تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3683 از 4751 اولاول ... 2683318335833633367336793680368136823683368436853686368736933733378341834683 ... آخرآخر
نمايش نتايج 36,821 به 36,830 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

پس چه شده که سرویسی که دست مشترک میرسه بسیار کم کیفیت تر از اونی هست که باید باشه، و از طرفی دیگه پولی که به شاتل میرسه بسیار یشتر از اونی هست که باید باشه... (بد نیست به این جمله کمی فکر کنیم)
    دقیقا منظورم این سرویسهای شبانه نیست ها. مث سرویس 512 ای که دوست عزیزی داره و سرعت شبانش محدود شده. دقیقا منظورم اون سرویسهای مصوبی هست که دستی روش محدودیت میگذارند تا بگن اون سرویسها کیفیت ندارند و بیایید از اینیکی سرویسهای خودمون بخرید...

سرویس هایی که به مشتریاشون میدن عمدتا مشکل کیفیتی نداره و اینو نمیشه انکار کرد
    مشکل اینجاست که اکثر دوستانی که اینجا میان و مشکل دارن به خاطر سرعت کمیه که شبا واسشون پیش میاد ، که اونم اکثرا افرادین که شبا بیــش از حــد دانلود می کنن وشاتل میاد سرویساشونو شیر میکنه

بازم میگم دستی نمی تونن این کارو بکنن ، اصلا شدنی نیست که بیان تک تک این کارو انجام بدن
    احتمالا چیزی دارن که اتوماتیک میاد این افرادو با هم شیر میکنه که بقیه کاربراش راحتر شبا استفاده کنن

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

فکر میکنم همچین کاری نمیشه انجام داد، چون اگر اشتباه نکنم پهنای باند توسط سخت افزار به نسبت مساوی بین افراد آنلاین توضیع میشه...
    اگه قرار بود اینطوری که شما میگید باشه 128 باید بین 0 تا 1.6 کیلویایت دانلود داشته باشه

سلام دوست من.
    چه کسی یه همچین کاری میتونه انجام بده؟ یعنی یه کس دیگه رو بیاره توی Zone خودش که با 10 نفر مشترک هست؟ منظورتون همین بود؟
    منظور اینه که اینترنت مشترک هست. مثال واضح تر اینه که به عنوان مثال یه ساختمان را در نظر بگیرید که لوله آب که وارد ساختمان می شود مشاء هستش وقتی یه نفر تو طبقه اول بیاد شیر آب و باز کنه و هرچقدر خواست استفاده کنه بگه به کسی هم ربطی نداره به نظر شما با این وضعیت به شخصی که در طبقه 4 هست آب میرسه که بتونه از آب استفاده کنه؟
    به نظر من راه سوم هم این هست که متن مصوبه اجرا بشه، و تقریبا دیگه هیچکس این مشکلات رو نداشته باشه...
    به نظر من راه سوم سرویس اختصاصی هست مثل ساختمان هایی که میرن برای هر واحد جداگانه کنتور آب تهیه می کنند. به نظر شما اینکه همه با هم کنار بیان بهتره یا اینکه برن کلی هزینه اضافه کنند؟!
    پس چه شده که سرویسی که دست مشترک میرسه بسیار کم کیفیت تر از اونی هست که باید باشه، و از طرفی دیگه پولی که به شاتل میرسه بسیار یشتر از اونی هست که باید باشه... (بد نیست به این جمله کمی فکر کنیم)
    دقیقا منظورم این سرویسهای شبانه نیست ها. مث سرویس 512 ای که دوست عزیزی داره و سرعت شبانش محدود شده. دقیقا منظورم اون سرویسهای مصوبی هست که دستی روش محدودیت میگذارند تا بگن اون سرویسها کیفیت ندارند و بیایید از اینیکی سرویسهای خودمون بخرید...
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=242ms TTL=49
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=243ms TTL=49
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=251ms TTL=49
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=243ms TTL=49

به نظر شما این سرویس بده؟!
    ping تایم های سرویس مخابرات رو تالا دیدین؟!
    تاحالا قیمت سرویس اختصاصی همین 512 رو دیدید؟!

3. این کاربر از majid_3ma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوست من.
    چه کسی یه همچین کاری میتونه انجام بده؟ یعنی یه کس دیگه رو بیاره توی Zone خودش که با 10 نفر مشترک هست؟ منظورتون همین بود؟
    بله منظورم همین بود
    به نظر من راه سوم هم این هست که متن مصوبه اجرا بشه، و تقریبا دیگه هیچکس این مشکلات رو نداشته باشه...
    اجرای متن مصوبه===>اشکال پیش اومدن برای امثال من
    برای شمایی که دلت می خواد شباهنه دانلود کنی اجرای نصفه نیمه ی مصوبه خوبه ولی برای منی که دانلود هامو توی روز انجام می دم مشکل ایجاد می کنه.
    شما یه سر برو به مغازه دار ها بزن...الان متاسفانه بیشتر کارها با سود بالای 30-40 درصد هست!
    انتظار داری یه شرکتی با این سرمایه ی عظیم و اون همه کارمند و این ریسک بالا و دردسر های زیرساخت با سودکمتر از این مقدار کار کنه؟
    حالا سرویس های base کیفیت پائینی دارن دلیلش هم قیمت پائینش هست.دولت فکر کرد می تونه با زورآزمائی شرکت های ISP رو مجبور به کوتاه اومدن کنه و نتیجه اش شد این سرویس های base

مشکل بی کیفیت بودن اینترنت شاتل یا پارس آنلاین یا صبانت نیستند.مشکل سپاه و دولت هست.حکومت از اینترنت با کیفیت و پر سرعت می ترسه!دلیلش هم روشنه.
    شرکت های ندا به نفعشونه که تایم اوت نداشته باشند
    شرکت های ندا به نفعشونه که پینگ تایم پائین داشته باشند
    شرکت های ندا به نفعشونه که اسکایپ و voice chat باز باشه
    پس دلیل اینکه هیچ کدام از گزاره های بالا میسر نمی شه چیه؟دلیلش رو هم من و هم شما می دونیم.

بازم میگم.من نمی گم شاتل عالیه...ولی باور کتید شاتل خیلی بهتر از بقیه ی ISP های ایرانه.اینو خودم تجربه کردم.

5. 2 کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال majid_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با این صحبتایی که داره میشه به مسئولین کشور حق می دم که تصویب کنن کاربر خونگی بیشتر از 128kbps نیاز نداره.

خوبه وقتی خودمون رو با کشوری مثل کره جنوبی مقایسه می کنیم نوع کاربردمون هم با اونا قیاس کنیم.

با این بحثایی که میشه به نظر میرسه کاربرای ایرانی فقط علاقه دارن دانلود کنن ، اینکه چی دانلود کنن اصلا اهمیتی نداره .

اینطوری نمی تونیم به مسئولان مملکت ثابت کنیم ما فرهنگ استفاده از اینترنت رو قبل از اینترنت آوردیم تو کشور تا اونا هم پیچ اینترنت رو شل کنن.

7. 3 کاربر از majid_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

[QUOTE=mortezzkhan;6824663]خوب اون کسی که هر شب دانلود میکنه ممکن نیست حق دیگرانو بخوره؟
    مثل همین دوستمون که تو مرکز پیروزیه و میگه شبا سرعتش پایینه ، به نظر شما اگه یه تعداد بیان هر شب دانلود کنن این بنده خدا که شاید می خواد دوتا Page باز کنه سرعتش کم باشه
    به خاطر همینه سرویسارو شیر میکنن

والا تا مهر ماه همه از شاتل راضی بودن هر کی دلش میخواست دانلود میکرد هر کسی هم که نمیخواست دانلود نمیکرد

هر کی هم که دانلود می کرد سرعتش با روز یکی بود هیچ فرقی هم نمیکرد محدود هم نمی شد
    از اون زمانی که شاتل روز سرعتش رو برد بالا و محدودیت رو ایجاد کرد اینجوری شدش
    پس قبل از مهر ماه هیچ مشکلی برای هیچ کس نبود که کسی زیاد دانلود کنه یا نکنه کاری به مشترک دیگه نداشت

9. 3 کاربر از jorok20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

12

من سرویس Art 1 دارم . الان رفتم توی پنل کاربریم . دریافت و ارسال رایگان سرویس هاس آرت + اون درصد مصرف رو حذف کردن ! حالا دلیلش چیه معلموم نیست !

11. 2 کاربر از porya_spy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

این خوبه که شما می دونی سرویسا شیره و نباید انتظار داشته باشی که همیشه سرعتش خوب باشه ولی باز منکر میشید این قضیه رو !!

اکــو آفیسم شیره ، کلا سرویس های ADSL شیره به جز Dedicate و اگه سرعت کم و زیاد میشه به خاطر همین شیر بودنه نه محدودیت

بالاخره یکی پیدا شد یه حرف منطقی بزنه
    دوست عزیز ما با افت سرعتی که در اثر شیر باشه مشکلی نداریم ولی محدودیت خلاف مقررات و قرارداد هست

بله میدونم اکو افیس شیره .شما گفتی به خاطر اینکه کاربران شبها پیج نمیتونن باز کنن منم گفتم هر کی شب سرعت خوب میاد برای وب گردی بره سرویس افیس بگیره

مشکل شما اینه که تا حالا محدود نشدی و معنای محدودیت را نمی فهمید حالا هر چی بخوایم ما بگیم باز شما حرف خودت را میزنی

13. 4 کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

[QUOTE=jorok20;6825334]
    خوب اون کسی که هر شب دانلود میکنه ممکن نیست حق دیگرانو بخوره؟
    مثل همین دوستمون که تو مرکز پیروزیه و میگه شبا سرعتش پایینه ، به نظر شما اگه یه تعداد بیان هر شب دانلود کنن این بنده خدا که شاید می خواد دوتا Page باز کنه سرعتش کم باشه
    به خاطر همینه سرویسارو شیر میکنن

والا تا مهر ماه همه از شاتل راضی بودن هر کی دلش میخواست دانلود میکرد هر کسی هم که نمیخواست دانلود نمیکرد

هر کی هم که دانلود می کرد سرعتش با روز یکی بود هیچ فرقی هم نمیکرد محدود هم نمی شد
    از اون زمانی که شاتل روز سرعتش رو برد بالا و محدودیت رو ایجاد کرد اینجوری شدش
    پس قبل از مهر ماه هیچ مشکلی برای هیچ کس نبود که کسی زیاد دانلود کنه یا نکنه کاری به مشترک دیگه نداشت
    تا قبل مهر شما فکر می کردی همه راضی هستن!
    نمونهی ناراضی ها خود من بودم که به خاطر ترافیک بالای شبکه و پینگ ها 4 رقمی نمی تونستم به raid ها برسم!
    دوست عزیز ما با افت سرعتی که در اثر شیر باشه مشکلی نداریم ولی محدودیت خلاف مقررات و قرارداد هست

بله میدونم اکو افیس شیره .شما گفتی به خاطر اینکه کاربران شبها پیج نمیتونن باز کنن منم گفتم هر کی شب سرعت خوب میاد برای وب گردی بره سرویس افیس بگیره

مشکل شما اینه که تا حالا محدود نشدی و معنای محدودیت را نمی فهمید حالا هر چی بخوایم ما بگیم باز شما حرف خودت را میزنی
    من اکو آفیس داشتم و بازهم شبها برایم مشکل سرعت ایجاد می شد!
    ترافیک بالا روی کل اینترنت ها تاثیر می ذاره و نه فقط روی افرادی که پهنای باندشون با شما شیر هست.

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

تا قبل مهر شما فکر می کردی همه راضی هستن!
    نمونهی ناراضی ها خود من بودم که به خاطر ترافیک بالای شبکه و پینگ ها 4 رقمی نمی تونستم به raid ها برسم!

من اکو آفیس داشتم و بازهم شبها برایم مشکل سرعت ایجاد می شد!
    ترافیک بالا روی کل اینترنت ها تاثیر می ذاره و نه فقط روی افرادی که پهنای باندشون با شما شیر هست.
    دوست من قبلا سرویس اکو داشت و چون محدودش میکردن به سختی میتونست پیج باز کنه ولی الان سرویس افیس هست و مشکلی نداره چون دیگه شبانه رایگانی در کار نیست که محدود بشه!
    توی سرویسهای افیس سرویس Dedicate بین کاربران افیس شیر هست

16. 2 کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه epsi1on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

بازم میگم دستی نمی تونن این کارو بکنن ، اصلا شدنی نیست که بیان تک تک این کارو انجام بدن
    نه دوست من، منظورم رو بد رسوندم شاید، منظورم از دستی اینه که بجای اینکه خط 512 شما رو با ده نفر مشترک کنن، یه خط 64 بهتون میدن. منظورم از دستی دقیقا این بود... اصلا طبق فرمایشات خود کارشناسان شاتل نرم افزارشون خودکار اینکار رو میکنه ...

اگه قرار بود اینطوری که شما میگید باشه 128 باید بین 0 تا 1.6 کیلویایت دانلود داشته باشه
    منظورتون رو متوجه نشدم.

منظور اینه که اینترنت مشترک هست. مثال واضح تر اینه که به عنوان مثال یه ساختمان را در نظر بگیرید که لوله آب که وارد ساختمان می شود مشاء هستش وقتی یه نفر تو طبقه اول بیاد شیر آب و باز کنه و هرچقدر خواست استفاده کنه بگه به کسی هم ربطی نداره به نظر شما با این وضعیت به شخصی که در طبقه 4 هست آب میرسه که بتونه از آب استفاده کنه؟
    البته فکر میکنم مثالتون نیاز به تصحیح داره، اونم اینه که ساختمون چند طبقه نمیتونه باشه، چند تا ساختمون یک طبقه کنار هم هستند و همه هم از آب سهمی مساوی میبرند...

اجرای متن مصوبه===>اشکال پیش اومدن برای امثال من
    خوب شما سرویس نامحدود نگیرید، همین سرویسی که الان دارید استفاده میکنید رو بگیرید. اصلا نباید اینطوری باشه که دانلود یک نفر، کل شبکه رو متاثر کنه، باید فقط Zone خودش رو متاثر کنه...
    اصلا مگه چند درصد از مشترکین دانلود حجیم دارند؟ فقط افرادی که اینجا هستند رو نگاه نکنید، خیلیها هستند که اینترنت میگیرن و فقط برای چت و چک کردن پست الکترونیکی و این حرفها ازش استفاده میکنند...
    برای شمایی که دلت می خواد شباهنه دانلود کنی اجرای نصفه نیمه ی مصوبه خوبه ولی برای منی که دانلود هامو توی روز انجام می دم مشکل ایجاد می کنه.
    انتظار داری یه شرکتی با این سرمایه ی عظیم و اون همه کارمند و این ریسک بالا و دردسر های زیرساخت با سودکمتر از این مقدار کار کنه؟
    شما میزان سود این شرکت رو میدونید چقدر هست که این حرف رو میزنید؟

حالا سرویس های base کیفیت پائینی دارن دلیلش هم قیمت پائینش هست.دولت فکر کرد می تونه با زورآزمائی شرکت های ISP رو مجبور به کوتاه اومدن کنه و نتیجه اش شد این سرویس های base
    اصلا توی همون صفحه ویکیپدیا یک دوست عزیزی یک حساب سرانگشتی کردند بر اساس محاسبات ایشون دیدیم برای سرویسهای 128 مصوب سازمان (که الان هم شرکت شاتل فقط و فقط 128 میده و حتی به دانشجوها هم بالاتر از این نمیده)، چیزی در حدود 150% سود داره برای شرکت ارایه کننده. (محاسباتشون رو توی صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توی ویکیپدیا گذاشتند)

18. این کاربر از epsi1on بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 55 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 55 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •