تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3686 از 4751 اولاول ... 2686318635863636367636823683368436853686368736883689369036963736378641864686 ... آخرآخر
نمايش نتايج 36,851 به 36,860 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

یه بار شبانه و روزانه منو باهم محدود کرده بودن روی 6 7 کیلو بایت زنگ زدم محدودیت روزانمو برداشتن

اره منم الان مخابراتم راضیم واقعا
    اولین نفری هستید که میگید از مخابرات راضیم
    شما همون بهتره به یه ماشین زنگ بزنید تا انسان
    من ماهی 220 هزار تومن دارم هزینه میکنم چون از پشتیبانیش مطمئن هستم که هر موقع از شبانه روز زنگ زدم بهم یکی هست جواب بده.
    من از هر سرویس دهنده ای که تو ایران هست سرویس داشتم که آخر سر به اینجا رسیدم

---------- Post added at 05:49 PM ---------- Previous post was at 05:47 PM ----------

دوست من قبلا سرویس اکو داشت و چون محدودش میکردن به سختی میتونست پیج باز کنه ولی الان سرویس افیس هست و مشکلی نداره چون دیگه شبانه رایگانی در کار نیست که محدود بشه!
    توی سرویسهای افیس سرویس Dedicate بین کاربران افیس شیر هست
    من قبلا سرویس اکو 512 داشتم خودم که شبا که کار میکردم دهنم صاف میشد. هیچ دانلودی هم نداشتم ولی الان دوستام که تو محلمون سرویس 512 دارند هیچ مشکلی ندارند.

---------- Post added at 05:51 PM ---------- Previous post was at 05:49 PM ----------

من یک سوالی از اون افرادی دارم که پاچه خواری شاتل دزد رو میکنند

اینکه شرکت شاتل وقتی شما می خواهید ازشون اکانت بخرید به شما روز اول میگه که اینقدر حق اشتراک شما میشه برای هرگیگ و... و اینکه شما میتونی از ساعت 1 تا 8 صبح دانلود مجانی بکنی و هیچی در مورد محدودیت نمیگه به نظر شما اقایونی که پاچه خواری شاتل رو میکنید میتونم بپرسم اگر شاتل روز اول به من و امثال من که فقط شاتل (شالاتان) و شرکتهای دیگه رو برای دانلود مجانی می خواهیم اگر روز اول بگه که شما اگر دانلودتون بیشتر از اندازه باشه محدود میشید به نظر شما کسی میرفت اکانت بگیره حداقل مطمعآ باشید 95% درصد از افراد فقط برای دانلود مجانی میان و اکانت میخرند

در مورد اون افرادی که هی پاچه خواری شاتل رو میکنند و بی منطق میگن که یکسری افراد نباید زیاد دانلود کنند که ما که نمی خواهیم دانلود کنیم سرعتمون بیاد پایین باید بهتون بگم این مشکل من و شما نیست این مشکل شاتل هست که باید طوری پهنای باند و قدرت سرورهاشو بالا ببره که مشکلی برای افرادی که دانلود زیاد میکنند پیش نیاد

ساده بگم وقتی شرکت شالاتانی مثل شاتل میدونه ظرفیتش برای افرادی که دانلود زیاد دارند کم هست اولآ نباید کاربر جدید بگیره و اگر از روی نامردی و برای سود زیادتر می خواد بگیره حداقل روز اول ثبت نام کاربران باید وظیفه انسانیشون رو اجرا کنه و بگه که اگر شما دانلود زیاد داشته باشید محدود میشید

در اخر شماهایی که اینقدر پاچه خواری میکنید من با تقریبآ تمام کارشناسانشون چه به صورت آنلاین و چه تلفنی بحث کردم در مورد محدود کردن کاربران ولی اینقدر بی سواد هستند که نتونستند من رو متقاعد کنند که چرا روز اول به کاربران خودتون نمیگید که محدود میشید در جواب من فقط میگن که ما محدودیت نداریم و این چرت و پرتها

جالبه خود شرکت دروغوی شاتل میگه که ما محدودیت نداریم اونوقت دوستان پاچه خوار شاتل میان اینجا میگن که شرکت حق داره محدود کنه خدا رو شکر که شماها کاره ای نشدید هرچند ممکنه که از همون کارکنان شاتل هستید به اسم کاربر اومدید اینجا ولی اینجا هم نمیتونید من رو متقاعد کنید که چرا باید یک شرکت بیش از ظرفیت خودش بگیره که بعد کاربرانش رو محدود کنه
    نمی دونم شما چقدر اطلاع دارید از قوانین تنظیم مقررات اگه اون چیزی که تنظیم مقررات قانون اعلام کرده همه بخوان ازش پیروی کنند سرویس دیگه قابل استفاده نیست و همیشه هر ساعت مثل ساعات رایگان میشه

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

اولین نفری هستید که میگید از مخابرات راضیم
    شما همون بهتره به یه ماشین زنگ بزنید تا انسان
    من ماهی 220 هزار تومن دارم هزینه میکنم چون از پشتیبانیش مطمئن هستم که هر موقع از شبانه روز زنگ زدم بهم یکی هست جواب بده.
    من از هر سرویس دهنده ای که تو ایران هست سرویس داشتم که آخر سر به اینجا رسیدم
    نه خیر
    چندتا پست قبل از من هم گفته که از مخابرات داره و راضی هست

من 128 دارم شبی 1.5گیگ راحت هم دانلود میکنم روزانه ام هم 3مگ بستن

وقتی افت سرعت از طرف مخابرات باشه پشتیبانی میخواد چیکار کنه برای شما؟!

منم چندین سرویس دهنده امتحان کردم دزدتر از شاتل ندیدم!

3. 6 کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

گیگ را نمیدونم ولی هر ساله افت سرعت هدیه میدن در این روز.دی:
    ما که افت سرعتی ندیدیم ، اگرم تو این روزا بوده سراسری بوده

یک سرویس dedicated را بین 10 کاربر به اشتراک میگذارن دیگه
    دوست عزیز Dedicate رو داخل دیکشنری سرچ کن به معنی اختصاصی هستش ، این جمله ی شما که میگی یک سرویس dedicated را بین 10 کاربر به اشتراک میگذارن !!!
    مثل این می مونه که بگی روزا هوا تاریکه دیگه

کمی تحقیق کنید ، بعد در مورد موضوعی بحث کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

عجب پست خنده داری
    اصلا منظور رو از دستی متوجه نشدی
    دستی منظورشون همون اتومات با نرم افزار هست !!
    با دست نمیان جلوی صفر و یک ها رو نمی گیرن که

چیزی دارن یعنی چی ؟؟
    من بهت میگم !
    یک نرم افزار مربوط به کنترل سرور مثل isa server
    با هم شیر نمی کنن برای ده هزارمین بار (تو کله بعضی ها که عمرا نمیره) برای user پرمصرف شرایط تعیین می کنن رو نرم افزار
    شامل اون شرایط شی نرم افزارشون او یوزر رو محدودیتی که براش تعیین شده اعمال می کنه که 99% تعیین حداکثر سرعت روی یک سرعت خاص هست مثلا 5 یا 7 یا 16 کیلوبایت .
    واقعا فکر می کنی نرم افزاری مثل ISA می تونه تو WAN کاربرد داشته باشه؟؟
    اگه بحث یه شبکه کوچیک بود شاید ولی وقتی بحث شبکه ای به این بزرگی با این همه کاربر میشه دیگه از حیطه نرم افزار خارجه

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

یک سرویس dedicated را بین 10 کاربر به اشتراک میگذارن دیگه
    اون پهنای باند هست که به اشتراک می گذارند
    اون مشکل رو هم من و هم بقیه داشتیم
    طبق حرف خودتون دوستتون زمانی اکوافیس گرفته که طرح اجرا شده.خب معلومه اون زمان مشکل ترافیک نداشتین دیگه
    دقیقا من این حسو دارم که شماها اصلا دنبال کمک کردن به افرادی که دنبال یک ISP خوب می گردند نیستین و فقط فکر انتقام از شاتلین
    دست بردارین.اگه هم می خواین انتقام بگیرین برین از عاملین اصلی محدودیت اینترنت ها انتقام بگیرین نه شاتل که یه شرکت خصوصی صرفا سودجو هست
    در اخر خدا به داد ما ملت برسه که امثال شماها پشتیبان شاتل هستید
    خدمت شما و اون کسی که ازتون تشکر کرده به فارسی گفتم که من پشتیبان نیستم
    دست از بچگی بردارین و غیر از خودتون بقیه رو هم ببینید
    نمی دونم شما چقدر اطلاع دارید از قوانین تنظیم مقررات اگه اون چیزی که تنظیم مقررات قانون اعلام کرده همه بخوان ازش پیروی کنند سرویس دیگه قابل استفاده نیست و همیشه هر ساعت مثل ساعات رایگان میشه
    من این حرفو یک ماه تمام به افرادی که از طرح نامحدود ها حمایت می کردن می گفتم به خرجشون نمی رفت!
    منم چندین سرویس دهنده امتحان کردم دزدتر از شاتل ندیدم!
    آخه مرد مومن شاتل اگه دزد بود نمیومد در زمان شبانه مشترکین آرت رو به سرعت قرارداد محدود کنه تا مشترکین اکو بتونن سرعت دانلود خوبی داشته باشن

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

دوستان
    تاپیک دوباره داره پر میشه از تندی و پرخاش. پی سی ورد مکان خالی کردن عصبانیت نیست. اینجا فقط محیطیه برای بحث و گفتگو و تبادل نظر.
    هر کس حق داره نظر خودش رو ارائه بده و هیچ کس حق نداره ممانعت کنه از این موضوع. به هر روشی. تهمت ، اهانت و ...
    تذکر میدم که به هر شکل رویه اهانت های اخیر ادامه پیدا کنه و جو تاپیک به حاشیه کشیده بشه با اون افرادی که این رویه رو اساس فعالیت خودشون قرار دارن در انجمن قطعا برخورد خواهیم کرد.

تا تاپیک به آنچه که باید تبدیل بشه. محیط گفتگو. نه دعوا و پرخاش و تندی.

تاپپیک رو به مدت 24 ساعت میبندم تا همه در جریان قرار بگیرن.

8. 9 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوست عزیز Dedicate رو داخل دیکشنری سرچ کن به معنی اختصاصی هستش ، این جمله ی شما که میگی یک سرویس dedicated را بین 10 کاربر به اشتراک میگذارن !!!
    مثل این می مونه که بگی روزا هوا تاریکه دیگه

کمی تحقیق کنید ، بعد در مورد موضوعی بحث کنید
    اون پهنای باند هست که به اشتراک می گذارند

آخه مرد مومن شاتل اگه دزد بود نمیومد در زمان شبانه مشترکین آرت رو به سرعت قرارداد محدود کنه تا مشترکین اکو بتونن سرعت دانلود خوبی داشته باشن
    منظورم همون پهنای باند بوده زبونم نچرخید

خوب اینم مجبور شدن وگرنه داد همه در میومد

10. 2 کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

یه سوال داشتم لطفا یکی جواب بده

وقتی پسوردتون رو از سایت شاتل عوض میکنین آیا شاتل به شما اس ام اس میده

که پسوردتون عوض شده؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یه سوال داشتم لطفا یکی جواب بده

وقتی پسوردتون رو از سایت شاتل عوض میکنین آیا شاتل به شما اس ام اس میده

که پسوردتون عوض شده؟

SMS نمیده ،اگه تو صفحه کاربریت ریست کنی که هیچی ولی اگه تو همون صفحه اول ریست کنی یه ایمیل میزنه پسورد جدید و بهت میده

13. این کاربر از mortezzkhan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت saeedsensor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مازندران - شهسوار

پيش فرض

من سرویس ART1 دارم سرعتم تو روزو شب شده 15 ، کسی میتونه راهنماییم کنههههههه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 82 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 82 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •