تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3686 از 3745 اولاول ... 2686318635863636367636823683368436853686368736883689369036963736 ... آخرآخر
نمايش نتايج 36,851 به 36,860 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

پروفشنال alottadamage's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2020

پيش فرض

در جریان هستم که ملاک نیست پینگ روی این آیپی ولی روی ADSL تا حدودی پینگ این آیپی بهتون نشون میده پینگ تایمتون در چ حدی خواهد بود در سروهای اروپا

حتی تا "حدودی" هم نشون نمیده پینگ کلی رو تو اروپا، باور کنید.

من اوایل که شاتل گرفتم، بین 80 تا 87 بود، و پینگ دوستم که آسیاتک داشت 99-101 بود (منظورم 4.2.2.4)

ولی کل سرورای اروپایی اون پینگش از من پایین تر بود حدودا 5 تا 15 میلی ثانیه

ولی به طور کلی تا جایی که تجربه نشون داده، کرج و تهران بهترین پینگ رو دارن بین بقیه استان ها. ایشون هم آذربایجان شرقی، سراب هستن به گفته خودشون، و اونجا هم قاعدتا تجیهزات بهتری نداره نسبت به مراکز تهران و کرج.

الان که دارم اینو مینویسم منو دوستم با 4.2.2.4 پینگ مون 200 هستن و پکت داریم! لعنت به شاتل، حداقل آسیاتک پکت نداشت، اگه پینگش هم بالا میرفت حداقل من تو این همه سال به جز اون 100 گیگی که جهرمی داد، دیگه تفریبا پکتی نگرفته بودم.

عکسارو تاپیک شاتل میذارم الان...

2. 2 کاربر از alottadamage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2020

پيش فرض

حتی تا "حدودی" هم نشون نمیده پینگ کلی رو تو اروپا، باور کنید.

من اوایل که شاتل گرفتم، بین 80 تا 87 بود، و پینگ دوستم که آسیاتک داشت 99-101 بود (منظورم 4.2.2.4)

ولی کل سرورای اروپایی اون پینگش از من پایین تر بود حدودا 5 تا 15 میلی ثانیه

ولی به طور کلی تا جایی که تجربه نشون داده، کرج و تهران بهترین پینگ رو دارن بین بقیه استان ها. ایشون هم آذربایجان شرقی، سراب هستن به گفته خودشون، و اونجا هم قاعدتا تجیهزات بهتری نداره نسبت به مراکز تهران و کرج.

الان که دارم اینو مینویسم منو دوستم با 4.2.2.4 پینگ مون 200 هستن و پکت داریم! لعنت به شاتل، حداقل آسیاتک پکت نداشت، اگه پینگش هم بالا میرفت حداقل من تو این همه سال به جز اون 100 گیگی که جهرمی داد، دیگه تفریبا پکتی نگرفته بودم.

عکسارو تاپیک شاتل میذارم الان...
    دقیقا منم پینگم 200 حدود 40 دقیقس
    و ابین که محل اقامت من کرج هست فعلا اینجام کرج از اینجا بهتر نیست و تا حدودی بدترم هست

4. این کاربر از u0k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2020

پيش فرض

در جریان هستم که ملاک نیست پینگ روی این آیپی ولی روی ADSL تا حدودی پینگ این آیپی بهتون نشون میده پینگ تایمتون در چ حدی خواهد بود در سروهای اروپا
    خیر دوست عزیز این dns در چند کشور مختلف سرور داره اگر ای اس پی شما مسیر رو به نزدیک ترین سرور منتقل کنه پینگ کمی نشون میده به عنوان مثال تمام بازی های ubiBUG یا همون ubisoft خودمون در ماکروسافته بازی های اپیک گیم در آمازونه و دیتاسنتر های مختلف شما به هیچ عنوان نمی تونی اینو ملاک بدونی چون تاثیری در پینگ بازیت نداره

6. این کاربر از u0k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alottadamage's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2020

پيش فرض

دقیقا منم پینگم 200 حدود 40 دقیقس
    و ابین که محل اقامت من کرج هست فعلا اینجام کرج از اینجا بهتر نیست و تا حدودی بدترم هست

عجب! چیکار دارن میکنن اینا؟!

والا کرج که دوست من داره خیلی خیلی خوبه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2020

پيش فرض

نه داش شانسیه یا ایشون مرکز مخابراتیش آدم حسابیه من که ملارد بودم اصلا پیگیری نمی کردن نه به نویز نه هیچی

برای من تو سرور های دوتا 2 300 پینگم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

خیر دوست عزیز این dns در چند کشور مختلف سرور داره اگر ای اس پی شما مسیر رو به نزدیک ترین سرور منتقل کنه پینگ کمی نشون میده به عنوان مثال تمام بازی های ubiBUG یا همون ubisoft خودمون در ماکروسافته بازی های اپیک گیم در آمازونه و دیتاسنتر های مختلف شما به هیچ عنوان نمی تونی اینو ملاک بدونی چون تاثیری در پینگ بازیت نداره

خب منم همینو میگم... 4.2.2.4 یه سرور اروپایی داره... بنده همیشه پینگ بازی هام در یورو نزدیک به پینگ این 4.2.2.4 بوده حالا 10 20 میلی بالا پایین... در کل متوجه منظور شما هم هستم

موندم آسیاتک بگیرم یا صبانت

10. 2 کاربر از FXPRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

دوستان وقت بخیر
    مودم td-lte از اسیاتک خریدم از سایت اسیادل ک دانلود میکنم از حجمم کم میشه این سایت فقط مختص adsl اسیاتک هست؟؟
    یا کار خاصی باید انجام بدم
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2020

پيش فرض

خب منم همینو میگم... 4.2.2.4 یه سرور اروپایی داره... بنده همیشه پینگ بازی هام در یورو نزدیک به پینگ این 4.2.2.4 بوده حالا 10 20 میلی بالا پایین... در کل متوجه منظور شما هم هستم

موندم آسیاتک بگیرم یا صبانت
    والا عزیز صبانت که دورشو خط بکش پشتیبانی در حد کشور سومالیه حتی اگه پینگ 60 ام بده دورشو خط بکش آسیاتک پشتیبانی عالی داره اما یک مقدار روی سرور های اروپا مشکل داره دلیلش رو نمیدونم چرا شاید منطقه ما اینطوریه ولی تاحالا پکت لاس ندیدم ازش داخل سرور های خاورمیانه پینگ خیلی خوبی داره 50-64 بستگی به مرکز مخابراتیت داره اگه داخلیت زیر 10 باشه پینگت 40 ام میشه درمورد شاتلم یک بار می خوام بخرم تست کنم ولی از اونم چشم آب نمی خوره چون یکی از دوستان از تبریز کیفیت خوبی ازش ندیده

13. 3 کاربر از u0k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2020

پيش فرض

راستی برادر امکانش هست از قسمت
    Administration و dsl setting یه عکس بدی از مودمت میخوام مودمو تغییر بدم ببینم اون تنظیمات رو داره یا نه فقط از dsl setting عکس بدی کافیه که داخل Administration هستش

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

والا عزیز صبانت که دورشو خط بکش پشتیبانی در حد کشور سومالیه حتی اگه پینگ 60 ام بده دورشو خط بکش آسیاتک پشتیبانی عالی داره اما یک مقدار روی سرور های اروپا مشکل داره دلیلش رو نمیدونم چرا شاید منطقه ما اینطوریه ولی تاحالا پکت لاس ندیدم ازش داخل سرور های خاورمیانه پینگ خیلی خوبی داره 50-64 بستگی به مرکز مخابراتیت داره اگه داخلیت زیر 10 باشه پینگت 40 ام میشه درمورد شاتلم یک بار می خوام بخرم تست کنم ولی از اونم چشم آب نمی خوره چون یکی از دوستان از تبریز کیفیت خوبی ازش ندیده
    خاورمیانه اصلا برام مهم نیست. جالبه صبانت هم میخواست بخره های وب. اول پارس بعد ایرانیان نت. اینا چجوری اینقد بزرگ شدن. آسیاتک یا پارس میمونه فقط

16. این کاربر از FXPRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •