من خودم درست و حسابی بلد نیستم ولی اینو مطمئنم که 23 از 20 بیشتر 20 از 21 رو درست نمیدونم والا ...
من خودم درست و حسابی بلد نیستم ولی اینو مطمئنم که 23 از 20 بیشتر 20 از 21 رو درست نمیدونم والا ...
+ این چیزایی که SAM گفت بعضی وررلد ها Paladin و ARcher و Mount Archer دارن و بعضی ها ندارن!
راستی SAM تو 100% دوتا بازی میکنی چون دیدمت 4king
آره مثلا همین ورلد 21 Paladin نداره ولی ورلد 20 که من هستم Paladin داره![]()
عزیزم منظورت از 2 تا بازی میکنی 2 تا اکانت هستش؟![]()
بعد این ۵ روز فقط باید به فکر فارم کردن باشی و آپگرید کردن ساختمونهای ریسورس رو برای یه مدتی باید بی خیال شی تا امتیازت خیلی بره بالا
یعنی چی؟بعد از همه اين کارها 3 روز از 5 روز آتش بس گذشته و شما بايد در عرض 2 روز آماده جنگ بشين
قراره حمله کنن؟
فارم یعتی غارت
سرباز هایی که میتونن فارم کنند عبارتند از : نیزه دار - اسب ها
بقیه یا تهاجمی هستند یا دفاعی و نمیتوانند فارم کنند
DotaAllstars
حسین جان برای اینکه هم ما بتونیم بهتر به شما جواب بدیم و هم شما بتونین خیلی راحت تر به جواب سوالتون برسین و مشکلی نداشته باشین از نظر من بهترین گزینه یاهو مسنجر هست ( اگه شما با یاهو مسنجر مشکلی ندارین ) . شما ایدیتونو بدین و توی یاهو مسنجر خیلی بهتر میشه بهتون یاد دادش
ایدی من :
black_lord92
نمیشه بعدا فعال کنم؟
حمله ؟!!!نه بابا کسی که تورو نوبل نمیکنه اخه معمولا روستا های زیر 2 هزار امتیاز رو نوبل نمیکنن برات یه مثال میزنم مثلا اگه یه روستا رو با امتیاز 500 نوبل کنن اونوقت روستا برای اون میشه و یارو مجبوره همش همه چیو خودش اپگرید کنه تا روستا یکم قوی بشه برای همین روستا های بالای 2 هزار امتیاز رو نوبل میکنن تا خوشونو برای قوی کردنه روستا خسته نکنن برای همین روتنت میگه ساختمون اپگرید کن امتیازت بره بالا چون میخواد نوبلت کنه (شوخی کردم )
بهتره همون اولا یه 50 تا شمشیر زن از یکی قرض بگیری تا هوای روستات رو داشته باشه اگه توی 20 بودی برات میفستادم![]()
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)