تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3687 از 3745 اولاول ... 2687318735873637367736833684368536863687368836893690369136973737 ... آخرآخر
نمايش نتايج 36,861 به 36,870 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

پروفشنال alottadamage's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2020

پيش فرض

راستی برادر امکانش هست از قسمت
    Administration و dsl setting یه عکس بدی از مودمت میخوام مودمو تغییر بدم ببینم اون تنظیمات رو داره یا نه فقط از dsl setting عکس بدی کافیه که داخل Administration هستش

خدمت شما

2. این کاربر از alottadamage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

والا عزیز صبانت که دورشو خط بکش پشتیبانی در حد کشور سومالیه حتی اگه پینگ 60 ام بده دورشو خط بکش آسیاتک پشتیبانی عالی داره اما یک مقدار روی سرور های اروپا مشکل داره دلیلش رو نمیدونم چرا شاید منطقه ما اینطوریه ولی تاحالا پکت لاس ندیدم ازش داخل سرور های خاورمیانه پینگ خیلی خوبی داره 50-64 بستگی به مرکز مخابراتیت داره اگه داخلیت زیر 10 باشه پینگت 40 ام میشه درمورد شاتلم یک بار می خوام بخرم تست کنم ولی از اونم چشم آب نمی خوره چون یکی از دوستان از تبریز کیفیت خوبی ازش ندیده
    خاورمیانه اصلا برام مهم نیست. جالبه صبانت هم میخواست بخره های وب. اول پارس بعد ایرانیان نت. اینا چجوری اینقد بزرگ شدن. آسیاتک یا پارس میمونه فقط

4. 2 کاربر از FXPRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2020

پيش فرض

بسیار عالی می خواستم بدونم با تغییر stability adjusment نویز تغییری می کنه؟

6. این کاربر از u0k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2020

پيش فرض

بسیار عالی می خواستم بدونم با تغییر stability adjusment نویز تغییری می کنه؟

هر چی عدد به بالا بره کشش خط رو زیاد تر میزنه
    هر چی پایین تر بیاریش، کشش میاد پایین و استیبل تر میشه

مقدار منفی واسه خط هایی هست که مشکل قطعی دارن، واسه خط من که هیچ مشکلی نداره آخرین مقدار مثبت میذارم.

attenuation فرقی نداره چندان. ولی مقدار رو به سمت منفی بیاری، چون کشش میاد پایین و دیت ریت پایین تری خط آپ میشه، قائدتا snr هم میره بالا ( البته این تو آسیاتک بود)!

شاتل دقیقا واسم برعکسه!

8. 2 کاربر از alottadamage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2020

پيش فرض

خاورمیانه اصلا برام مهم نیست. جالبه صبانت هم میخواست بخره های وب. اول پارس بعد ایرانیان نت. اینا چجوری اینقد بزرگ شدن. آسیاتک یا پارس میمونه فقط
    وقتی کیفیت نداره چه فایده ای داره پروفایل گیم نداره حتی

10. این کاربر از u0k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2020

پيش فرض

هر چی عدد به بالا بره کشش خط رو زیاد تر میزنه
    هر چی پایین تر بیاریش، کشش میاد پایین و استیبل تر میشه

مقدار منفی واسه خط هایی هست که مشکل قطعی دارن، واسه خط من که هیچ مشکلی نداره آخرین مقدار مثبت میذارم.

attenuation فرقی نداره چندان. ولی مقدار رو به سمت منفی بیاری، چون کشش میاد پایین و دیت ریت پایین تری خط آپ میشه، قائدتا snr هم میره بالا ( البته این تو آسیاتک بود)!

شاتل دقیقا واسم برعکسه!
    این کیفیت خط منه این چند روزه خیلی نویز داشتم سر خطم چک کردم مشکل پابرجا بود زنگ زدم از حالت گیمینگ خارج کردن گفتن 3 روزه تماس میگیرن مشکل رو حل می کنن تا این 3 روز از حالت گیم باید خارج باشه تا بتونن بفهمن مشکل از کجاست قبل از خارج کردن از رو حالت گیم 12 مگ بسته بودن و snr 12-13 بود که برای من که نزدیک مخابراتم خیلی بدهو این که اگه این 12-13 ثابت بود مشکلی نداشتم یهو میومد رو 2 یهو میرفت 13 خلاصه ببینم تو این 3 روز چی کار می کنن توام چنین مشکلی رو داشتی تا حالا؟

12. این کاربر از u0k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2020

پيش فرض

این کیفیت خط منه این چند روزه خیلی نویز داشتم سر خطم چک کردم مشکل پابرجا بود زنگ زدم از حالت گیمینگ خارج کردن گفتن 3 روزه تماس میگیرن مشکل رو حل می کنن تا این 3 روز از حالت گیم باید خارج باشه تا بتونن بفهمن مشکل از کجاست قبل از خارج کردن از رو حالت گیم 12 مگ بسته بودن و snr 12-13 بود که برای من که نزدیک مخابراتم خیلی بدهو این که اگه این 12-13 ثابت بود مشکلی نداشتم یهو میومد رو 2 یهو میرفت 13 خلاصه ببینم تو این 3 روز چی کار می کنن توام چنین مشکلی رو داشتی تا حالا؟

کیفیت خط شما طبق این شاتی که دادین اوکیه و مشکلی نداره، snr هم خوبه، مال من هم snr و attenuation یه ذره از شما بهتر بود، ولی توصیه میکنم 10 مگ گیم ست کنید. (attenuation من دانلود رو 24 و آپلود رو 15 بود)

و اینکه من کلا 12 مگ استفاده میکردم مدتی هم 14 گفتم بذارن که خط نمیکشید، رو 12 مگ گیم هم بین 12 تا 16 بود snr، ولی آره مثل این مورد تو داشتم منم، یهو افت میکرد، ولی کلا 2 بار اتفاق افتاده تا جایی که یادم میاد.

14. 2 کاربر از alottadamage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2020

پيش فرض

کیفیت خط شما طبق این شاتی که دادین اوکیه و مشکلی نداره، snr هم خوبه، مال من هم snr و attenuation یه ذره از شما بهتر بود، ولی توصیه میکنم 10 مگ گیم ست کنید. (attenuation من دانلود رو 24 و آپلود رو 15 بود)

و اینکه من کلا 12 مگ استفاده میکردم مدتی هم 14 گفتم بذارن که خط نمیکشید، رو 12 مگ گیم هم بین 12 تا 16 بود snr، ولی آره مثل این مورد تو داشتم منم، یهو افت میکرد، ولی کلا 2 بار اتفاق افتاده تا جایی که یادم میاد.
    اره حالا ببینیم چه کاری می کنن تو این 3 روز شاید فرجی شد

16. 2 کاربر از u0k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2020

پيش فرض

دوستان تاحخلا کسی اینترنت از مخابرات داشته تو آذربایجان شرقی؟کیفیتش چطوریه پینگش کنجکاو شدم راجبش

18. این کاربر از u0k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2020

پيش فرض

این کیفیت خط من بعد از 1 روز که میبینیم از 24 اومده رو 18
    جالب برام اینه اگه مشکل نویز هست چرا رو نویز آپلود تاثیری نداشته فقط رو دانلود میزاره سر خطم چک کردم همین مشکل وجود داره البته به پشتیبانی گفتم گفتن 3 روز طول میکشه تماس میگیرن خودشون بعد جالب تر اینه که
    attenuation ام یدونه اومده بالا کسی چنین مشکلی داشته؟ من احتمال 80 درصد می گم از سمت خود مخابرات باید باشه
    چون من هم سر خط چک کردم همین مشکل هستش و هم این که الان خودکار درست میشه بد دوباره اینطوری میشه جالب تر اینه که snr اپلود همونه فقط snr دانلود میاد پایین

کلا 2 علت وجود داره یا مشکل مخابراته یا مودمم چون پام رفته رو مودم سمت وای فای شکسته شده وپورت adsl ام بقل وای فای هستش واسه همون احتمال میدم بردش ضربه خورده باشه وگرنه سیمکشی و ... درسته چون سر خط چک کردم
    Last edited by u0k; 21-08-2020 at 16:32.

20. این کاربر از u0k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •