خدمت شما
![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
خدمت شما
![]()
خاورمیانه اصلا برام مهم نیست. جالبه صبانت هم میخواست بخره های وب. اول پارس بعد ایرانیان نت. اینا چجوری اینقد بزرگ شدن. آسیاتک یا پارس میمونه فقط
بسیار عالی می خواستم بدونم با تغییر stability adjusment نویز تغییری می کنه؟
هر چی عدد به بالا بره کشش خط رو زیاد تر میزنه
هر چی پایین تر بیاریش، کشش میاد پایین و استیبل تر میشه
مقدار منفی واسه خط هایی هست که مشکل قطعی دارن، واسه خط من که هیچ مشکلی نداره آخرین مقدار مثبت میذارم.
attenuation فرقی نداره چندان. ولی مقدار رو به سمت منفی بیاری، چون کشش میاد پایین و دیت ریت پایین تری خط آپ میشه، قائدتا snr هم میره بالا ( البته این تو آسیاتک بود)!
شاتل دقیقا واسم برعکسه!
وقتی کیفیت نداره چه فایده ای داره پروفایل گیم نداره حتی
این کیفیت خط منه این چند روزه خیلی نویز داشتم سر خطم چک کردم مشکل پابرجا بود زنگ زدم از حالت گیمینگ خارج کردن گفتن 3 روزه تماس میگیرن مشکل رو حل می کنن تا این 3 روز از حالت گیم باید خارج باشه تا بتونن بفهمن مشکل از کجاست قبل از خارج کردن از رو حالت گیم 12 مگ بسته بودن و snr 12-13 بود که برای من که نزدیک مخابراتم خیلی بدهو این که اگه این 12-13 ثابت بود مشکلی نداشتم یهو میومد رو 2 یهو میرفت 13 خلاصه ببینم تو این 3 روز چی کار می کنن توام چنین مشکلی رو داشتی تا حالا؟
![]()
کیفیت خط شما طبق این شاتی که دادین اوکیه و مشکلی نداره، snr هم خوبه، مال من هم snr و attenuation یه ذره از شما بهتر بود، ولی توصیه میکنم 10 مگ گیم ست کنید. (attenuation من دانلود رو 24 و آپلود رو 15 بود)
و اینکه من کلا 12 مگ استفاده میکردم مدتی هم 14 گفتم بذارن که خط نمیکشید، رو 12 مگ گیم هم بین 12 تا 16 بود snr، ولی آره مثل این مورد تو داشتم منم، یهو افت میکرد، ولی کلا 2 بار اتفاق افتاده تا جایی که یادم میاد.
اره حالا ببینیم چه کاری می کنن تو این 3 روز شاید فرجی شد![]()
دوستان تاحخلا کسی اینترنت از مخابرات داشته تو آذربایجان شرقی؟کیفیتش چطوریه پینگش کنجکاو شدم راجبش
این کیفیت خط من بعد از 1 روز که میبینیم از 24 اومده رو 18
جالب برام اینه اگه مشکل نویز هست چرا رو نویز آپلود تاثیری نداشته فقط رو دانلود میزاره سر خطم چک کردم همین مشکل وجود داره البته به پشتیبانی گفتم گفتن 3 روز طول میکشه تماس میگیرن خودشون بعد جالب تر اینه کهattenuation ام یدونه اومده بالا کسی چنین مشکلی داشته؟ من احتمال 80 درصد می گم از سمت خود مخابرات باید باشه
چون من هم سر خط چک کردم همین مشکل هستش و هم این که الان خودکار درست میشه بد دوباره اینطوری میشه جالب تر اینه که snr اپلود همونه فقط snr دانلود میاد پایین
کلا 2 علت وجود داره یا مشکل مخابراته یا مودمم چون پام رفته رو مودم سمت وای فای شکسته شده وپورت adsl ام بقل وای فای هستش واسه همون احتمال میدم بردش ضربه خورده باشه وگرنه سیمکشی و ... درسته چون سر خط چک کردم
Last edited by u0k; 21-08-2020 at 16:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)