اگه کسی اطلاعی داره ممنون میشم جواب بده![]()
اگه کسی اطلاعی داره ممنون میشم جواب بده![]()
به طور کل دوره کد از بهترین دوران خدمت محسوب میشه و معمولا بخور بخواب هست!
حداقل خوبیش اینه که همه با هم برابر هستن و بحث پایه خدمت مطرح نیست@
البته ممکنه برای دوره کدها برنامه هایی مثل بنایی یا نگهبانی های بیش از حد یا نظافت های خیلی زیاد هم تدارک ببینن![]()
دوره کد هم دقیقا مثل آموزشیه صبح تا ظهر کلاس آموزش + بعد از ظهر به احتمال زیاد شما اونجا رژه میرید و فقط تمرین رژه دوره منم فقط رژه بود
تکاوریم که فقط اسمه ولی واسه بچه های یگانه
روز برگ هم اگه بومی باشید هستید اونجا 4شنبه ساعت 12-4 برگه میدن تا شنبه 7صبح دوشنبه هر هفته هم به مناسبت روز خانواده بعد از ظهراش تعطیله و میتونی ساعت 12 برگتو بگیری بری بیرون
ورزشم داره هر روز -اضافم که خودتون میدونید تو آموزشی و دوره کد زیاد یا اصلا نمیزنن
بازم سوالی داشتی بپرس
آخه لامصب امیر هم نیست بلکه هنوز سرهنگه
فرمانده قبلیمون که امیر بود الان فرمانده لشگر 21 حمزه شده
همینطوری که گفتم پسر خودشو داده زاغه مهمات خدمت کنه!! اونموقعی پسرشو داد زاغه مهمات هنوز جانشین بود نه فرمانده..
صبرش یکم واسم سخته واسه اینکه بچه خود تبریز نیستم (از حوالی شهرستان آذرشهر هستم) و تا خودمو برسونم خونه ساعت حدودا 7 تا 7 و نیم میشه
حالا الان خوبه ولی دو سه هفته دیگه هفت یا هفت و نیم میشه نصف شب!!!
البته خدا رو شکر فقط 70 روزم باقی مونده وگرنه که رسما بدبخت میشدم
هیچ راهی برای حل این مشکل و حرف زدن با رییس بیمارستان 505 نیست؟؟ شمارشو از کجا میشه پیدا کرد؟؟ یا بهتره حضوری برم؟؟
آخه واقعا میخوام به این مردک نشون بدم که هر کی به هرکی هم نیست هر کاری دلش میخواد بکنه
فرمانده قبلیمون (امیر ظهیر مالکی) واقا انسان شریفی بود و همیشه طرف سرباز ها رو میگرفت ولی این مردک طرفدار کادری هاست البته کادری ها هم عین سگ ازش میترسن!! حتی سایر سرهنگ تمام ها هم ازش میترسن حالا بماند سربازا!!
البته فقط میخواد قانون رو به نحو احسنت اجرا کنه ولی مردک نمیدونه که سربازی از بنا اشتباهه
امیر نجفی رفتن از اونجا؟
اقا بخاطر 70 روز اصلا خودتو درگیر نکن 20 روز اخرشم که میری پایان دوره الان هیشکی ول نمیکنه اون فرمانده جدیدُ برای خودشیرینی هم شده روی شما بیشتر فشار میذارن
مگر بخواید بیای به بازرسی ستاد نزاجا شکایت کنید که اونم خودش تو هیئت رئیسه است باز بدون هماهنگی اصلا وظیفه راه نمیدن دژبان جداگونه داره
تحمل کنید بره ، بازم دوست دارید اقدامی بکنید این شماره 505 تلفن 02122443897
اگر منظورتون به دژبان های آجاس که بیان دستگیر کنن تا یه فردی گزارش نکنه اصلاً نمیان خیالتون راحت
اگرم غیبت هارو میگید که هیچی اصلاً ولش
سلام
امروز برای یکی از دوستان این پیامک ارسال شده
کسی به این مورد برخورد کرده؟مشمول گرامی آقای ایکس
بر اساس اطلاعات موجود، شما در سامانه وظیفه عمومی به عنوان مشمول غایب محسوب شده و ضرورت دارد جهت تعیین تکلیف خدمتی ظرف مدت 10 روز به یکی از دفاتر پلیس +10 مراجعه نمایید
بعد از تاریخ مذکور بر اساس ماده 58 مکرر قانون خدمت وظیفه عمومی با شما رفتار خواهد شد
اگه آره مراجعه کردین یا نه؟
اون قسمتش که گفته بر اساس قانون با شما رفتار خواهد شد![]()
Last edited by lafze-ghalam; 30-08-2016 at 13:05.
دوستان توی سربازی بگم آرایشگری بلدم چطوره ؟ حتما به کار میگیرنم ؟ یا بگم کامپیوتر بلدم چطور ؟
کدوم بهتره و همچنین در کل مزایا و معایب داشتن شغل در سربازی رو میگید ؟؟
مرسی
سلام می خواستم اطلاع بدم که رفیقم درخواست اعزام داد امروز صبح خورد یک اسفند البته کارمند به اضافه ده گفتش دی هنوز پر نشده تا 10 یا 15 شهریور طول میکشه ولی برای این اسفند اومد![]()
سلام والا اون چیزی که من پرسیدم و جوابی که گرفتم این بود که بگید هیچی بلد نیستید
20 ماه از خدمتمون گذشت
نبود 24 روز دیگه
خیلی دلگیره این آخرین روزا، آدم دلتنگ می شه
از اولین روز آموزشی خدمت با آموزشای این تاپیک شروع کردم و با همین تاپیک تموم میکنم.
Last edited by abbaskhani; 30-08-2016 at 12:35.
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)