تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3687 از 4105 اولاول ... 26873187358736373677368336843685368636873688368936903691369737373787 ... آخرآخر
نمايش نتايج 36,861 به 36,870 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

الانم برای من پیامک اومد
    یکی دو ماه پیش مسئولین نظام وظیفه توی مصاحبه هاشون گفته بودن که امسال طرح دستگیری غایبین و فراری ها با جدیت اجرا و دنبال میشه...
    اینجا >>>> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفته تا آخر مرداد فرصت دارن خودشون ُ معرفی کنن اما مهلتش تمدید شد >> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مثل اینکه قضیه دستگیری و برخورد با مشمولان غایب جدیه و دیگه مثل سال های قبل نیست که فقط در حد حرف بود....
    فک کنم کم کم باید آماده بشیم...
    من که اصلا دلم نمیخواد با دستبند منو ببرن خدمت...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

دوره کد هم دقیقا مثل آموزشیه صبح تا ظهر کلاس آموزش + بعد از ظهر به احتمال زیاد شما اونجا رژه میرید و فقط تمرین رژه دوره منم فقط رژه بود
    تکاوریم که فقط اسمه ولی واسه بچه های یگانه
    روز برگ هم اگه بومی باشید هستید اونجا 4شنبه ساعت 12-4 برگه میدن تا شنبه 7صبح دوشنبه هر هفته هم به مناسبت روز خانواده بعد از ظهراش تعطیله و میتونی ساعت 12 برگتو بگیری بری بیرون
    ورزشم داره هر روز -اضافم که خودتون میدونید تو آموزشی و دوره کد زیاد یا اصلا نمیزنن
    بازم سوالی داشتی بپرس
    ممنون . ما فردا میریم یعنی تا شنبه مرخصی میدند یا نه نکه میدارند ؟
    در مورد نگهبانی هم توضیحی بدید ممنون میشم .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

دوستان دوره کد خوردم مرکز آموزش پشتیبانی سرلشگر امانی ، چجور جاییه ؟ کسی آمارش داره ؟
    رسته ی مکانیک و الکترومکانیک تجهیزات زمینی هستم ، این چطوره ؟ نگهبانی و رژه هم داره ؟ پایان دوره و میان دورش چند روزه ؟

آخر فروم باز mojt90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016
    محل سكونت
    در سایت های :::::مای موویز - والا مووی - کینگ مووی و imovies-dl ::

پيش فرض

الانم برای من پیامک اومد
    یکی دو ماه پیش مسئولین نظام وظیفه توی مصاحبه هاشون گفته بودن که امسال طرح دستگیری غایبین و فراری ها با جدیت اجرا و دنبال میشه...
    اینجا >>>> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفته تا آخر مرداد فرصت دارن خودشون ُ معرفی کنن اما مهلتش تمدید شد >> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مثل اینکه قضیه دستگیری و برخورد با مشمولان غایب جدیه و دیگه مثل سال های قبل نیست که فقط در حد حرف بود....
    فک کنم کم کم باید آماده بشیم...
    من که اصلا دلم نمیخواد با دستبند منو ببرن خدمت...
    هر کسی که خدمشو میخره کلی برای نظام وظیفه سود آوری دارد . در نتیجه این سربازان غایب مانند کیسه های پول متحرک هستند که باید بگیرنشون
    Last edited by mojt90; 30-08-2016 at 15:13.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    طرح خرید خدمت برای اونایی که غیبت داشتند ؟
    چند سال غیبت؟
    مثلا من متولد 70 فروردین ماه هستم و امسال دانشگاهم تموم شد و تا الان معافیت تحصیلی داشتم
    میتونم بخرم یا نه ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2016
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    طرح خرید خدمت برای اونایی که غیبت داشتند ؟
    چند سال غیبت؟
    مثلا من متولد 70 فروردین ماه هستم و امسال دانشگاهم تموم شد و تا الان معافیت تحصیلی داشتم
    میتونم بخرم یا نه ؟
    فقط کسانی میتونن بخرن که 8 سال از مدت غیبت و یا فرارشون گذشته باشه . بیشتر غایب ها هم از این دسته هستند .

7. این کاربر از mojt90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

فقط کسانی میتونن بخرن که 8 سال از مدت غیبت و یا فرارشون گذشته باشه . بیشتر غایب ها هم از این دسته هستند .
    یعنی من این 8 سالم از الان که معافیت تحصیلیم تموم شده شروع میشه ؟ یعنی 8 سال دیگه ؟
    یا از 18 سالگیم به بعد که مشمول بودم ؟

پروفشنال Extreme-Forces's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان دوره کد خوردم مرکز آموزش پشتیبانی سرلشگر امانی ، چجور جاییه ؟ کسی آمارش داره ؟ رسته ی مکانیک و الکترومکانیک تجهیزات زمینی هستم ، این چطوره ؟ نگهبانی و رژه هم داره ؟ پایان دوره و میان دورش چند روزه ؟
    من اونجا بودم دوره پیشو میان دوره ندادن بهمون نگهبانی و رژه هم دارید . در کل از نظر روانی بیشتر اذیت خواهی شد. خودتو اماده کن و هرچی از اموزشی تو ذهنت هست بریز بیرون و با اونجا مقایسش نکن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

* اشراف اطلاعاتی سازمان وظیفه عمومی بر تمام سربازان غایب/تکلیف همه سربازان غایب تا پایان 95 مشخص می‌شود

وی با بیان اینکه باید یک بار برای همیشه تکلیف سربازان غایب را مشخص کرد و امسال برای این امر تمرکز ویژه‌ای داریم گفت: هم‌اکنون اشراف اطلاعاتی ما بر مشمولان غایب تکمیل شده و با توجه به خواسته سربازان و مردم درخصوص تعیین تکلیف سربازان غایب، به دنبال آن هستیم تا به صورت جدی تکلیف همه مشمولان غایب را تا پایان سال جاری مشخص کنیم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Jun 2016
    محل سكونت

پيش فرض

یعنی من این 8 سالم از الان که معافیت تحصیلیم تموم شده شروع میشه ؟ یعنی 8 سال دیگه ؟
    یا از 18 سالگیم به بعد که مشمول بودم ؟
    این برای کسانی هست که از هیچ معافیتی استفاده نکردن و غیبتشون غیر موجه بوده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •