تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3688 از 3745 اولاول ... 2688318835883638367836843685368636873688368936903691369236983738 ... آخرآخر
نمايش نتايج 36,871 به 36,880 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

دوستان تا حالا کسی اینترنت از مخابرات داشته تو آذربایجان شرقی؟کیفیتش چطوریه پینگش کنجکاو شدم راجبش
    دوست عزیز من بنا به انحصار خط فیبرنوری که مختص مخابرات هست مجبورا یک سال هست در منزل خودم مشترک این ISP هستم.
    پینگ که بستگی به مرکز مخابراتی تا خونتون متغییر هست. من منزلم تو خیابان رسالت هست و از کیفیت سرویس دهی و پشتیبانی و تنوع سرویس ها و حجم های و هزینه های مخابرات به نسبت آسیاتکی که منزل پدرم دارن و سالهاست مشترک آسیاتک هستن رضایت ندارم از مخابرات. اگه همین فردا اعلام بشه انحصار فیبرنوری از مخابرات در اومد بی برو برگرد ISPم رو عوض میکنم. پینگ داخلی هم متغیر بین 20 الی 30 هست. سرعت 16 مگی هم که گرفتم شل کن سفت کن های اعصاب خردکنی داره که تا حالا تو هیچ ISP شاهدش نبودم شخصا! اوایل که سرعتم رو از 8 مگ به 16 تغییر دادم سرویسم روی همون 8 مگ سوییچ شده بود که پس از تماس و بررسی خطم سرعتم رو به 16 مگ سوییچ کردن (که اصولا نباید من مشتری پس از خرید سرویس بالاتر زنگ بزنم و اعلام کنم سرعت بالایی خریدم اما سرعت قبلی همچنان اعمال شده!!!) از طرفی یه مدت سرعت روی 12 الی 14 مگ متغییر بود که طبیعی هست و انتظار 16 مگ غایی رو نداریم چراکه خط فیبر نوری از یه جایی به مسی تبدیل میشه! و کلا فعلا زیرساخت های بنیادین در این حوزه تو شهر بزرگی مثل تبریز صورت نپذیرفته که جای بس تاسف داره... اما سرعت های گاها شل و ول که گاهی سرعتم به 1 مگ هم میرسه و پس از تماس با اپراتور مشکلات حل میشه خودش اعصاب خرد کنه.
    سرویس های آسیاتک تو این مدت چندین ساله ای که مشترکش بودیم بدون احتساب جشنواره ها قیمت های نامعقولی در یک سال اخیر به سرویس هاش اعمال کرد اما با احتساب جشنواره، به حق و به صرف مشتری تموم میشه، موقعی که در جریان باشی و خرید بزنی مثلا من سرویس ویژه مهمان یک ساله 8مگ (ماه رمضان) شرکت آسیاتک رو در همون ماه رزرو کردم و چیزی حد 500 هزار تومان برای یک سال با حجم 1200 گیگ بین الملل خریداری نمودم که نسبت قیمت با حجم و کیفیت سرویس دهی رضایت بخش هست. اما متاسفانه نه در عید و نه در ماههای خاص مثل همین رمضان یا تابستان یا... هیچ جشنواره ای از سوی مخابرات روی سامانه درج نشده و نمیشه از طرفی سرویس های آسیاتک متنوع هست مثل قابلیت حالت گیمینگ - سرویس VOB - آسیادی ال - گیگ باکس روزانه، ساعات خاص - آخر هفته برای دانلودرها که هیچ کدوم از این ها تو مخابرات نیست. که همین سرویسی که بالا قید نمودم بخوای از مخابرات بخری با احتساب ارزش افزوده 600 تومن در میاد و از طرفی فاقد اون سرویس هایی که در آسیاتک قید کردم هست. الان هم سرویس تابستونت داره آسیاتک که مثلا 16 مگ 6 ماهه 1000 گیگ بین المللش 330 هزار تومن هست که همین سرویس تو مخابرات یعنی با این حجم و سرعت و مدت کلا نداره؛ بجز 780 گیگ که 370 تومن قیمت گذاری شده! در کل تا وقتی ISP های دیگری هست بنظر شخص من مشترک شدن به مخابرات حماقت هست.

امیدوارم نظرم کمکی کرده باشم.

2. 3 کاربر از DJ POLESTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2020

پيش فرض

دوست عزیز من بنا به انحصار خط فیبرنوری که مختص مخابرات هست مجبورا یک سال هست در منزل خودم مشترک این ISP هستم.
    پینگ که بستگی به مرکز مخابراتی تا خونتون متغییر هست. من منزلم تو خیابان رسالت هست و از کیفیت سرویس دهی و پشتیبانی و تنوع سرویس ها و حجم های و هزینه های مخابرات به نسبت آسیاتکی که منزل پدرم دارن و سالهاست مشترک آسیاتک هستن رضایت ندارم از مخابرات. اگه همین فردا اعلام بشه انحصار فیبرنوری از مخابرات در اومد بی برو برگرد ISPم رو عوض میکنم. پینگ داخلی هم متغیر بین 20 الی 30 هست. سرعت 16 مگی هم که گرفتم شل کن سفت کن های اعصاب خردکنی داره که تا حالا تو هیچ ISP شاهدش نبودم شخصا! اوایل که سرعتم رو از 8 مگ به 16 تغییر دادم سرویسم روی همون 8 مگ سوییچ شده بود که پس از تماس و بررسی خطم سرعتم رو به 16 مگ سوییچ کردن (که اصولا نباید من مشتری پس از خرید سرویس بالاتر زنگ بزنم و اعلام کنم سرعت بالایی خریدم اما سرعت قبلی همچنان اعمال شده!!!) از طرفی یه مدت سرعت روی 12 الی 14 مگ متغییر بود که طبیعی هست و انتظار 16 مگ غایی رو نداریم چراکه خط فیبر نوری از یه جایی به مسی تبدیل میشه! و کلا فعلا زیرساخت های بنیادین در این حوزه تو شهر بزرگی مثل تبریز صورت نپذیرفته که جای بس تاسف داره... اما سرعت های گاها شل و ول که گاهی سرعتم به 1 مگ هم میرسه و پس از تماس با اپراتور مشکلات حل میشه خودش اعصاب خرد کنه.
    سرویس های آسیاتک تو این مدت چندین ساله ای که مشترکش بودیم بدون احتساب جشنواره ها قیمت های نامعقولی در یک سال اخیر به سرویس هاش اعمال کرد اما با احتساب جشنواره، به حق و به صرف مشتری تموم میشه، موقعی که در جریان باشی و خرید بزنی مثلا من سرویس ویژه مهمان یک ساله 8مگ (ماه رمضان) شرکت آسیاتک رو در همون ماه رزرو کردم و چیزی حد 500 هزار تومان برای یک سال با حجم 1200 گیگ بین الملل خریداری نمودم که نسبت قیمت با حجم و کیفیت سرویس دهی رضایت بخش هست. اما متاسفانه نه در عید و نه در ماههای خاص مثل همین رمضان یا تابستان یا... هیچ جشنواره ای از سوی مخابرات روی سامانه درج نشده و نمیشه از طرفی سرویس های آسیاتک متنوع هست مثل قابلیت حالت گیمینگ - سرویس VOB - آسیادی ال - گیگ باکس روزانه، ساعات خاص - آخر هفته برای دانلودرها که هیچ کدوم از این ها تو مخابرات نیست. که همین سرویسی که بالا قید نمودم بخوای از مخابرات بخری با احتساب ارزش افزوده 600 تومن در میاد و از طرفی فاقد اون سرویس هایی که در آسیاتک قید کردم هست. الان هم سرویس تابستونت داره آسیاتک که مثلا 16 مگ 6 ماهه 1000 گیگ بین المللش 330 هزار تومن هست که همین سرویس تو مخابرات یعنی با این حجم و سرعت و مدت کلا نداره؛ بجز 780 گیگ که 370 تومن قیمت گذاری شده! در کل تا وقتی ISP های دیگری هست بنظر شخص من مشترک شدن به مخابرات حماقت هست.

امیدوارم نظرم کمکی کرده باشم.
    ممنون ازت عزیز دل با این اوضاع کلا بیخیالش شدم

4. این کاربر از u0k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

این کیفیت خط من بعد از 1 روز که میبینیم از 24 اومده رو 18
    جالب برام اینه اگه مشکل نویز هست چرا رو نویز آپلود تاثیری نداشته فقط رو دانلود میزاره سر خطم چک کردم همین مشکل وجود داره البته به پشتیبانی گفتم گفتن 3 روز طول میکشه تماس میگیرن خودشون بعد جالب تر اینه که
    attenuation ام یدونه اومده بالا کسی چنین مشکلی داشته؟ من احتمال 80 درصد می گم از سمت خود مخابرات باید باشه
    چون من هم سر خط چک کردم همین مشکل هستش و هم این که الان خودکار درست میشه بد دوباره اینطوری میشه جالب تر اینه که snr اپلود همونه فقط snr دانلود میاد پایین

کلا 2 علت وجود داره یا مشکل مخابراته یا مودمم چون پام رفته رو مودم سمت وای فای شکسته شده وپورت adsl ام بقل وای فای هستش واسه همون احتمال میدم بردش ضربه خورده باشه وگرنه سیمکشی و ... درسته چون سر خط چک کردم

شما مودم دیگه تست کن حتما ولی حدسم اینه خط مشکل پیدا کرده نه مودم

6. 2 کاربر از FXPRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2020

پيش فرض

شما مودم دیگه تست کن حتما ولی حدسم اینه خط مشکل پیدا کرده نه مودم
    انقدر اعصابم خورد شد کلا زدم جمع آوری خط زنگ میزنن فردا احتمالا من کلی جواب دارم براشون نه مشکل پینگ حل می کنن نه نویز کارشناسم که خیلی مودبانه می گه پینگ زیر 200 نرماله می کم واقعا نرماله میگه خیر ولی به ما گفتن اینو بگیم البته این بندگان خداهم بی تقصیرن داخل isp ها کارشناس هایی هستن که بهشون می گن ارشد اونا می تونن موضوع رو پیگیری کنن اونام وقتی تماس میگیرن باهات یا از 195 شکایت کرده باشی یا جمع آوری بزنی من جمع اوری زدم خواستم شاتل بگیرم شاتلم گفت پورت نداریم مشکلمو حل نکنن کلا Adsl جمع می کنم با همراه اول پینگ 87 میگیرم با نت تایپ 2 مشکلش فقط استیبل نبودنشه و گرون بودنش با این اوضاع adsl اعصابم خراب میشه

8. 2 کاربر از u0k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

بالاخره امروز بعد از چند روز تماس با شرکت های پارس آنلاین و شاتل که پورت نداشتن از آسیاتک سرویس گرفتم امیدوارم اینکه پورت خالی داشتن به دلیل کیفیت پایین آسیاتک توی منطقه ما نباشه (مرکز سعادتمند تهران)

10. 3 کاربر از Vahid67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2020

پيش فرض

بالاخره امروز بعد از چند روز تماس با شرکت های پارس آنلاین و شاتل که پورت نداشتن از آسیاتک سرویس گرفتم امیدوارم اینکه پورت خالی داشتن به دلیل کیفیت پایین آسیاتک توی منطقه ما نباشه (مرکز سعادتمند تهران)
    به رنج مخابراتی 2.188 خوش آمدی

12. این کاربر از u0k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alottadamage's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2020

پيش فرض

به رنج مخابراتی 2.188 خوش آمدی
    مشتاقم بدونم سرویس ایشون که وصل شد چه آیپی رو پروفایل گیم بهشون میدن

راستی سرویس شما چه خبر؟ وصل نشده؟ فک کنم رفت تا فردا

14. 2 کاربر از alottadamage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2020

پيش فرض

مشتاقم بدونم سرویس ایشون که وصل شد چه آیپی رو پروفایل گیم بهشون میدن

راستی سرویس شما چه خبر؟ وصل نشده؟ فک کنم رفت تا فردا
    اتفاقا پیش پای شما وصل شد رانژه شده روی 10 مگ بستن رو حالت گیم نویزم خوبه روی 16 هست فقط اینترنت وصل نشده زنگ زدم گفتن یه کانفیگ هست که هنوز روی سیستم ما نیومده منتظر باشید وصل میشه

16. این کاربر از u0k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alottadamage's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2020

پيش فرض

اتفاقا پیش پای شما وصل شد رانژه شده روی 10 مگ بستن رو حالت گیم نویزم خوبه روی 16 هست فقط اینترنت وصل نشده زنگ زدم گفتن یه کانفیگ هست که هنوز روی سیستم ما نیومده منتظر باشید وصل میشه

چه عالی، البته snr فک کنم همون مقداری هست که آسیاتک داشتین، اگه 8 مگ میشه 22، 10 مگ گیم هم همین حدودای 16 میشه. بالاخره پورت آسیاتک بستن یا...؟

18. این کاربر از alottadamage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2020

پيش فرض

چه عالی، البته snr فک کنم همون مقداری هست که آسیاتک داشتین، اگه 8 مگ میشه 22، 10 مگ گیم هم همین حدودای 16 میشه. بالاخره پورت آسیاتک بستن یا...؟
    والا آسیاتک بستن ولی رنج ای پی 46 هست اما برای من هنوز وصل نشده vpi 1 vci35 طبق گفته خودشون زدم نت وصل نشده زنگم زدم می گن یه کانفیگ هست باید بعد از رانژه انجام بشه خلاصه که فعلا وصل نشده نتم ولی رانژه انجام شده حالا نمیدونم راست می گن یا دروغ فکر کنم همین اول بسم الله یه ثبت شکایت رو 195 باید تقدیمشون کنم

20. این کاربر از u0k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •