سرعتتون برای art1 کاملا عادی و قانونی هست دوست عزیز
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سرعتتون برای art1 کاملا عادی و قانونی هست دوست عزیز
اینو خوب اومدی مردم از خنده
سرویس من 512 اکو هست و در اکثر موارد عمرا سرعتم به 64 برسه.خط ما رو هم رو 2 مگ نبستن و به قول خودشون حقیقیش کردن که طبیعتا هیچ اعتراضی هم نمیتونیم بکنیم!
دوستانی که سرشون تو حسابه و زیر و بم این شاتل رو میدونن یه لطفی بکنن به ما بگن ما برای اینکه محدود نشیم شبی چقدر میتونیم دانلود کنیم یا بهتر بگم چند شب در هفته و در چه ساعاتی؟ اصلا از تورنت میشه دان کرد یا نه؟
من تو این دوره میخوام خودمو کلللللن با قوانین دوستان شاتلی هماهنگ کنم.میخوام دانلودم رو مدیریت کنم!!!
خواهشا اگر از دوستان کسی از این موارد اگاهی داره به ما هم اطلاع بده تا ما آخر این دوره بدونیم با خودمون و شاتل چند چندیم!
مدارکشم موجوده :
.................................................. ..........................
![]()
سرعتتون برای art1 کاملا عادی و قانونی هست دوست عزیز و طبق ضریب شیرینگ 1 به 10 شما و 9تن از دوستان عزیز در حال استفاده از اینترنت هستید بهتر است دستگاه را خاموش و بخواب ناز بفرمایید و هیچ وقت شب ها از سرویس خود استفاده نفرمایید
جالب بود یا چت آنلاین با شاتل افتادم![]()
مشترک گرامی جناب *******
سرعت شما کاملا عادی و قانونی هست دوست عزیز
شاتل به هیچ عنوان محدودیتی بر روی سرعت شبانه اعمال نخواهد کرد و اگر افت سرعتی در زمان شبانه مشاهده میفرمایید به خاطر شیر بودن سرویس شما هست و اگر تمایل به مصرف زیاد ترافیک دارید می توانید از سرویسهای dedicated استفاده کنید
موفق باشید
بچه ها من 2 سال شاتل داشتم و الان هم 1 ماهی میشه که پارس آنلاین گرفتم
من موقعی که شاتل داشتم همیشه سرعتم بین 10 الی 20 کیلو بایت در ثانیه بود.
زیاد هم اینترنت قطع و وصل میشد.
خلاصه با اینکه سرویس اینترنتم از شاتل مرکزی کشور (کرج) بود اصلا راضی نبودم.
تا اینکه تصمیم گرفتم شرکتمو عوض کنم.
از چند تا از دوستان پرس و جو کردم
رفتم پارس آنلاین گرفتم
واقعا حرف نداره
همیشه سرعت دانلودم 145 هست.
شبا هم با دانلود منیجر سرعتم حدود 30 الی 40 میشه
سرویس الانم 256 3 ماهه با 6 گیگ ترافیک هست.(قیمت=26000)
سرویس شاتلم هم قبلا 128 3 ماهه با 6 گیگ ترافیک بود.(قیمت=30000)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همیشه سرعتم اینه
تا حالا نشده غیر از این بهم گزارش بده.
البته با سرعت 200 تا هم من دانلود داشتم با دانلود منیجر
من یه بار تو ماه مهر محدود شدم ولی توی آبان تقریبا از محدودیت درومدم و ازون موقع به بعد هم خدا رو شکر گیرشون نیفتادم
از اول بهمن تا حالا چک کردم 14گیگ دانلود شبانه داشتم طی این 20روز
به طور متوسط بخوام بگم بین هر 3تا5روزی که میزارم دانلود و بیشتر از شبی یه گیگ میشه تقریبا 2شب رو خاموش میکنم یا مصرفم فقط در حدود 40-50مگ وبگردیه و بعد خاموش میکنم.
ماه دی رو هم چون فاز فاز امتحانات بودش کلا زیاد دانلود نداشتم که بخوام مصرفمو توضیح بدم.
الانم طبق برنامه ای که دارم جمعه و شنبه دانلودی نمیزارم.
شما بیش از حد دانلود داشتی برای همین سرعتتو اوردن پایین
این وضعیت ممکنه تا یک ماه طول بکشه![]()
بالاخره خودمو از شر شاتل رها کردم و سرویسم قطع شد
حالا یه شرکت دیگه رو دارم انتخاب میکنم که بعد از وصل شدن گزارش مقایسه رو خواهم گفت که ناگفته پیداست چیست
اقا همون طور که میدونید درصد مصرف دوره سرویس های آرت رو برداشتن . حالا چطوری حساب کنم ؟! چند گیگ مصرف کنم که محدود نشم ؟به پشیتبانی میگم اول که نمیدونست بعدش میگه خودتون با آزمون و خطا بدست بیارید
![]()
هم اکنون 336 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 336 مهمان)