تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3683 از 4428 اولاول ... 268331833583363336733679368036813682368336843685368636873693373337834183 ... آخرآخر
نمايش نتايج 36,821 به 36,830 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سامی امشب سرعتم از 70بالاتر نمیره قید دانلودو زدم

100 کیلو !!!!!!!

2. 2 کاربر از saminem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

4. 2 کاربر از ham33d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه fanoudi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    همین نزدیکی

پيش فرض

من یک دفعه نشده که تو این قرعه کشی ماهانه با بیش از دو سال سابقه برنده بشم آخه چی میشه ؟؟؟ کسی تو این تایپک برنده شده تا به حال ؟

6. این کاربر از fanoudi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arsenal2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من یک دفعه نشده که تو این قرعه کشی ماهانه با بیش از دو سال سابقه برنده بشم آخه چی میشه ؟؟؟ کسی تو این تایپک برنده شده تا به حال ؟
    آره داداش من اردیبهشت برنده ای تی شرت و شورت ورزشی تیم ملی شدم اگه تقریبا ۳۰ الی ۴۰ صفحه قبل بری مدارکش هم موجوده
    اردیبهشت برنده شدم ولی با کلی شکایت و بدبختی تقریبا فکر کنم ۲۰ مرداد بود جایزه مو اوردن ( بعد از ۳ ماه ) تیکت قیمت مارک آل اسپورت روش بود به قیمت ۲۹۷ هزارتومان
    یکی دیگه از دوستان همین تاپیک ماه قبل برنده ی اسپیکر سونی شد ولی نمیدونم جایزه شو دادن یا هنوز درگیره
    ناراحت نباش داداش روزهای خوب میاد اندکی صبر.....

Sent from my ASUS K00S using Tapatalk

8. 2 کاربر از Arsenal2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sam09ft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

خوب میپرسیدی چیه این که میگید! هیچی حتماً می خوان کسایی رو که دانلود می کنند شبها بیشتر محدود کنند یه اسم دهن پر کن هم میزارن روش!
    من که کلا به پشتیبانی زنگ نمیزنم مشکلی هم باشه شکایت میکنم
    شکایت کردم صبح که زنگ زده بودن نبودم زنگ زدم بگم دوباره تماس بگیرید

اگه نباشه جاش خالی می مونه fanoudi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    همین نزدیکی

پيش فرض

دوستان انجمن بنده میزان از دست رفتن میزان packet loss ها بین 10 تا 30 درصد هست ، هنگامی که پینگ می گیرم شما هم همینجوری هستید ؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

دوستان انجمن بنده میزان از دست رفتن میزان packet loss ها بین 10 تا 30 درصد هست ، هنگامی که پینگ می گیرم شما هم همینجوری هستید ؟؟؟
    1 ماهه اینجوریه مشکل سراسری

12. 2 کاربر از Navid_Messi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه bigbang0661's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

زنگ زدم پشتیبانی بهشون میگم درخواست بدید پورتمو از مخابرات عوض کنن ولی میگه اول برو سرخط امتحان کن اگه اونچا هم SNR بد بود زنگ بزن. رفتم سرخط میبینم سیم کشیه خود مخابرات چند تیکه انجام شده!!! یعنی 3 تا سیم بهم وصل کردن و اوردن تا وسطای حیاط خونمون. آقا راهی هست من سیمو دستکاری کنم و تلفن قطع بشه تا بیان سیم کشیو از بیخ عوض کنن؟ البته نمیخوام مخابرات بفهمه که خرابکاری کردم

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

زنگ زدم پشتیبانی بهشون میگم درخواست بدید پورتمو از مخابرات عوض کنن ولی میگه اول برو سرخط امتحان کن اگه اونچا هم SNR بد بود زنگ بزن. رفتم سرخط میبینم سیم کشیه خود مخابرات چند تیکه انجام شده!!! یعنی 3 تا سیم بهم وصل کردن و اوردن تا وسطای حیاط خونمون. آقا راهی هست من سیمو دستکاری کنم و تلفن قطع بشه تا بیان سیم کشیو از بیخ عوض کنن؟ البته نمیخوام مخابرات بفهمه که خرابکاری کردم
    اون تیکه توی خونتون یه برقکار خوب بیار بده تعویض کنه با خط خوب (از قطعی اول تا ساختمان )
    به مخابرات هم چیزی نمیخواد بگی!!
    Last edited by sleeplessness; 24-08-2014 at 13:45.

15. این کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آره داداش من اردیبهشت برنده ای تی شرت و شورت ورزشی تیم ملی شدم اگه تقریبا ۳۰ الی ۴۰ صفحه قبل بری مدارکش هم موجوده
    اردیبهشت برنده شدم ولی با کلی شکایت و بدبختی تقریبا فکر کنم ۲۰ مرداد بود جایزه مو اوردن ( بعد از ۳ ماه ) تیکت قیمت مارک آل اسپورت روش بود به قیمت ۲۹۷ هزارتومان
    یکی دیگه از دوستان همین تاپیک ماه قبل برنده ی اسپیکر سونی شد ولی نمیدونم جایزه شو دادن یا هنوز درگیره
    ناراحت نباش داداش روزهای خوب میاد اندکی صبر.....

Sent from my ASUS K00S using Tapatalk
    نه بابا!!! اسپیکرمو هنوز ندادن... اخرین بار که شکایت کردم تو سامانشون یه کنفرانس 3 نفری بین من و کارشناس پشتیبانی و مسول فرستادن جوایز برگزار کردن که در اخر هم گفتن اقا ما هفته اول شهریور میفرستیم... نهایت باید تا هفته دوم شهریور دستتون برسه!!! و ما اسمتونو رو سایت گذاشتیم و مطمعن باشید که به دستتون میرسه... .مجبورک وایمسم هفته دیگه دوباره پیگیری کنم اگه نفرستن... منتها این سری از 195 پیگیری میکنم دیگه... شما نگاه کن 16 هم هر ماه قرعه کشی میکنن! دیگه نهایت باید جوایز هر سری رو تا قبل از قرعه کشی جدید به دست برنده ها برسونن... نمیدونم والا

مطمعن باشید دستم برسه براتون عکس میزارم ازش! و متاسفانه مجبورم نگهش دارم... برا یه کاری رفته بودم مرکز کامپیوتر شهرمون... هر جا میرفتم یارو میگفت حاجی من یه اسپیکر هزار وات گذاشتم 150 تومن کسی نمیخره!!! بعد بیان یه تخم مرغ رو بخرن 250 تومن؟ خلاصه اینکه یجورایی هم راست میگفت...باید نگهش دارم... منتها امیدوارم از ماه های دیگه به جای این جایزه ها پول بدن یا سرویس مشتری رو به جاش تمدید کنن... الان خدایی به چه دردم میخوره اسپیکر پرتابل! ؟ یا حتی پیراهن تیم ملی...؟
    Last edited by hasanoooooooo; 24-08-2014 at 13:51.

17. 4 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •