100 کیلو !!!!!!!![]()
100 کیلو !!!!!!!![]()
چن شبی هست واسه من خوب شده
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]![]()
من یک دفعه نشده که تو این قرعه کشی ماهانه با بیش از دو سال سابقه برنده بشم آخه چی میشه ؟؟؟ کسی تو این تایپک برنده شده تا به حال ؟![]()
آره داداش من اردیبهشت برنده ای تی شرت و شورت ورزشی تیم ملی شدم اگه تقریبا ۳۰ الی ۴۰ صفحه قبل بری مدارکش هم موجوده
اردیبهشت برنده شدم ولی با کلی شکایت و بدبختی تقریبا فکر کنم ۲۰ مرداد بود جایزه مو اوردن ( بعد از ۳ ماه ) تیکت قیمت مارک آل اسپورت روش بود به قیمت ۲۹۷ هزارتومان
یکی دیگه از دوستان همین تاپیک ماه قبل برنده ی اسپیکر سونی شد ولی نمیدونم جایزه شو دادن یا هنوز درگیره
ناراحت نباش داداش روزهای خوب میاد اندکی صبر.....
Sent from my ASUS K00S using Tapatalk
من که کلا به پشتیبانی زنگ نمیزنم مشکلی هم باشه شکایت میکنم
شکایت کردم صبح که زنگ زده بودن نبودم زنگ زدم بگم دوباره تماس بگیرید
دوستان انجمن بنده میزان از دست رفتن میزان packet loss ها بین 10 تا 30 درصد هست ، هنگامی که پینگ می گیرم شما هم همینجوری هستید ؟؟؟
1 ماهه اینجوریه مشکل سراسری
زنگ زدم پشتیبانی بهشون میگم درخواست بدید پورتمو از مخابرات عوض کنن ولی میگه اول برو سرخط امتحان کن اگه اونچا هم SNR بد بود زنگ بزن. رفتم سرخط میبینم سیم کشیه خود مخابرات چند تیکه انجام شده!!! یعنی 3 تا سیم بهم وصل کردن و اوردن تا وسطای حیاط خونمون. آقا راهی هست من سیمو دستکاری کنم و تلفن قطع بشه تا بیان سیم کشیو از بیخ عوض کنن؟ البته نمیخوام مخابرات بفهمه که خرابکاری کردم
اون تیکه توی خونتون یه برقکار خوب بیار بده تعویض کنه با خط خوب (از قطعی اول تا ساختمان )
به مخابرات هم چیزی نمیخواد بگی!!
Last edited by sleeplessness; 24-08-2014 at 13:45.
نه بابا!!! اسپیکرمو هنوز ندادن... اخرین بار که شکایت کردم تو سامانشون یه کنفرانس 3 نفری بین من و کارشناس پشتیبانی و مسول فرستادن جوایز برگزار کردن که در اخر هم گفتن اقا ما هفته اول شهریور میفرستیم... نهایت باید تا هفته دوم شهریور دستتون برسه!!! و ما اسمتونو رو سایت گذاشتیم و مطمعن باشید که به دستتون میرسه... .مجبورک وایمسم هفته دیگه دوباره پیگیری کنم اگه نفرستن... منتها این سری از 195 پیگیری میکنم دیگه... شما نگاه کن 16 هم هر ماه قرعه کشی میکنن! دیگه نهایت باید جوایز هر سری رو تا قبل از قرعه کشی جدید به دست برنده ها برسونن... نمیدونم والا
مطمعن باشید دستم برسه براتون عکس میزارم ازش! و متاسفانه مجبورم نگهش دارم... برا یه کاری رفته بودم مرکز کامپیوتر شهرمون... هر جا میرفتم یارو میگفت حاجی من یه اسپیکر هزار وات گذاشتم 150 تومن کسی نمیخره!!! بعد بیان یه تخم مرغ رو بخرن 250 تومن؟ خلاصه اینکه یجورایی هم راست میگفت...باید نگهش دارم... منتها امیدوارم از ماه های دیگه به جای این جایزه ها پول بدن یا سرویس مشتری رو به جاش تمدید کنن... الان خدایی به چه دردم میخوره اسپیکر پرتابل! ؟ یا حتی پیراهن تیم ملی...؟
Last edited by hasanoooooooo; 24-08-2014 at 13:51.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)