنیم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینا الان نه بودجه دارن نه ظرفیت همین الان تو تاپیک کسی که الان دفترچه پست کرده اسفند براش تاریخ اعزام می زنن حالا این همه غایب رو بخوان بفرستن سربازی کدوم پادگان آموزششون می ده اصلا کجا می خوان جاشون بدن کی بودجه می ده این تهدید هایی رو که می کنن فقط واسه اوناست که هشت سال غیبت دارن یا فراری هستند اونم واسه اینکه پول ازشون بگیرن. پس من تضمین می دم که اولا به اونا که زیر هشت سال غیبت دارن. اصلا کاری ندارن اونایی رو هم که بالای هشت سال غیبت دارن رو هم بعید می دونم بگیرن اگه بگیرنم فقط واسه اینه که پولشون کنن.

فرستاده شده از E2333ِ من با Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

اینا الان نه بودجه دارن نه ظرفیت همین الان تو تاپیک کسی که الان دفترچه پست کرده اسفند براش تاریخ اعزام می زنن حالا این همه غایب رو بخوان بفرستن سربازی کدوم پادگان آموزششون می ده اصلا کجا می خوان جاشون بدن کی بودجه می ده این تهدید هایی رو که می کنن فقط واسه اوناست که هشت سال غیبت دارن یا فراری هستند اونم واسه اینکه پول ازشون بگیرن. پس من تضمین می دم که اولا به اونا که زیر هشت سال غیبت دارن. اصلا کاری ندارن اونایی رو هم که بالای هشت سال غیبت دارن رو هم بعید می دونم بگیرن اگه بگیرنم فقط واسه اینه که پولشون کنن.

فرستاده شده از E2333ِ من با Tapatalk
    بله اما خوب قرار نیست که همه رو همین الان اعزام کنن.فعلا غایبین رو تعیین تکلیف می کنن تاریخ اعزامشون هم برای چند ماه دیگه یا حتی سال آینده صادر میشه.
    کاری نداره که.
    تمام مسئولین بلند پایه نظام وظیفه مصاحبه کردن و گفتن تا آخر سال 95 باید یه بار برای همیشه وضعیت غایب ها رو مشخص کرد.واقعا هم کاری نداره واسشون دستگیری ماها.نمیخوان که پرتمون کنن توی سلول انفرادی.میبرن پاسگاه و همونجا مجبور میکنن یا تعهد میگیرن که دفترچه رو تا فلان تاریخ پر کنیم.خودشون هم میتونن اطلاعات رو وارد کنن.فقط چند قطعه عکسه+واکسن که اونم کاری نداره.
    واقعا اون اندازه که فکر میکنین سخت نیست.بعد الانم کلی پول به جیب زدن و حسابشون پره پوله و میتونن تعداد سرباز بیشتری رو ساپورت کنن

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

درود
    متاسفانه یا خوشبختانه در یگان ما راحت ترین خدمت رو آرایشگر داشت که اصلا نگهبانی نمی داد و هفته ای 3 روز هم مرخصی می رفت آخرش هم 22 روز پایان دوره رفت
    من که تایپیست بودم هفته ای 6 شب نگهبان بودم
    باید برای آرایشگری مدرک ارائه بدم ؟
    سربازان فقط برای کچل کردن میان ؟ یا مدل زنی هم وجود داره ؟ جز سریاز هم کسی میاد ؟

دوستان دیگر هم در مورد ارایشگری در خدمت اطلاعات دارن به من بگن لطفا

پروفشنال imnot12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سربازان فقط برای کچل کردن میان ؟ یا مدل زنی هم وجود داره ؟ جز سریاز هم کسی میاد ؟

دوسته عزیز زیادم مطمعا نباشید که 100درصد اونجا میوفتید شما در صورتی آرایشگر میشید که نفری که قبل شما اونجاست یا خدمتش میخواد تموم بشه یا استعلاجی بره یا مرخصی شما جایگزین میشید اونم در صورت صلاحدید فرمانده
    نه مدرک نمیخواد سخت ترین مدل موش همون دوره موی سربازاس
    کادر اونجا هم میان و اونام اکثرا دوره مو میگیرند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

درود دوستان
    بنده متولد 64 نیمه دوم هستم و مدرک تحصیلی هم زیر دیپلم هست. به خاطر مشکلات پزشکی که داشتم همون وقتش برای معافیت پزشکی اقدام کردم ولی پزشکان مجرب! معافیت را قبول نکردند و بنده هم دیگر پیگیرش نشدم و به خدمت هم بنا به مشکلاتی که داشتم و دارم نرفتم.
    دیروز یک پیامک از 1100 به این شرح برایم آمده:
    مشمول گرامی --- ---- بر اساس اطلاعات موجود شما در سامانه وظیفه عمومی بعنوان مشمول غایب محسوب شده و ضرورت دارد حداکثر ظرف مدت 10 روز به یکی از دفاتر پلیس 10+ مراجعه نمایید بعد از تاریخ مذکور بر اساس ماده 58 مکرر قانون خدمت وظیفه عمومی با شما رفتار خواهد شد.
    دوستانی که اطلاع دارند راهنمایی کنند که چقدر این پیامک جدی هست و اگر مراجعه نکنم چی میشه و یا بر عکس مراجعه کنم چطور میشه؟
    در حال حاضر پول ندارم ولی یک چک برگشتی دارم که یک سالی در دادسرای حقوقی خوابیده آیا میتوانم با استناد به اون مهلتی بگیرم.
    با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام دوستان
    این قضیه معافیت های جدید مثل 12ماه جبهه بجای 30 ماه چی شد اخرش؟؟
    سوال منم هست

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

مدرک خاصی نمیخواد ولی چون ممکنه اصلاح سر فرمانده یا افسران ارشد هم به شما سپرده بشه پس حساسیت کار می تونه بیشتر بشه@
    آرایشگاه یگان ما این قدر حرفه ای بود که ماهی یکبار برای اصلاح موی سر رییس ستاد به ستاد فرماندهی می رفت

12. این کاربر از Doctor Splinter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •